FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Doox: Pig Fest je kvalitní mejdan!

Doox: Pig Fest je kvalitní mejdan!
26. 07. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Nalaďte se na prasečí vlnu ve třech krocích! Jak na to? Je to jednoduché! Základem jsou sety aktérů ročníku letošního, k tomu se mrkněte na zbrusu nové video z toho loňského a navrch si přečtěte názory \"Pig Fest djs\" Dooxe, Crashe a Philipa TBC.
Pořadatelé Pig Festu připravili speciální stránku, kde si můžete postahovat sety DJs, kteří vystoupí na letošním Pig Festu. Checkuj zde.



Doox:
Pig Fest je pro mě kvalitní mejdan, za kterej by se podle mě nemusel žádnej promoter stydět! Takže se těším moc, je to přeci jenom každoroční "vyvrcholení" západočeské párty sezóny:) V mém podání se můžete těšit na hodinu a půl rozjetého jump up drum and bassu. Budu hrát jako vždy společně s Killou, zda to bude na 2 nebo 4 gramo zatím nevím. Záleží na čase, a zda se dokážeme aspoň 1x až 2x sejít před akcí a trošku "pocvičit". :) No a v podání wenkowsoundu, jehož jsem také členem, se můžete těšit na masivní zvuk na hlavní stagei, na kterém si necháme opravdu záležet.

Crash:
Pig Fest pro mě znamená přátelství, jistotu dobrého mejdanu a výborných technických podmínek. Kvůli naší stagei se letos opět fakt těším a vy se těšte: zaprvé: na rozšíření obzorů návštěvníků v podobě večerního DubStepového setu. Za druhé: na ranní DnB masakr.

crash

Philip TBC:
Bohužel jsem zatím měl možnost si na Pig Festu zahrát jen jednou. Pokud se dobře pamatuju, bylo to v plzeňském pekle a bylo to tam tehdy dost našláply:) Kvalitní zvuk, světla i projekce a plnej parket, co víc si jako DJ a producent přát. Tak jen doufám, že se to stejně podaří i tentokráte. Těším se moc, ale pssssst, protože vždy když se těším, stojí to za pí…. Pokud posluchače baví i jiný styly než "jen" DNB, tak budu mít určitě něco speciálního. Jako obvykle to ode mne bude mix country, nějaký lidovky a trošku folku. Prostě tak, jak to mám rad:) Jak jsem řekl, country a folk je to, co teď letí. Bratři Medvědi ruuuuuuullllllleeeeezzzzzz...

Dodal: Mirek Košnář aka Shorty, Pigsproduction
PIG FEST OPEN AIR

PIG FEST OPEN AIR

Pátek 6. 8. 2010 až Sobota 7. 8. 2010
250/300 Kč
Vystupují:
Mario Ranieri (AT), Bad Company (UK), John B (UK),Clodagh (IR), San (NL), Toky (SK), Sayko, IM Cyber, Agent, Michael C, Deadly Viperz,Philip TBC, D.A.T., Suki, Bifidus Aktif, Kizzah, Enhacer, Da Moon, Jamal DJs,Jay Beck, Beast 67, Edison, Filik, Doox, Killa, Doit, Crash, Hanzall, Steen,Spiriakos, Sens & Mc Shary, Hesik, Jack Rox, Home, Efendy, Golpe, Destroyer,Mind, Drex, Neuf, Grasshoper, Darkwatcher, Mafin Phoenix, JCK, Robat, E.M.P.,Fixed Gear, O.Jeybee, Soby, Soundjet, Tomahawk a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |