pig fest pigfest
techno plzen
|
po listopad 02, 2009 8:14 am
já nevím co řešíte pigfest i apokalpsa jsou super párty a hádat se o to kdo tu byl a kdo ne je o ničem. Pojďte se pobavit a neřešte pí **viny
|
|
|
|
|
|
po listopad 02, 2009 12:32 am
johny
ken ishi v cechach jeste nehral.....
|
|
|
|
|
|
ne listopad 01, 2009 8:02 pm
dvacka
elton d,lukas ,jason little a ken ishi,tady byly uz nekolikrat:))))
|
|
|
|
|
|
ne listopad 01, 2009 5:15 pm
Dvacka
Na summer nebylo to co je collabs 3000. Umeka na hradhousu mohlo slyset hooodne maaalo lidi,protoze se tam vic nevejde a jsem moc rad,ze tu bude hrat,protoze ohranej neni a na hradhouse byl skvelej. Surgeon me taky nelaka a ani nevim ze jeste hraje. OBI tu je hlavne proto,ze apokalypsa slavi 10 let a obi tam z tech chranzz DJs byl nejzabavnejsi a u schranz lidicek je myslim doost oblibenej a navic hraje s lukasem a to tady taky jeste nebylo. Pak tam hraje ten Ken Ishii tu nikdy nebyl, Elton D. live taky nevim kdy tu byl a jestli vubec nekdy a jason little to samy. Dokonce i trance stage neni ohrana.
Takze nerejpej do apokalypsy a vic si o ty akci zjisti ,nez zacnes psát.
|
|
|
|
|
|
ne listopad 01, 2009 1:48 pm
Co? Johny? Advent tu byl naposledy před rokem a Industrializer tu byl jen jednou na letos v létě a tobě se zdá ohranej? Vsadím se žes tam abi nebyl. Na Áčku je Liebing, Speedy J, kteří tu byli také letos v létě, to samé Umek, letitej Surgeon co dělá už 10 let to stajný a Obi co byl taky na SS5. Víc přemýšlej než něco napíšeš
|
|
|
|
|
|
so říjen 31, 2009 7:00 pm
presne nuda,je x djs co tady jeste nebyly nebo min ohranejch,viz acko
|
|
|
|
|
|
čt říjen 29, 2009 3:42 pm
super The Advent a Indi dělaj současný techno, které šlape. Už se těším
|
|
|
|
|
|
čt říjen 29, 2009 9:53 am
ach jo, opet nuda .
|
|
|
|
|
|
ne duben 26, 2009 9:51 am
TUPKA
-kat- musim uznat,ze stupidnejsi otazky by clovek tezko ve sve hlave hledal. Davam ti jednicku,ale s minusem. Ten minus mas za to, ze ses ho na ty vinyly nezeptala potreti. Mozna ovladas dobre naucenou anglictinu,mozna na poslouchej pracujes bez honorare,to te neopravnuje k tomu aby tento clanek vypadal jak z Blesku ci Televiznich zprav TV Nova.
Kdyz uz se zminis o produkci, nemyslis,ze by mohlo ctenare zajimat co prave tvori nebo uz vytvorili? Asi ne vid? pac mas jiste problem s otazkou jak se jejich label jmenuje. Kde jsou lidi,kteri vnimaji hudbu a ne''snaží se třeba něco sdělit lidem na party, nebo jim poslat nějaký vzkaz?'' Beefree@seznam.cz
|
|
|
|
|
|
po únor 02, 2009 11:51 am
tak tuhle sestavu si nenechám ujít... Space Dj´z a Rush.... no, super........
|
|
|
|
|
|
Tak ED RUSH tu sice hraje casto ale vzdycky nekde jinde.. byl na summeru v pardubicich, pak v ostrave, pak praha.. ted bude v brně, ve slanym.. Takze ho maj moznost si poslechnout vsichni jeho fanousci v blizkosti bydliste a nemusí jezdit na něj pres pul republiky.. A kdyz uz nekdo na něj jde v praze, tak uz tezko pojede hned nekam jinam na nej..
|
|
|
|
|
|
Space DJz pro mě byli zajímavý tak 2000-2001,teď už to je až moc velkej mišmaš a nechápu,jak se to tolika lidem líbí
|
|
|
|
|
|
pavell
no na summeru to byla fakt tragédie...takovou hudbu jsem neslyšel to je fakt kdybych to mel nějako okomentovat jedním slovem tak MRDKY
|
|
|
|
|
|
....
Space DJ zahrali podle mě hrozně jen na summer...Jinak předvadí luxusní setíky jako třeba na apošce,nebo nature one v něměcku
|
|
|
|
|
|
so leden 31, 2009 2:07 pm
Jaaan
je pravda, ze tu Ed Rush hraje opravdu casto. jenze on je jednou z ikon dnb a ma porad co nabidnout, coz se o space djz neda rict ani omylem.
|
|
|
|
|
|
so leden 31, 2009 1:43 pm
finch
a hned druhý den hraje ve Slaným !!!
už na to jméno začínám bejt pomalu alergickej... )
|
|
|
|
|
|
so leden 31, 2009 1:02 pm
dejte nam s tema Spejs DJs konecne pokoj!!!!
|
|
|
|
|
|
so leden 31, 2009 9:47 am
Space Djy a Ed Rush jsou jistě známá jména, ale když na ně lidi choděj tak je promotéři vozej. Pochvalu dostávají prasátka za to že vždy ke známým jménům, která zajistí hojnou účast, pozvou i neznámá a nová jména ze zahraničí, která nám představí. A nejinak tomu bude hádám i tentokrát. Love PIG!!!
|
|
|
|
|
|
so leden 31, 2009 6:00 am
Jaaan
Ed Rush hraje za 14dni v brne na favale
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 10:03 pm
...
Space Dj´z a Ed Rush by už asi konečně měli dostat český občanství :DDD
...jinak dle mého názoru jde jenom o snahu vydělat nebo možná přežít. Vždyť oba healineři hrajou v Česku pomalu každejch 14 dní !!!! ...holt to jinak v Čechách asi nejde než nalákat na známý jména. Vypadá to tak, jakoby nikdo jinej ve světě techno nebo dnb nehrál, přitom je ve světě tolik djs!
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 6:50 pm
2ALL
Pánové, představte si, že jste promotéři. Máte k dispozici klub. Plánujete udělat akci. Máte něco málo sponzorů (pokud je vůbec máte) a jinak doufáte, že vše zaplatíte ze vstupného. Jedinnou možností jak nalákat lidi, je zvolit známé jméno. Ti lidé tam prostě nepřijdou na někoho neznámého. Tak to prostě je. Druhá věc je, že i když na akci bude hrát někdo známý, neznamená to, že se všechno vydaří. Dobrou party dělá souhra mnoha faktorů, at už je to hudba, lidé, atmosféra nebo drogy či kvalitní line up. Je to moc složité. Takže nesudťe bez přemýšlní.
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 5:41 pm
Jsou ohraný, ale jako headlineři jsou dle mě dobrou volbou! A hlavně to jsou zatím jen 2jména! Uvidíme kdo bude další! Ale i tak nemůže nikdo říct, že by nebyly dobří! Space Dj'z poslouchám něco kolem 6ti led a stále mě neomrzeli! Drumec teda opravdu nemusím, ale od Eda Rushe si ho nechám líbit!
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 5:33 pm
fak otrava
proč se sem vozej neustále ty samí stokrát ohraný ména, to radši pár mladejch neznámejch než furt dokola to stejný
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 5:22 pm
to je ale prekvapko, nikdo jinej je nepadadl?jak dlouho nad tim uvazovali? minutu? prijdou lidi? jo? berem!
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 3:22 pm
Super Space Djz sice jsem je minulej rok slyšel dvakrát, ale ti se mi nidky neoposlouchají! Akortá nevim jestli dorazim Moc rád bych, na Pig Festu jsem ještě nikdy nebyl! Jenže to mám docela z ruky:-(
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 3:20 pm
porad dokola space djz atd. jako by ste nemeli prachy na nekoho lepsiho
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 3:03 pm
Zase ty remcalové, to je už fakt tragédie. Nevim co tady furt remcáte ???? Komu se nelíbí že tady máme festivaly ať jednoduše nejezdí, komu se nelíbí že tam hraje ten a ten ať taky nejezdí. Holt jsme národ, kde se každej stará o ostatní a furt remcáme.
|
|
|
|
|
|
pá leden 30, 2009 2:42 pm
idm
už slyšim ty chytrý řeči
|
|
|
|
|
|
čt leden 22, 2009 1:12 am
není tady už takhle festivalů až moc?
|
|
|
|
|
|
st leden 21, 2009 11:17 pm
Open Air Pigfest
tak jsem se dozvěděl že má být nový dvoudenní open air festival Pigfest 7 a 8. srpna někde u Plzně. To je vážně super zpráva!!!
|
|
|
|
|
|