connection
meca
|
út říjen 28, 2008 2:47 pm
Mesárošová teď s těma goučkama šáhla celkem vedle ,neřikám že bych se mezi něma nechtěl probudit,ale jako gogo se nehodí
|
|
|
|
|
|
po říjen 27, 2008 1:21 pm
for HEERER
..chcel by si vyzerat ako ty chalani a mat taku barbinku vedla seba, ze ty zolik !!!
|
|
|
|
|
|
so říjen 25, 2008 10:26 am
4 Dan
Ano, máš s Meccou pravdu, jen bych ještě doplnil, že Roxy sice má své kouzlo, ale drzé okrádání na barech už tak kouzelné není.Za to ale club nemůže, je to tím, že o tyto věci se tam stará někdo jiný.V Mecce se tohle bohužel neděje a za tyhle profi služby se platí v každém dobrém podniku něco navíc. Takže Ti plně rozumím.
|
|
|
|
|
|
so říjen 25, 2008 6:36 am
Luxusní Akcička - byl jsem tam sice jen od 11 do 3 ale zato propařil skoro celou dobu na place. Nahoře luxusní trancík a dole pěkný house. Laydee mě zase nezklamala. Její sety jsou plné nabitejch tracků a její komunikace s publikem je na jedničku. Bohužel se mi zdálo, že Fred její set dosti zpomaloval.
|
|
|
|
|
|
čt říjen 23, 2008 7:44 pm
Fred
Fred je jeden z nejlepších DJ´s na světě, spolu s LDJ určitě stojí za to je slyšet a moci je navíc vidět, je opravdu příležitost ke kvalitní zábavě. Jdu na stopro a kdo může, tak na značky, protože se to nemusí opakovat. Všem příjemný večer.
|
|
|
|
|
|
út říjen 21, 2008 2:47 pm
dave.banik
Jasný, chystám se tam. cd už mám připravený.
|
|
|
|
|
|
po říjen 20, 2008 8:55 pm
dance event ? budeš tam ? že bys mi vzal to CD ... Tam už se určitě potkáme a pokecáme. Asi zase někde splaším zdarma lístky.... jak jinak
|
|
|
|
|
|
ne říjen 19, 2008 9:12 pm
Negrooo
|
|
|
|
|
|
so říjen 18, 2008 4:16 pm
Dan
To by bylo fajn.........Nemohl by si mi prosím někam do vzkazu napsat mail,rád bych se dozvěděl něco víc o AC......
|
|
|
|
|
|
pá říjen 17, 2008 7:42 pm
Negrooo
Ahoj. Ano delal. Hele slysel jsem od kamose, co to spoluporada, ze ma byt limited kapacity. Myslim, ze to tak bude...i vzhledem k cenam listku.
|
|
|
|
|
|
čt říjen 16, 2008 9:27 pm
Dan
Pokud by byla omezená kapacita tak bych i zajel......Jseš si tím jistej? Nerad bych jel z Brna a pak se tam mačkal........
Mimochodem nedělal jsi ty AC???
|
|
|
|
|
|
čt říjen 16, 2008 8:51 pm
mecca
Taky bych dal nazor ohledne "samponu a barbinek v mecce". Myslim, ze jde hlavne o uhel pohledu. Mecca je stoprocentne "drahy" podnik, poradny mejdan tam vyjde na raketu. V Roxy o pul min. To je bez diskuze. Na druhou stranu. Srovnavat Roxy a Meccu se neda. Nicmene pokud to delate...Roxy je predevsim pozustalost undergoundu s nezapomenutelnou atmosferou. Ale s tim je spokojene pohodli a servis pro navstevnika a to tam je naprosto minimalni. Nase vyhoda je, ze pokud chceme luxus, zaplatime za nej a jde se do Meccy. Profi barmani, prostor, toalety, vip, uklid po dobu akce a spousta dalsich nadstandardnich sluzeb. A od toho se odviji prave navstevnik Meccy a Roxy. V Mecce jsou predevsim lidi, kteri maji prachy. Ty se obllikaj dle trendu a je to samozrejme ve vysledku slusna prehlidka. To samy zensky. Samozrejme jsou pak dalsi, co jdou jednou za cas, protoze si to nemuzou dovolit, ale proste chtej.
Rikam...at si kazdy vybere.
PS: Listek na Connection neni nejlevnejsi, ale kdyz vim ceny djs, chapu to. Navic ma bejt omezena kapacita co ja vim.
|
|
|
|
|
|
čt říjen 16, 2008 3:09 pm
dont_panic
Jasan, Roxy je samo lepsi. Jen nemam rad spolecnost kde se na tebe koukaj z vrchu a to me v Mecce vzdy prislo.....
Jinak me je to fuk pac bych tam nesel ikdyby se davali kolace zadarmo
|
|
|
|
|
|
čt říjen 16, 2008 2:12 pm
heerer
mno jo ... kazdy to ma trochu jinak kazdopadne oblibenejsi je u me urcite Roxy ... jenom rikam ze mi tahle spolecnost vyslovene nevadi
|
|
|
|
|
|
čt říjen 16, 2008 1:21 pm
Mecca
Mecca je akorat pro sampony Kluky vypadajici a oblekajici jak holky a holciny jak barbiny. Nikdy jsem nevyhledaval tuto spolecnost
|
|
|
|
|
|
čt říjen 16, 2008 12:47 pm
mno ...
nejak netusim co proti Mecce mate ... myslim ze je vybavena dost luxusne, a vzhledem k tomu ze to je jeden z mala takovych klubu v republice (kdyz nepocitame Duplex, coz je ted spis cizinecky doupe) tak se da ocekavat ze tam chodi samy barbinky a namachrovani svalovci. Ja tedy v Mecce nikdy zadny problem nemel.
|
|
|
|
|
|
čt říjen 16, 2008 11:32 am
Akce to může být supr ale blbě vybraný prostory............
|
|
|
|
|
|
čt říjen 16, 2008 8:17 am
Mecca-----too děs
|
|
|
|
|
|
po srpen 11, 2008 2:39 pm
Mecca-----too small
Tyjo kdyt Mecca je fakt mrňavá přeslazená, přehouseoperovaná, nepřijde mi pro normální lidi co v pátek vylezou z kanclu a chtěj se pobavit a nehrát si na "blink blink supastar".... jen můj názor...teda ne jen můj mno.
|
|
|
|
|
|
ne srpen 10, 2008 3:08 pm
Prydz
Prydz bude v Mecce 19.9...rozmezí vstupenek je 890-1790 (VIP)..
Jinak týden předtím,tzn 12.9 bude hostem v Mecce Judge Jules...
|
|
|
|
|
|
so srpen 09, 2008 9:20 pm
PRYDA
Doufam, ze me nezabijou, ale vim to primo od DJe, ktery ho bookoval....stal pry pul mega.
|
|
|
|
|
|
so srpen 09, 2008 12:00 am
ten Prydz mě zajímá-už na rave.cz něco proběhlo,ale žádný konkrétní data,ani sám Eric po dotazu na myspace neodpověděl
|
|
|
|
|
|
pá srpen 08, 2008 11:35 pm
jj zacne zas Mecca!!!
|
|
|
|
|
|
čt srpen 07, 2008 5:15 pm
V zari taky mistr ERIC PRYDZ
|
|
|
|
|
|
čt srpen 07, 2008 2:18 pm
Zak.. podle toho co pises,jsi asi hodne chytrej ty!!! a kdyz se ti tam nelibi tak tam nelez!
Dan. souhlas, budu taky a moc se tesim :-*
|
|
|
|
|
|
čt srpen 07, 2008 2:18 pm
Zak.. podle toho co pise,jsi asi hodne chytrej ty!!! a kdyz se ti tam nelibi tak tam nelez!
Dan. souhlas, budu taky a moc se tesim :-*
|
|
|
|
|
|
čt srpen 07, 2008 2:17 pm
Mecca zaplatí všechno vždyt jsou to zlatokopové! A VIP? Copak jsou něco jinýho než taky zhluk molekul záhadně držících pohromadě a chodící po kusu balvanu letící vesmírem??? Jsou něco víc než my ostatní??
|
|
|
|
|
|
Za 350 se mi nezda vubec predrazena. Na miste to malo neni, to je fakt. Ale taky jsou tam 3 zahranicni jmena a ta nejsou nejlevnejsi. Budu tam.
|
|
|
|
|
|
No jo,opět předražená mecca...
|
|
|
|
|
|
čt srpen 07, 2008 2:16 pm
i ja
budu tam na 1000% po minulym dile si nenecham ujit uz zadnej hehe.
|
|
|
|
|
|