Comeback Krále popu pokulhává

Comeback Krále popu pokulhává

21. 05. 2009  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Nejočekávanější comeback letošního roku, koncerty Michaela Jacksona v Londýnské O2 Aréně, je v ohrožení. První koncert, plánovaný na 8. července, se zpozdí o 5 dní. Na zbývající tři koncerty si fanoušci Krále popu budou muset počkat až do března 2010.
Ředitel celé show, Kenny Ortega, se rozhodl k takovému kroku 20. května a to hned z několika (oficiálních) důvodů. Michael prý kvůli Madonně, která bude v O2 Aréně vystupovat jen krátce před ním, nemůže naplno zkoušet. Randy Phillips, president a výkonný manager pořádající agentury AEG Live dodal: „Kenny a Michael jsou oba pionýři kreativity a zároveň perfekcionisté. Plánovaná show se nesmírně zvětšila a vyžaduje proto daleko větší čas na přípravu scény, videoefektů, produkci a kostýmové zkoušky…Změna programu takové show je tak trochu naše noční můra, ale doufám, že to fanoušci pochopí.“

Všech 80 000 fanoušků, kteří si již zakoupili lístky, si budou muset několik měsíců počkat. Těm, kteří se z jakýchkoli důvodů nebudou moci v nových termínech na koncerty dostat, bude vstupné plně refundováno.

V souvislosti s touto nemalou komplikací se vynořily i pochyby o zdraví padesátiletého Jacksona, kterému bylo prý nedávno objevena rakovina kůže. Dr. Tohme Tohme, Jacksonův mluvčí, to ale rezolutně vyvrátil. Michael, který se nedávno v Beverly Hills nezvykle ukázal bez své obligátní roušky, se snaží o totéž. V sázce je toho až příliš. Otázkou ale stále zůstává, zda Jackson 50 plánovaných vystoupení vůbec zvládne a jak se pouze dvou - až čtyřdenní intervaly mezi jednotlivými vystoupeními projeví na jejich kvalitě.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika