FAQ    Hledat    Seznam uživatelů    Uživatelské skupiny
Registrace     Přihlášení Soukromé zprávy


 CREAMFIELDS CENTRAL EUROPE « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 

festival creamfields

breclav airport moby booka shade sasha mersey pavel tesar diskuzni forum central europe

creamfields central europe
Anonymní
po srpen 17, 2009 12:48 pm
ztáry
Nenašel někdo prosím svazek klíčů s klíči od auta? Děkuji za zprávu na 777/183 480
314d
čt červenec 16, 2009 8:08 am
ja bych hodnotil above & beyond super, ATB dost dobrej... ale jinak zvuk na ho*no, bylo to strasne maly, organizace spatna... ja se nedivim ze tam bylo tak malo lidi... za tu cenu + to samy za cestu to nestalo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gusman
st červenec 08, 2009 12:45 am
Vstupem proslo 4600 lidi, jestli myslis to, jak bylo v perexu chvili 5500, to jsem nepsal ja, chvilkovy zmatek, nicmene se za to omlouvam Smile Za pochvalu diky .o)
Pařmen
út červenec 07, 2009 10:44 pm
chybný info (čísla)
4500 lidí kdyžtak, dneska psali v MF Dnes a zatim nejméně navštívenej festival. Nevím jak na tohle autor gusman přišel... Za to fotky udělal pěkný, to se musí nechat:-)
MaJo
út červenec 07, 2009 8:55 pm
tvl co to je za nepovedený graduál mraků ! a vyšponované barvy ! no teda............... nic moc
r.o.n.n.y
út červenec 07, 2009 7:02 pm
video-HD
jardapeši
út červenec 07, 2009 5:44 pm
2 Dan!
Beru tě za slovo!Chtěl jsem jed ,ale když jsem vyděl line-up a četl -Chinasky (nebo jak se to jmenuje),ATB apod. trancový podělávky tak jsem si to hned rozmluvil!
Zlatej Cosmic Trip Very Happy
avilo
út červenec 07, 2009 11:12 am
DEKUJU za fajn vecer na Creamu !!
..ja jsem spokojen,me se tam libilo a Above/Beyond predvedli to,co jsem od nich ocekaval..
..snad jen skoda,ze to tak uteklo Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
acid
út červenec 07, 2009 10:36 am
Raduz a Vyhulena
hele napred se naucte gramatiku vy dva, jo? pise se "nauč se prvně" a ne "nauč se první" Laughing Surprised
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Obcese
út červenec 07, 2009 9:41 am
Raduz a Mahulena
Zase ta česká servilnost. Pokud už není možné napadnout obsah příspěvku (btw Dane díky za něj!), je potřeba napadnout aspoň pravopis.

Jak to tedy mohlo nakonec dopadnout? Question
Kárl
út červenec 07, 2009 9:37 am
Taky to vidim tak, že s Creamfields v Roudnici se to nedá srovnávat (zatim, třeba se k tomu dospěje), to byl úplně jinej level, co se hlavně obsazení týče - pro mě byl naprosto výbornej r. 2003 - Hawtin, Picotto, Mills na technu (všichni ještě hráli techno pořádně od podlahy, žádnej minimal! - nemám nic proti minimalu, rád si ho poslechnu, ale celej večer se to na techno stagi prostě vydržet podle mě nedá, protože to lidi nenapumpuje a atmoška tomu i pak odpovídáWink; a na hl. stagi Massive attack - to byla lahůdka Smile a ráno Westbam, jo, jo, to byly ještě zlatý časy párty v ČR - teď už to je o ničem;
Raduz a Mahulena
út červenec 07, 2009 9:09 am
to Dan
Nauč se první gramatiku, než budeš něco psát, Cream byl OK v souvislosti s tím ,jak to mohlo nakonec dopadnout!
Quark
út červenec 07, 2009 6:22 am
laser
...asi jsi nepochopil mou odpověď a zřejmě nevíš, jak důležitou roli sehrávají mlhovače při použití jakýchkoliv laser projektorů na OPENAIR akcích vůbec, kde se kouř, jako nejdůležitější medium, pro znásobení viditelnosti paprsků musí rozšířit nejen na podiu, ale také mezi lidmy v kotli, což se na této akci bohužel nestalo.

Firma, co se starala o technické zabezpečení celé této stage odvedla dobrou práci, jen kromě podceněných mlhovačů - to byl problém!
To, že na místě mohlo být vícero laserů např., to už je otázka plánovaného rozpočtu, k tomu přistupuje každý promotér jinak. Smile
Dan
po červenec 06, 2009 10:55 pm
to Quark
Promin, ale nemam jitrnici na cele. Par laseru uz jsem nekde videl vis Smile


Link


http://www.youtube.com/watch?v=Nz9xCyKVvEg&feature=PlayList&p=CBCDF835BF017CB0&playnext=1&playnext_from=PL&index=4

Nezlob se na me, tuto sestavu laseru bych ani ja osobne neprivezl na festival jmenem Cream, porad bych rekl, ze je to slaby. Ten jeden ubohej kus byl k smichu...promin, nic proti tobe. Ale u Creamu a vstupence na miste za talir proste ocekavas kvalitu a ta nebyla splnena ani u laseru, ani u vseho dalsiho.

PS: Jedno bylo luxus...a to tanecnice. Pokazde v jinem duchu, a opravdu profi Smile
konney
po červenec 06, 2009 9:47 pm
dohitsch
muzu jen souhlasit super akce Smile drzim palve do dalsich rocniku Wink
Anonymní
po červenec 06, 2009 9:42 pm
Ahoj,tak čekali sme trochu víc od celého Creamu...Když sme se šli v sobotu od 18:00 juknout na Marcuse, na austrian stage,byla změna...Ale ty kluci Ricco a Lucky White hráli fakt skvěle...Nevíte o nich něco bližšího??Kde je můžeme třeba zase vidět,nebo si poslechnout jejich sety atd??Nenahrával se náhodou záznam??Rádi by sme si to zase poslechli.. Jinak zvuk v techno stagy,hrůza...a to že stan Ministry hrál hlasitěji než hlavní stage,řekla bych,ostuda..a fakt je,že ten kdo rozmistoval stany,není asi dj,ale umělec nad umělce,protože to byla fakt hruza...pořád se to tlouklo a když ve stanu slyšíte jinej stan,asi to není to pravé ořechové..Takže pro pořadatele-akorát kazíte jméno Creamu...Kdo je Mekki Martin??To co předvedl,hrůza..jsme z Prahy a to co hrál,slyšíme většinou po clubech na afterech...nojono,peníze jsou svinstvo:-( Na hzlavní stagy Creamu jsme měli teda jinou představu,chybělo tam něco svižnějšího..Tajže díky za info Petra a spol.Smile
Quark
po červenec 06, 2009 9:08 pm
to DAN!
Jen komentář k laseru:

pokud mluvíš o hlavním flooru, tak ten laser, co tam byl umístěný byl jeden z nejsilnějších zelených v ČR vůbec, 5W hodně silný systém, ale pokud nepůsobil nej-ideálnějším dojmem, je to chyba nedostatku silných mlhovačů a především jejich špatné umístění, které měla na starosti jiná firma, něž co zajišťovala lasershow na mainflooru!!!
Mad

Každopádně v techno_stanu byly lasery špatný a slabý, to souhlasím!!!
Exclamation
kluk08
po červenec 06, 2009 7:52 pm
musim souhlasit s Danem. Navic se honosit jmenem Creamfields central europe a pak tam dat takovouto sestavu djs, je ostuda.
kopec
po červenec 06, 2009 7:20 pm
pro dana
dane mas pravdu do posledniho slova tohle si creamfields v cesku nezaslouzi treba ddyz byla roudnice nad labem 2002 to se neda fubec srovnavat
Dan
po červenec 06, 2009 4:03 pm
Vazeny pane Tesari
Reaguji v posledni dobe na neco ve forech opravdu ojedinele. Ale po zazitku z Festivalu Creamfields musim!

Na uvod se redstavim. Jsem Dan, na akce jezdim uz nekolik let a nejezdim pouze po CR. Jsem take jeden z tech, kteri delali Amazing City a festival Cosmic Trip.

Na fest jsem jel jen diky hecu meho kamarada a take zdarma vstupenky. Nemam problem platit vstup, ale vam jsem ho dat proste nechtel, radeji bych nejel. Ptate se proc? Protoze uz minuly rok se mi nelibilo hodne veci, ktere jste udelal (letadlo pro Corstena, ktere vubec nebylo objdnane, apod...). Kdyz jsem prijel pred areal v pet hodin a rozhledl jsem se, zacal jsem se opravdu smat!? Toto ma byt festival Creamfields? Toto je nejmensi Cream, ktery se kdy udelal!

DJS
Tady se nema smysl rozepisovat, kazdy dle sveho gusta. Ja jsem si zasel na Luccu, Above a ATB. K ranu Poliak a Orbith. Ale prosim vas...tento lineup je hodny jmenu Creamfields? Naprosty vysmech. Znovu opakuji, ze lineup na jiny mistni fest by to asi slo. I kdyz mam rad trance, tak co proedvedl ATB byla opravdova diskoska kdy jen poustel a maval rukama...s tim ale nikdo nic neudela, to je proste on. Above...evidentne je to nebavylo, jednoznacne nejslabsi vystoupeni na kterem jsem by (celkem po 5). Prijemna hudba byla na Austrian stage a take na Ministry stage.Bohuzel nejakej debil postavil tak blbe tyto stage u sebe, ze kdyz Ministry pridali, v Austrian nemohl dj ani srovnat desku, protoze slysel druhy stan. Chavala Smile) Nicmene vam urcite priznivci djs podekuji, protoze videt je z takove blizkosti se jinde opravdu nepostesti. ATB hral dle meho pro nejmene lidi za posledni dobu Smile))

Organizace, zazemi
Zde se urcite rozepisu. Kdyz jsem prisel do arealu, sel jsem navstivit Toiky. Parada...prvni je jasne...Toiky nikdo od predesleho dne nevyvevzl,, super! To se ale nestalo ani v prubehu akce, jak to??? Kazdy promoter je prece nechava i nekolikrat za noc vyvazet. Zde by stacilo alespon jednou vzhledem k navstevnosti. Osvetleni kempu, ws a voda u kempu...proste nic a to za 300 Kc!!!!!!! To, ze kempari museli do arealu jit daleko, kdyz mohl byt vstup bliz, je detail, ale jinde se na nej mysli! Vetsina take mysli na to, ze kdyz je v areali voda, delaji se drevene podlahy okolo, vite? Rano bylo super se jit oplachnout...jedine v holinkach. Co dal...tak treba neustale vypadky proudu jak rpo stranky, tak i v techno arene, opet vyborna organizace a priprava. To ze byla Plzen hlavnim partnerem, tak to opravdu nevypadalo. Ze stalo 45 Kc se mi zda hodne, ale dejme tomu (stejne piju hlavne vodky), ale bylo teply jak chcan.. To me opravdu sralo, ale stankar by me asi rekl, ze vypadava proud (myslim ze to tak je).

Svetla, zvuk, show
Zvuk v Technu pomerne slusnej. Na Ministri jendoznacne super. Austrian hodne spatny. No a hlavni stage...rikam, mistni fest mozna dobre, jinak ostuda. Zvuk nebyl nejhorsi, ale proc sel prooboha od 11h tak potichu?? Navic me pobavila LED stena. To ze v ni byly ruchy po celou dobu jen potvrdzuje, jake kopyto to cele delalo. Ale co me pobavil byl laser, ktery tam asi privezl narychlo Igor Pataky, protoze to byl asi druhy nejspabsi laser na trhu. No opet vse hodne jmenu Cream. Dokonce ani nezbyly prachy na plachty Cream na strany hlavni stage.

Zaver
Osobne vam dekuju pane Tesari. Kdyz prisla na Cosmic ve tri bourka jako prase, lidi nas rozmetli na forech. Stacilo ject dalsi rok na Cream a najednou se zjistilo, ze Cosmic byl velmi dobre pripraven. Tento rocnim me v tom jeste ujistil, protoze vse vyse zminovane bylo naprosto profesionalne reseno!!!
Jasne, vse je o penezich, ale ten kdo nema ani polovinu rozpoctu cash, tak to nema ani zkouset a to je stejne risk.
JEDNO JE FAJN, URCITE SI PROMOTERI JINYCH AKCI POTVRDILI ZE BUD DELAT AKCI S NEJAKYM STANDARDEM, NEBO VUBEC! Velmi by me zajimal nazor Anglicanu, protoze po tomto pokusu udelat Creamy vam licenci nikdy nemuzou dat (snad ani prodat se zalohy z Ticketpra). Vykaslete se na tyto megalomansky zamery a delejte maximalne Hradhouse, to je maximum , co bych vam sveril. Nezlobte se za uprimnost, ale ja musel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dohitsch
po červenec 06, 2009 1:40 pm
cream
hodnotit nebudu, ponevadz kdybych pel tolik superlativu, kazdej me tady ukamenuje Smile ... akce se mi libila, den zacal paradne uz v brne na pul ceste v hospudce u richarda - obsluha a jejich visnove pivko paradni ! na cream bylo vsechno v pohode, zazemi pro navstevniky a vyber hudby - dobry mix kde si kazdy nasel to svoje. pocasi klaplo uzasne, s dave_banikem jsme si to skvele uzili, nejen diky stanku kde michali mojito za 85, ktere bylo naprosto luxusni Smile. skoro celou noc jsme pendlovali mezi main, technem a ministry stage (kde jsme take nejlepe zaparili a stravili nejvic casu, kdo dalsi tam byl ?) a dalsimi, ovsem to minimalne. jak jsem uvedl, stan ministry byl proste super, djs to tam stipali uz v 19h vecer, o pulnoci uz jsem skoro nemohl unavou chodit Very Happy ! ti frajeri meli hrat na main stage a above nekde ve stanu, ti me zklamali (ne hranymi tracky, ale jejich sviznosti) - ovsem asi to bude ovlivneno kvalitou setu v jiz zminenem ministry Razz . jeste se mi libil hodne felix krocher, atb a rano poliak, ale to uz jsem skoro nevnimal Smile. jak uvedl dave, mc j.trax zpivala suprove, to take musim zminit ... celkove se mi akce jako takova proste libila, skvele jsme se pobavili nejen hudebne. at si tady kazdy pise co chce, jedine minus byl maly areal, diky cemuz se jednotlive soundy prolinaly misty Sad. kdyby takto hladce probehli vsechny party, lidi bude jezdit mnohem vic, jen tak dal, uz se tesim na SOL Smile !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dave.banik
po červenec 06, 2009 12:40 pm
Zapomněl jsem pochválit duo Oersted & MC J.Trax - a to bych hodně nerad - parádní mixík
kopec
po červenec 06, 2009 12:35 pm
pro uuu
line up chudej jo ale nechapu proc pises i lidi chudy ty mas dost
uuu
po červenec 06, 2009 12:07 pm
Line-up chudy lidi ty taky!
Mino
po červenec 06, 2009 11:47 am
mlocek
original Creamfields (UK) je najvacsi
obycajne sa mysli poctom navstevnikov, aj ked o tomto sa da polemizovat a porovnavat s Global Gathering, Nature One a pod.
Creamfields CE podobne ako Creamfields Chile, Buenos Aires, Andalusia...kupilo od britov licenciu a prave na toto tie plagaty odkazuju, na tu znacku. To ze do Breclavi prislo 5.500 ludi a nie 55.000 je uz druha vec.
mlocek
po červenec 06, 2009 11:13 am
lineup nature
pravdepodne pulka lidi vi jaky je lineup. Ale jen pro srovnani:

* Paul van Dyk (Berlin)
* Judge Jules (London)
* Menno de Jong (Eindhoven)
* Sander van Doorn (Eindhoven)
* Moguai (Ruhr-Area)
* Daniel Kandi (Kopenhagen)
LIVE
* Paul Kalkbrenner (Berlin)
* Lützenkirchen (München)
SAMSTAG
DJs
* Armin van Buuren (Leiden)
* Turntablerocker (Berlin)
* Alex M.O.R.P.H. b2b
Woody van Eyden (Bochum)
* Stoneface & Terminal (Löbau)
* Ferry Corsten (Rotterdam)
* Ronski Speed (Löbau)
* Dag (Frankfurt)
* David Forbes (Glasgow)
LIVE
* Deadmau5 (Toronto)
* Extrawelt (Hamburg)
* NatureOne Inc.
* Anthony Rother (Frankfurt)
* Gregor Tresher (Frankfurt)

CENTRURY CIRKUS

DJs

* Sven Väth (Frankfurt)
* Dubfire (Washington)
* Marco Bailey (Brüssel)
* Carl Cox (London)
* Felix Kröcher (Frankfurt)
* Klaudia Gawlas (Passau)
LIVE
* Eric Sneo (Frankfurt)
* Brian Sanhaji (Frankfurt)
SAMSTAG
DJs
* Chris Liebing (Frankfurt)
* Hell (München)
* Sven Wittekind (Frankfurt)
* Joel Mull (Stockholm)
* Roland M. Dill (Köln)
* Monika Kruse (Berlin)
* DJ Murphy (São Paulo)
* Robert Natus Techno Set (Hamburg)
* DJ Lukas (São Paulo)
LIVE
* The Advent (London)
* Arkus P. (Dortmund)


a tak dal a tak dal?? TAK V CEM JE CREAM NEJVETSI? v lineupu urcite NE, v nastevnosti ROZHODNE NE.. tak v CEM?
mlocek
po červenec 06, 2009 11:09 am
creamshit
muze mi nekdo objektivne rict v cem je creamfields NEJVETSI TANECNI FESTIVAL NA SVETE?? toto rvali do sveta plakaty na popelnicich a bannery vsude mozne na serverech. V cem je nejvetsi? Opravdu by me zajimalo v cem. Muze mi to nekdo rict? Na Nature One je kazdorocne kolem 60.000 lidi a lineup je hodne dlouhej skladajici se z mnoha opravdu vehlasnych jmen at komercnich ala Buk van Dyk ci Tjésto ale opravdu spousty dalsich ale to je vedlejsi. Rozhodne bych nerekl ze Cream je nejvetsi alespon teda nevim v cem. Tak vysvetli me to prosim nekdo?
Franta
po červenec 06, 2009 10:51 am
Další fotky
Anonymní
po červenec 06, 2009 9:54 am
to Dan
myslim ze kdyz se napise ze se povedl nad ocekavani, tak je to namiste.. cekal se totiz o poznani vetsi propadak .o)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 39, 40, 41  Další Strana 1 z 41


Modified DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti, Powered by phpBB ďż˝ 2001, 2005 phpBB Group, Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com

ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika Jiří Kir | www.kir.cz