FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hitmaker Peter Nagy na Trnkobraní

Hitmaker Peter Nagy na Trnkobraní
31. 05. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Nepochybujeme o tom, že drtivé většině fanoušků Trnkobraní se při vyslovení jména Peter Nagy vybaví hned několik velkých hitů. Tak schválně: Kristínka iba spí, Profesor Indigo, Sme svoji, Korálky od Natálky, Láska je tu s vami, Sám s nohami na stole, Chráň svoje bláznovstvá, Aj tak sme frajeri...a můžeme klidně pokračovat dál.
Málokterý z tuzemských (československých) interpretů má na svém kontě tolik vlastních - téměř zlidovělých - písní.

Peter Nagy - přestože jej již můžeme považovat za legendu - v žádném případě nežije z minulosti. Z nedávné doby například vzpomeňme jeho mimořádně úspěšný duet Len pomaly, který dlouho okupoval náš rozhlasový éter nebo zcela nové dvojalbum Labute a havrany. Peter Nagy se také před několika dny vrátil z turné v USA a chystá velkou šňůru po koncertních pódiích u nás.

Samostanou kapitolou je Peter Nagy coby umělecký fotograf. Peterovy ženské akty si získaly uznání odborníků i veřejnosti a jeho samostatné výstavy vzbuzují vždy velký ohlas.

Kdo na knedlíky? Zdeněk Izer!
Velkým otazníkem každého Trnkobraní bývá obsazení prestižní role moderátora soutěže v pojídání švestkových knedlíků. Letos naše volba padla na Zdeňka Izera. Jeho jméno je zárukou, že naše velká "švestkyjáda" proběhne v ostře humorném stylu.

Zdeněk je navíc ostřílený knedlíkář. V letech 2003 a 2004 provázel celé turné takzvaných předkol Trnkobraní a v roce 2004 moderoval i velké vizovické finále. Malý velký Zdenda vystoupí na Trnkobraní jak v roli moderátora-komentátora, tak i jako protagonista vlastní show, na kterou se můžeme těšit v průběhu nedělního programu.

Big Rosťa Širmer opět trhá rekordy! Ale v hubnutí!
Určitě ho všichni znáte. Velkého Rosťu Širmera. Hrdinu velkých pojídačských klání, vítěze soutěže v pojídání švestkových knedlíků a mistra světa z Trnkobraní v roce 2001. Velký závodník, velký hecíř a velký šoumen. Jeho mistrovské kousky v rychlostní konzumaci vídeňských párků zůstanou navždy zapsány ve vzpomínkách jeho početných fanoušků.

The Big Rosťa se v posledních letech stáhl z profesionální pojídačské scény a zdálo se, že jeho hvězdná éra definitivně skončila. Avšak Rosťa není typ muže, který by se jen tak nechal odstavit na vedlejší kolej. Rosťa je zpět a znovu s fantastickým rekordem! Tentokrát v hubnutí!

Opravdu, nezdá se to vůbec možné, ale slavný holešovský jedlík se rozhodl skoncovat se svojí impozantní hmotností 222 kilogramů. A vzal to pěkně od podlahy. Dolů se mu zatím podařilo sundat těžko uvěřitelných 100 KILOGRAMŮ!!! A pokračuje dál. Z řízka formátu XXXXXL se postupem času stává svižný atlet.

Dodal: Zdeněk Jurásek, Agentura Publikum s.r.o.

TRNKOBRANÍ

Pátek 28. 8. 2009 až Neděle 30. 8. 2009
bude upřesněn
Vystupují:
KRYŠTOF, DIVOKEJ BILL, ČECHOMOR, MIG 21, KATKA KNECHTOVÁ, HORKÝŽE SLÍŽE, BUTY, FLERET & JARMILA ŠULÁKOVÁ, BOLEK POLÍVKA, TURBO, GARAGE, DAVID KRAUS, JIŘÍ SCHMITZER, UŽ JSME DOMA, THE CELL, CHIMÉRA, GANGALABASTA a mnoho dalších
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |