hip hop kemp
festival park hradec kralove depo crew

|
|
 |
|
 |
|
|
po srpen 16, 2010 11:09 am
2 lístky HIP HOP KEMP
|
|
 |
|
 |
|
|
út květen 25, 2010 12:11 pm
Lukáš:
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 14, 2010 3:32 am
KDY VYSTPUJE ROOTS MANUVA DEKUJU den kdy to budu vedet a jesli se to dá koupit v předprodeji
|
|
 |
|
 |
|
|
čt květen 13, 2010 3:05 pm
jebte si co chcete stejně se tu pochčijete .. poetry in the streets mir zmetci co o tom nic nevite už nikdy se tu neukažu tak si olizněte lokty blaženy
|
|
 |
|
 |
|
|
čt květen 13, 2010 10:34 am
Curaci
Aby ste tady chciplvy vy svine !
|
|
 |
|
 |
|
|
po březen 29, 2010 9:40 am
skica
legalizaci svojsice openair field ten island a 1day na hhkempu zahranici az za rok
|
|
 |
|
 |
|
|
ne březen 28, 2010 12:49 pm
@ kopec
V pohodě kamaráde Už si mě koupil tu vstupenku na Exit jak si mě sliboval?
Jsem zvědavej kolik toho navštívíš. Jestli to bude jak minulej rok.... Tak stěží jeden fest...
|
|
 |
|
 |
|
|
ne březen 28, 2010 10:56 am
skica student
ty máš nemoc rejpací ale jen rejpej seš nejchytrejsi tady na foru tak se sklidni ja te mám vís kde
|
|
 |
|
 |
|
|
ne březen 28, 2010 10:52 am
pro studenta
chodim do prace a vstupenky si kupuju pul roku dopredu
|
|
 |
|
 |
|
|
ne březen 28, 2010 10:32 am
@ kopec
Ty seš snad milionář HH Camp, OAF, PI, SMS ... kde na to bereš
|
|
 |
|
 |
|
|
ne březen 28, 2010 9:16 am
kuli roots manuvovi jedu na noc
cekam jen jakej vecer vystupuje whitness the fitness to bude rachot live
|
|
 |
|
 |
|
|
pá březen 26, 2010 8:12 pm
vitror
to si pis roots manuva
|
|
 |
|
 |
|
|
čt březen 25, 2010 9:24 pm
dik
opravdu velky dik patri poradatelum za Q-tip a Roots Manuva,tito dva panove pokud dobre hadam u nas nikdy nehrali o to je to prijemnejsi,jeste jednou dik za tento urcite inteligentni hip hop,v lete se tam uvidime,a at jsou oba nejlepe v jeden den
|
|
 |
|
 |
|
|
út březen 23, 2010 6:41 pm
jsem rád že pořadatelé vyslyšeli mé přání a opět přijede Marc Hype.
|
|
 |
|
 |
|
|
út březen 16, 2010 7:38 pm
ROOTS MANUVA
nevite jakej den na hhkempu hraje roots manuva diky kuli nemu bych jel na vecer
|
|
 |
|
 |
|
|
út březen 02, 2010 6:37 pm
http://www.rakai.cz/
|
|
 |
|
 |
|
|
st prosinec 30, 2009 12:20 pm
groove je nej
|
|
 |
|
 |
|
|
pro herera
ses hustej typek
|
|
 |
|
 |
|
|
st září 09, 2009 11:32 am
restenpeace
je ti dobre?
|
|
 |
|
 |
|
|
chodite se jen do neho nazrat a podivat na vase komercni rapery big boss je method man ja se tam chodim najebat do komatu njn pubertacky deticky co se hadaji co je vlastne hip hop ....
|
|
 |
|
 |
|
|
restenpeace nazer se rapu
st září 09, 2009 8:21 am
mely detska nic nevite hip hop zije v ulicivh a v e stylu lidich a v cizich zemich poslouchate nejaky komercni kotiny kdo chce poslouchat rap musi poslouchat ulici restenpeace nazer se raou hardcoru a hlavne bud v klidu
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
út září 01, 2009 12:54 pm
ty voe,.supr fotky,.nějakej luxusní foťák hmm?
|
|
 |
|
 |
|
|
so srpen 22, 2009 6:29 pm
lidi pak pisnite jak tam vyvadel methodman diky asi masakr co
|
|
 |
|
 |
|
|
čt červen 25, 2009 6:09 pm
hiphopkemp
kvuli methodmanovi z wu tang clanu bych se jel podivat protoze to je moje srcovka z hopecu a dycky kdyz je v cesku 1clovek z celyho clanu tak dava hymny celyho wu tangu cos je masakr hopec je v poho nakej WU
|
|
 |
|
 |
|
|
čt červen 25, 2009 12:56 pm
zdar lidi minulej rok jsem byl na hiphop kempu, docela to ušlo, mě hip hop nevadí, ale už ted si vybírám kde je pořádnej text, kde prostě text má logiku ne kde jsou jenom sračky že už neví co vymejšlet (lidi co znam i hiphopeři mi to potrvdili ), hiphop poslouchám občas, minulej rok 2008 tam bylo víc cizinců než čechů a to jsem čekal že tam budou hlavně češi jezdit ale je vidět že zase není až tolik čechů kteří jsou zblázněni do hiphopu, jako akce to nebyla špatná ale člověk se tam tak nevyblne jako na jiných tanečních akcích, je to úplně o něčem jiným, ale minulej rok byli fakt kontrafakti nejlepší, čekal jsem taky že to bude něco extra když jsem to viděl na fotkách ale zklamalo mě to
tak kdo tam tedko jedete tak si to užíte....
|
|
 |
|
 |
|
|
út květen 12, 2009 10:38 am
heerer
presne tohle sem mel na mysli ale obavam se, ze to odbornikovi Tomovi nic rikat nebude
|
|
 |
|
 |
|
|
út květen 12, 2009 9:54 am
ACID
Tam kde se narodil Derrick May?
|
|
 |
|
 |
|
|
út květen 12, 2009 8:28 am
Tom
| Tom napsal: |
| Říkám to pořád, já bych tyto americké trendy nepouštěl na starej kontinent!!! |
zase jeden chytrolin vis ty vubec, ktery mesto se povazuje za kolebku techna ty bilej cikane?
|
|
 |
|
 |
|
|