FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hrachovka s kompletním programem

Hrachovka s kompletním programem
23. 03. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Hrachovka se slibně rozvíjí. Počet fanoušků na Facebook profilu přesáhl hranici 2 000. Produkce festivalu navíc uzavřela kompletní program. Realizační tým jako bonus chystá mnoho dalších novinek a překvapení.
„Minulý týden jsme finálně dokončili sestavu interpretů, kteří vystoupí na festivalu. Celé koncepce dramaturgie je založená na českých a slovenských hudebnících. Snažili jsme se ji namíchat tak, abychom vyhověli všem věkovým kategoriím i fanouškům nejrůznějších hudebních stylů. Troufám si tvrdit, že návštěvníci se mají na co těšit,“ komentuje manažerka a hlavní dramaturg festivalu Bára Černá.

Diváky čeká hned několik legend hudebního průmyslu – ať jedná o Ondřeje Hejmu se Žlutým psem či bardy undergroundu The Plastic People of the Universe, průkopníky hip hopové scény PSH nebo běžce na dlouhou trať v oblasti SKA a reggae hudby Polemic.

hruza

Na třech scénách, které vyrostou 14. 8. 2010 v Hrachovci u Valašského Meziříčí zazáří také další hvězdy a hvězdičky – Martin Chodúr, Michal Hrůza, Jan Budař, Skyline, Airfare, Cocotte Minute, Znouzecnost, Southpaw, Diskoballs, Charlie Straiht, Narcotic Fields. Hip hop kromě PSH zastupují mladí a nadějní Raprodux. Drummovou scénu podpoří Sayko, Philip TBC a MC Vaant. Slovo dostanou také nováčci – Eddie Stoilow, neuvěřitelný písničkář Marek Gabriel Hruška a projekt jednoho z moderátorů Hrachovky Vladimír Cirkus či ostravský Kuzniecef. Prostor na Hrachovce má i místní kapela Bugaboo a nemůže chybět pravidelná a neoddělitelná součást festivalu Elektrick mann. A aby toho nebylo málo tak se můžete těšit i na Innocens a Skrznaskrz, celou produkci ukončí nad nedělním ránem Cimbálovka od Mezříča.

xindl x

Aby čekání na festival Hrachovka rychleji utíkalo, rozhodli se jej pořadatelé zkrátit akcí nazvanou „ZASADÍME NOVÝ HRÁŠEK“, v pátek 16. 4. 2010 v kulturním zařízení Hrachovec (start 19:00). Kdo přijde, nebude litovat! Na vlastní oči uvidí zasazení nového Hrášku, kterému se stanou kmotry čtyři skvělí interpreti – Xindl X, Volant, Tatroska a Bugaboo. Za 100 Kč máte možnost prožít jedinečný večer plný skvělé hudby a můžete si zasadit svůj vlastní nový Hrášek.

„Pokud se tento večer vydaří podle našich představ, nebude to zdaleka poslední, který Hrachovec před samotným festivalem zažije. Chceme, aby se lidi bavili a jsme tu proto, abychom jim to umožnili. Jako občanské sdružení to děláme bez nároku na zisk, tudíž celý výtěžek poputuje na podporu Hrachovky, “ řekla Terezie Diehlová, manažerka festivalu.
Další novinkou z dílny produkčního týmu Hrachovky je uzavření přátelství s Valašským Špalíčkem a valašským fokrockováním (13. 8. 2010).

 Od dubna nabízíme zvýhodněné permanentky, které opravňují ke vstupu na folkrockování i Hrachovku. Cena těchto vstupenek v předprodeji bude 500 Kč, přímo na valašském folkrockování je budete moci zakoupit za 600 Kč. S příchodem dubna bude zahájen prodej VIP vstupenek, v hodnotě 1000 Kč, těšit se na ně může 15 zájemců. Jejich šťastní majitelé, budou mít možnost sledovat festival z druhé strany, setkat se s interprety a zajištěné občerstvení.

Všechny aktuální informace naleznete na ových webových stánkách www.festival.hrachovka.com. Komunikovat s námi můžete prostřednictvím profilu na FACEBOOKU – „hudební festival Hrachovka“

Dodal: Barbora Černá
HRACHOVKA

HRACHOVKA

Sobota 14. 8. 2010
Předprodej 300 až 350 Kč, na místě 400 Kč
Vystupují:
Polemic, Martin Chodúr, Charlie Straight, PSH, Žlutý pes, Jan Budař a Eliščin band, The Plastic People of the Universe, Skyline, Airfare, Skrznaskrz, Elektrick Mann, Cocotte minute, Znouzecnost, Narcotic Fields, Michal Hrůza, Bugaboo, Eddie Stoilow, Marek Gabriel Hruška, Innocens, Philip TBC, MC Vaant, Sayko, Raprodux, Kuzniegef, Southpaw, Discoballs, Vladimir Cirkus a Cimbálovka od Mezříča
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |