High Contrast konečně také v Brně

High Contrast konečně také v Brně

18. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do Brna konečně zavítá snad nejsilnější zbraň z arzenálu britského labelu Hospital vůbec. Jmenuje se Lincoln Barrett, ale většina světa ho zná jako High Contrasta. Máme pro vás první informace!
Čtyři úspěšná alba na kontě, True Colours (2002), High Society (2004), Tough Guys Don't Dance (2007), Confidential (2009), desítky vinylů s vlastním jménem, stovky odehraných setů, tisíce spokojených posluchačů a nespočet oficiálních ocenění (z poslední doby můžeme zmínit např. 1. místo v kategorii Best liquid DJ dle National Drum and Bass Awards). Říká se sice, že všechna sláva – polní tráva, ale pokud je vaše autorská půda tak bohatá na dobré nápady jako ta Lincolnova, tráva na ní bude růst ještě hodně dlouho.

high contrast

Domácí support na hlavním pódiu bude tentokrát opravdu ryze domácí. Téměř výhradně se totiž ocitne v rukou oblíbené brněnské crew Redrum, která vyšle na místo X.morpha, Blulajtu a Vje. Každý, kdo se alespoň prstíkem namočil v tuzemské d'n'b scéně, už o nich musel slyšet. „Přespolním“ hostem bude pražská DJka Terqua a samozřejmě nesmí chybět ani „maskot“ Break4Beats DJ a producent Sayko!

Breakmatch stage si vezme pod ochranu tradičně Pohon crew, a to ve složení Yak, Kotlyk, Marcco. Jejich breakbeatový monopol ovšem nalomí další člen Redrum crew, DJ Mystique. Projekce se ujme digitální malíř Pasqil.

www.myspace.com/break4beats

Dodal: Ivo Pezlar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 19. 6. 2009
Vstup: 250/290 Kč
Vystupují:
High Contrast (UK), Sayko, Xmorph, terqua, blulajta, Yak, Mystique, Kotlyk, Marcco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika