citadela
boby centrum

|
|
ne říjen 05, 2008 8:37 pm
Nejak nemuzu ani na jedne z e-ticket stranek najit tuhle akci ...
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 8:02 pm
James
a co kdyz si jen delam srandu? libi se mi jak tu kazdej haze svoje oblibence nebo styl kterej by chtel a kterej ne. tak proc bych si trosku nerypnul
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 7:49 pm
dj orbith bude hrat na citadele vid Mišo Saločová
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 7:42 pm
2J
Máš pravdu...Já ho mám na icq a i tak mi to nechce říct:D
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 7:36 pm
já to nevím a nijak mě to netrápí.. protože ty to určitě víš přece.. ty víš všechno.. a budeš klasicky dělat největšího tajnůstkáře.. nemám pravdu?
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 6:34 pm
Jestli Huntemann, tak neni co resit Mno, nechame se prekvapit, kazdopadne jeste uvidime co a jak
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 5:43 pm
karotte
Karotteho bych si dala taky.
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 5:40 pm
jestli hawtin tak nevaham ani minutu!
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 5:34 pm
james
kdo bude na citadele na druhe stagi?
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 5:14 pm
zase finch.. jen tě vidím už mám po náladě.. tak jestli minimal tak někdo z trojice Hawtin, Karotte, Hell.. snad tady nebudou zase nějací Španěli jako na Orionce.. nic proti Osunovi ale jeho sound mi nesedí.. electro-house a progressive trance? hm.. nic moc..asi strávím většinu času na 2. stagii..
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 4:44 pm
prezident
jsi blizko .-)
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 4:42 pm
Noo tak jsem zvědav! To by nemuselo být vůbec špatný! U mě určo bude víst techno! Ale i hlavní stage bude mít pro u mě místo! Jelikož si rád poslechnu i něco jiného! Myslim, že tam dorazim! Už se moc těšim na první jména! Docela bych uvítal kdyby tam byl Loco Dice a nejlíp kdyby Tocadisco! Jelikož jsem na něm nebyl a jeho opravdu můžu! Nebo kdyby tak Benny Benassi to by bylo, ale nebudu zde jmenovat další djee přece jen je to na Míše... Ale, už teď se těšim!
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 4:35 pm
co takhle karotte,huntemann,magda,hawtin,gaiser,jpls cjo?.......Kazdopadne jedu...
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 4:14 pm
hlavně ne minimal
|
|
 |
|
 |
|
|
ne říjen 05, 2008 3:46 pm
tako konečně něco pro vyspělé publikum a ne jen trance,minimal a schranzz doufám nad prolomením ledů a na podiu někdo ze swedish house mafia či Deadmau5 osobně
|
|
 |
|
 |
|
|
st říjen 01, 2008 12:00 pm
Hellectro
citadela?Hmmm jsem zvědavý,co z ní vyplyne,každopádně za elektro doufám,že bude Helectro!!!!
Zdravim
|
|
 |
|
 |
|
|
út září 02, 2008 11:05 pm
Však já se taky nehádám, jen zabraňuji dezinformaci ...a pokud stahujete, tak mi aspoň poděkujte, ten upload byl vysilující při mojí upload rychlosti ..mějte se fajnově
|
|
 |
|
 |
|
|
út září 02, 2008 10:57 pm
hele ja se stebou nepru jen vim ze na ulozto ... to ma kradsi nez treba na rapidu .... dulezity je ze tu jsou ty sety kdo bude chtit tak at sosa ..: nic vic nic min ..
|
|
 |
|
 |
|
|
út září 02, 2008 10:54 pm
hele kravina.. já mám na uloz.to některý uploady přes dva měsíce a furt jdou stáhnout...spíš si myslím, že to záleží na zájmu a počtu stahování... takže, když to nikdo 30 dní nestáhne, tak to smažou, ale jinak to tam prostě je ne? a schválně jsem to dával na free, aby se někdo necítil omezovanej
|
|
 |
|
 |
|
|
út září 02, 2008 10:42 pm
hlavne ze jsme to dali tak neak dohromady..... pro ty coi se rozhodujou stahovat .. na ulozto.cz to vydrzi jen 30 dnu .. tak sosejte ..!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
|
út září 02, 2008 10:35 pm
Doplním i svůj upload:
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Už to nebude ono...
...ale změna je život. Setů ze stařičkých Citadel mám doma habakuk a rád zavzpomínám s nostalgickou slzou v oku, ale nevěřím, že Citadela se dočká slávy tehdejší ..kor když tomu všemu bude šéfovat tým z (mnou nenáviděné) Apokalypsy. Jsem zvědavý a budu doufat, ale z případného neúspěchu zklamaný nebudu, protože ho budu očekávat xD
Ten Hardstyle je zajímavý nápad... udělat na Moravě menší Qlimax, ale s jiným názvem než "Citadela" ..ale mám pocit, že promotéři nemají moc odvahu udělat tady party v tomto stylu, protože taneční hudba dnes není o zábavě, ale o penězích a lidiček, co v této zemi poslouchají Hardstyle moc nebude ...toť můj názor mějte se fajn a "lámané techno rulezz" xD
|
|
 |
|
 |
|
|
čt srpen 14, 2008 8:50 am
richie, heartthrob, sven, troy, paco, ellen, anja schneider, kruse, ricardo .... zvete zvete!
|
|
 |
|
 |
|
|
pá srpen 01, 2008 7:36 am
a co hardstyle?
a co kdyby se zaměřili na hardstyle? Stále více se o tomto stylu hudby mluví, sice ve světě nepatří mezi nejnovější,ale u nás ano. A celkem bych se nedivil, kdyby něco podobného vyzkoušeli. V Holandsku hardstyle patří mezi top v oblibě. A pomalu,ale jistě začíná procházet i k nám ve větším měřítku - viz Orion Hall s Yojim.
|
|
 |
|
 |
|
|
st červenec 30, 2008 10:03 pm
Saku
treba nebude, kdo vi
|
|
 |
|
 |
|
|
st červenec 30, 2008 6:50 pm
No doufám, že nebude, ale když je značka zapsána na Misa Salacova s.r.o. tak asi nějaké slovo mít bude.
|
|
 |
|
 |
|
|
st červenec 30, 2008 11:24 am
Saku
a jak vis, ze Paní Djka s velkým P bude sefovat Citadelu?
|
|
 |
|
 |
|
|
st červenec 30, 2008 11:19 am
To budou nové taneční proudy jak pojď na mě z boku. Na hawtina zapomeňte, podle toho jak ho Paní Djka s velkým P komentovala na love parade tak pochybuju.
|
|
 |
|
 |
|
|
st červenec 30, 2008 12:28 am
No toho se děsím.... NA Citadelu mám ty nej vzpomínky z dob kdy spolu s Orion Hall to byla party č.1....Nenechám si je zkazit nějákým smradlavým klonem Citadely a novými taneč. proudy...
|
|
 |
|
 |
|
|