Report z Remember house

Report z Remember house

02. 06. 2009  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Pro milovníky starého houseu, který se v Praze hrával před lety, vymyslel klub Radost FX koncept party s příznačným názvem Remember House. A že nás pamětníků a vzpomínajících byl plný klub!
Nenapadají mě vhodnější kandidáti na rezidenturu této party, než-li jsou právě Loutka a Tráva. Najdou se jistě i další old school djs, ty zde ale můžeme potkávat jako hosty. A že se jich tu od premiéry vystřídala slušná řádka. Pro květnový díl přijali pozvání dj Cubik a resident oblíbené už desetileté party Climax Chris Sadler.

Příjemný vstup děvčat do 23 hodiny zdarma měl na svědomí, že klub ze zčásti zaplnil už před touto brzkou hodinou, kdy pár tanečníků na parketě zahříval dj Cubik. Ten dostal pro tento večer prostor „pouze“ jednou a to do půl dvanácté. Pouze říkám záměrně z toho důvodu, že zbytek účinkujících se mezi sebou střídal a každý se s přestávkou dostal za gramofony dvakrát.

Každý z djs pro tento večer vytáhl staré desky, bylo příjemné vidět zase ty černé kotouče, které už se dneska z party téměř vytratily. A všichni sáhli po těch nejlepších starých peckách, které jsme mohli slýchávat před mnoha lety. Klub byl tak ze tří čtvrtin zaplněn, na parketě to bylo ale o poznání těsnější. Od Trávy jsme se dočkali poněkud klidnějších tracků, mnoho z nich z dílny, jak jinak, Significant Other, což konkrétně mě hodně zahřálo u srdíčka. A nebyla jsem sama.

Loutka byl o něco „divočejší“, ale nejsvižněji zahrál Chris Sadler, který rozhodně sklízel u publika největší ovace. Chvílemi si ani nezvládal posvítit mezi tanečníky, jelikož spousta z nich tančila na pódiu před ním a na Chrise významně kynula se vztyčeným palcem. Úsměvy na tváři vypovídaly o spokojenosti tanečníků se všemi vystupujícími.

Návštěvníci se logicky skládali spíše z pamětníků a dlouholetých návštěvníků party, s výjimkou skupinky přibližně dvaceti maturantů, kteří to bohužel s oslavami a především alkoholem poněkud přehnali, a tak měla ochranka plné ruce práce a my ostatní jsme si museli dávat pozor kam a do čeho si sedáme, což byla menší bojovka.

Tento díl Remember House byl můj první a předpokládám, že rozhodně ne poslední, neboť kde jinde si můžeme nostalgicky zavzpomínat celý večer na staré časy se starou hudbou, my stař(š)í? :) Kdo často lamentuje, že party už nejsou co bývaly, tomu mohu tento návrat do minulosti jedině doporučit!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REMEMBER HOUSE

Pátek 22. 5. 2009
Vystupují:
Loutka, Tráva, Chris Sadler, Cubik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika