FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rock for People oznámil další jména

Rock for People oznámil další jména
02. 06. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Kompletní program zveřejnil v těchto dnech festival Rock for People. I když může ještě doznat drobných změn, pilíře jednotlivých dní jsou jasné: v pátek 3. července, na Večírku pro nedočkavé, patří k nejzvučnějším jménům světoznámý trumpetista Laco Deczi.
Kompletní program zveřejnil v těchto dnech festival Rock for People. I když může ještě doznat drobných změn, pilíře jednotlivých dní jsou jasné: v pátek 3. července, na Večírku pro nedočkavé, patří k nejzvučnějším jménům světoznámý trumpetista Laco Deczi. Sobota 4. července bude ve znamení premiérových vystoupení Arctic Monkeys nebo metalistů ze Static-X. Neděle 5. července se oblékne do černé a bílé – pořadatelům se podařilo koncentrovat hned šest skupin vyznávajících žánr ska, s vrcholem v podobě nočního koncertu španělských oportunistů Ska-P. Ska vyváží třeba rozháraní romantici The Kooks. Silnou sestavu pak nabídne pondělí 6. července: Placebo, Bloc Party, Gogol Bordello nebo Underworld bezesporu reprezentují „to nejlepší nakonec“.

„Souběžně doplňujeme i seznam tuzemských kapel. Vyšli jsme vstříc fanouškům, kteří volali například po The Prostitutes, Fast Food Orchestra, Prague Ska Conspiracy nebo 1000 C,“ říká dramaturg festivalu Petr Fořt z pořádající Ameba Production. Sbírku zahraničních „trofejí“ letošního Rock for People pak rozšíří ještě francouzští Scratch Bandits Crew – čtveřice DJ´s-performerů. „Jejich set je nejen ojedinělým zvukovým, ale i vizuálním zážitkem. V podstatě jde o nový druh kreativního umění,“ popisuje spolupořadatel Michal Thomes.

Šanci pořídit levnější vstupenky na festival mají zákazníci společnosti T-Mobile. V pondělí 1. června odstartoval na www.t-music.cz prodej „Lístků v mobilu“ – jeden lze koupit za 1040 korun, tedy o 300 korun levněji než v běžném předprodeji. Každý zákazník si může koupit až dva lístky. Tím však nabídka operátora nekončí – každý lístek bude po objednání na internetu a zaplacení doručen formou MMS přímo do mobilního telefonu.

Programové i organizační novinky jsou průběžně zveřejňovány na www.rockforpeople.cz, kde lze nalézt také podrobný line-up. Generálními partnery letního Rock for People, který se v Hradci Králové uskuteční od 4. do 6. července, jsou Česká spořitelna a T-Mobile pod značkou t-music.

Dodal: Jiří Hlinka

ROCK FOR PEOPLE

Sobota 4. 7. 2009 až Pondělí 6. 7. 2009
Předprodej 1250 Kč, jednodenní 850 Kč
Vystupují:
Placebo, Underworld, Arctic Monkeys, The Kooks, Hadouken!, SKA-P, Bloc Party, Gogol Bordello, Freestylers, Static-X, Therapy?, Comeback Kid, Strike Anywhere, Ignite, The Bouncing Souls, Mucly Pup, Comeback Kid, Strike Anywhere, Jarmila Šuláková, Sto zvířat, Skyline, Visací zámek, Wohnout, UDG, Divokej Bill, Tony Ducháček a Garage, Chinaski, Horkýže slíže, Vypsaná fixa, Plexis,Už jsme doma a FPB, Aneta Langerová, Atari Terror, Blue Effect, Circus Ponorka, Circus Praha, Cocotte Minute, Crash point, Dark Gamballe, Divokej Bill, Fourth Face, Imodium, Meky Žbirka, Michal Hrůza, Plus minus, Southpaw,Status Preasents, Sunshine, Švihadlo, Tleskač, Xavier Baumaxa a hnedě smyčce, Xindl X, X lest to Die, Tata Bojs, Mňága a Žďorp, Eggnoise, Krausberry, Lety mimo, 7 Weeks, Chico, Keziah Jones, Ra:IN, Derfine a mnoho dalších
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |