Charitativní akce 2 Close 2 Heaven v Mecce

Charitativní akce 2 Close 2 Heaven v Mecce

12. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento večer vás na dvou pódiích čeká vystoupení 12-ti předních Českých djs, k tomu navíc dva živé nástroje. U vstupu dostanete set namíchaný speciálně k příležitosti celé akce a tím, že přijdete, ještě přispějete nemocným dětem, aby se měly o něco lépe. Zní to jako pohádka?
Asi ano, ovšem život dětí nemocných cystickou fibrózou už zase takovou pohádkou není. Říká se jim slané děti a jejich choroba je bohužel nevyléčitelná. Jediné, co tak pro ně můžeme udělat, je průběh jejich onemocnění alespoň zmírnit. Je to to nejmenší, co můžeme, bohužel, téměř žádné z těchto dětiček totiž nepřežije své rodiče.

Všichni vystupující se vzdali nároku na honorář ve prospěch této věci, výtěžek celé akce tedy poputuje na konto klubu nemocných cystickou fibrózou. Na hlavním pódiu vás bude bavit brilantní saxofonista Ivan Myslikovjan, který již pravidelně tráví celou klubovou sezonu plně vytížen na Ibize spolu s ním živě i mistr Bongoman Rafael Vedle nich se postaví legenda české taneční scény – Josef Sedloň, dále pak Dan Cooley, věčně usměvavý angličan – Konrad, nepřehlédnutelný Tall Boy Slim, charismatický Marwin Shamma, precizní Texx a v neposlední řadě Macio. Spodní, spíše lounge stage budou obsluhovat tito mistři: vizionář Diome, hudební gurmán Face, zcestovalý Schwa a zkušení matadoři Lucas Hulan a Fatty M.

Dodal: Štěpán Hora
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

2 CLOSE 2 HEAVEN

Sobota 16. 5. 2009
Vystupují:
DJs: Bongoman Rafael, Ivan Myslikovjan, Josef Sedloň, Dan Cooley, Konrad, Tall Boy Slim, Marwin Shamma, Texx, Macio, Diome, Face, Schwa, Lucas Hulan, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika