transmission
united music sazka arena o2 arena trance

|
|
so květen 17, 2008 11:08 am
Rank 1 výborný. Giuseppe bude jistě taky výbornej, dělat s Paul van Dykem něco znamená.Ještě by tam mohl být Markus Schulz, San a nebo třeba Armin
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 6:51 pm
2 Andulka
Fakruta Ti prijde postou ....
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 4:55 pm
to B2lik
Dekuju ti chlapce!
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 4:14 pm
Rank 1?
tak to je lakadlo jak bič....po vyplate jedu pro listky skod aze je to az za pul roku
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 3:00 pm
waau
nice rank1 je presne ten co praha potrebovala , tesim se na dalsi jmena
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 2:31 pm
to Andulka
Co třeba jeho oficial stránky nebo sety.cz ci google.com ?
Ja myslim ze neni treba tohohle cloveka predstavovat sety, pracuje nejaky ten rok po boku Paul van Dyka, podilel se na tvorbe dvou Paulovych alb. Je to mistr ve svem oboru a to proto, ze hraje zive na klavesy z PC si pousti pouze podklad.
http://www.myspace.com/giuseppeottaviani
tam se podivej nebo na jeho ofic stranky
www.giuseppeottaviani.it
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 1:28 pm
lorom
lorom: Jsi normalni? Nejsou znamy? Co to meles? Rank 1 DJ set je nuda... Slysel jsem na TE ale slysel jsem i live v polsku...A to je luxus...
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 1:08 pm
Iorom
Myslis v O2 Arene
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 12:58 pm
Konecne se tady predctavi dj ktery tady nejsou moc znami!Rank 1 zazil jsem ho na Trance Energy a bylo to mazecek us se tesim na vystoupeni v Sazce!
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 12:35 pm
tak že bych se poprvý kouknul na ten zázrak v Sazce,konečně bez uniformy?
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 12:29 pm
2 negro007
Dobře ti tak
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 12:06 pm
Lístky už mám doma..........
|
|
 |
|
 |
|
|
pá květen 09, 2008 9:41 am
No ja uz lupen mám hned od prvniho dne co byly v prodeji
|
|
 |
|
 |
|
|
čt květen 08, 2008 11:08 pm
Giuseppe Ottaviani kde najdu sety od tohodel dj nevite nekdo prosim vas!??
|
|
 |
|
 |
|
|
čt květen 08, 2008 10:58 pm
Rekl bych zeto stoji zato...!Jedem pro lupeny!
|
|
 |
|
 |
|
|
čt květen 08, 2008 10:24 pm
první jména..
|
|
 |
|
 |
|
|
čt květen 01, 2008 8:05 pm
Kleinenberg je vazne super, pamatuju si ho z Roxy tak pred 7 lety, kde me uplne dostal ))
|
|
 |
|
 |
|
|
st duben 30, 2008 3:35 pm
Kdyby byla vickrat tak bych se nezlobil!Doufam ze line-up bude naslaplej jako minulej rocnik!Us se moc tesim jeto dobry akce!
|
|
 |
|
 |
|
|
út duben 29, 2008 11:58 pm
Transmission 1x do roka.. staci to??
|
|
 |
|
 |
|
|
út duben 29, 2008 11:50 pm
info
V sobotu 8. listopadu 2008 bude pražská O2 Arena hostit již páté pokračování mega akce Transmission, která během tří let své existence získala obrovskou popularitu jak u domácích fanoušků, tak pravidelných návštěvníků ze sousedních zemí, jejichž počet se na loňském vydání blížil k deseti tisícům. Letos se Transmission znovu vrací do O2 Areny, a opět představí největší světové Djské hvězdy, z nichž některé vystoupí živě, a v České Republice vůbec poprvé. Stejně jako v minulém roce, uvidíte na Transmission zcela nové téma, unikátní scénu a show, dosahující nejvyšší světové úrovně.
Předprodej vstupenek začíná již tuto středu, 30. dubna v síti Sazka Ticket. Tento den budou v prodeji vstupenky za 550 Kč. Od 1. května se pak cena zvýší na 660 Kč a bude se dále zvyšovat.
|
|
 |
|
 |
|
|
so březen 22, 2008 2:13 pm
Armin van Buuren rekl bych ze jeto sami jako dj Tieto jeto taky takova postavicka zalozena na penezich s hranim nema nic spolecneho!Radeji Marcel Woods a nebo Sander van doorn!
|
|
 |
|
 |
|
|
so březen 22, 2008 12:45 pm
letosni TM
lidi jsou uz nake informace o TM letos?? Slysel sem ze by tam mel byt Armin van Buuren - fakt borecek nejvetsi......
|
|
 |
|
 |
|
|
st březen 12, 2008 5:15 pm
Todle stebou vubec nebudu resit!!Mysli si co chces rekl bych ze mas spis vetsi hubu ty nez ja!Co to meles o metalu se prober chlape...!
|
|
 |
|
 |
|
|
st březen 12, 2008 9:53 am
CARDA RETARDA hihi
|
|
 |
|
 |
|
|
út březen 11, 2008 10:23 pm
Jan
Nikoho sem neurážel,dokud se tady hošánek nezačal chovat jak retarda
|
|
 |
|
 |
|
|
út březen 11, 2008 9:56 pm
lidi proc se vzajemne urazite? Vsichni prece poslouchame elektronickou hudbu..
Dalailama s vami..
|
|
 |
|
 |
|
|
út březen 11, 2008 9:40 pm
Ondra
LOL,tak Ty jsi dobrý hovado...a ještě k tomu ani nepochopi jednoduché,souvislé věty Psal jsem jen,že TM je o hvězdnosti,což ale každej normální posluchač EDM v Čechách ví.Koukám,že spíš Ty jsi zatím nikde nebyl,co?Kleinenberga,kterýho podle mě ani neznáš,jen sis někde něco přečetl na diskuzích a už machruješ...sereš na TM a při tom je to jako kdyby si na metalovej koncert do Hells Bells dal jako předskokana Michaela C Napřed si to srovnej v hlavě debílku a pak diskutuj...
|
|
 |
|
 |
|
|
út březen 11, 2008 9:19 pm
Ja bych rad uvital Sander van doorn je sice pravda ze jsem byl na nem asi...ale hraje skvele Ja doufam ze line-up bude naslapany a hlavne zeto bude v Sazka Arena!
|
|
 |
|
 |
|
|
út březen 11, 2008 5:39 pm
to Bret
Si vyser oko buuren apod toje us trapny znas jenom tydle dj protoze jsem jezdej furt....!Vsadim se ze si nikde jinde nebyl!
|
|
 |
|
 |
|
|