FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hrachovka = 28 interpretů v jednom dni

Hrachovka = 28 interpretů v jednom dni
26. 07. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Posledních pár dnů dělí příznivce festivalu Hrachovka od prvních tónů, linoucích se z jedné z celkem tří festivalových scén. Brány se otevřou v sobotu 14. 8. již v 9.30 dopoledne. Předpremierou si však areál projde už v pátek 13. 8. 2010. Od 20:00 hod. začíná Warm Up party – „Rozjezd na zelenou s rádiem Valašsko“.
„Akci rozjedeme zlehka rádiovými hity, pod taktovkou vynikající DJ a speakerky Jitky Pospíšilové, postupně se dostaneme až drummovým beatům, které zahraje DJ Jungleman a jeho kolegové z partičky fklidushit,“ komentuje manažerka festivalu Terezie Diehlová.  Páteční warm up nebude jen o hudbě, ale také o zábavě, legraci, návštěvníky čekají nevídané věci například panák „zelené“ za bezkonkurenční cenu. Rozjezdová párty bude zdarma pro majitelé vstupenky na Hrachovku. Pro ostatní návštěvníky bude platit symbolické vstupné.

Pořadatelé avizují, že samotný festival začíná již v brzkých dopoledních hodinách. Je to proto, aby se festivaloví nadšenci dosytnosti nabažili výjimečnými hudebními zážitky. Festival zahajuje ostravská formace Kuzniecef. Po ní následuje oficiální zahájení festivalu moderátory Tobim a Vladimírem spojené s vystoupením kapele jednoho z moderátorů – Vladimír Cirkus.

„Vladimír Cirkus je kapela, kterou stojí za to vidě. Její pódiový šarm či umění bavit a komunikovat s publikem ve velmi zajímavé kombinaci se salvou tzv. Sabotážního popu příjemně překvapí,“ doporučuje promotérka festivalu Bára Černá.

Nejen nováčci, ale také zaběhnuté hvězdy vystoupí brzy po zahájení festivalu, mezi prvními to bude slovenská ska legenda Polemic, publikum rozehřeje již kolem 16. hodiny Skyline, Southpaw či další ska-reggae banda – Discoballs / mladá a velmi perspektivní kytarová skupina Charlie Straight.

charlie

Hrachovka ani letos nezapomněla na tradiční autogramiády, můžete se těšit na podpisy mnoha účinkujících – Airfare, Eddie Stoilow, Elektrick mann, Charlie Straight, Jan Budař, Plastic People of the Universe, Skyline, Southpaw a dalších.

Poprvé se Hrachovka zapojila do projektu „ČISTÝ FESTIVAL“, jehož cílem je třídit odpady na festivalech. Každý návštěvník, který nasbírá 25 kelímků či 50 ks čistých papírů a odevzdá je ve stánku „Čistý festival“ obdrží poukaz na pivo či nealko nápoj.

Přímo v areálu bude vybudované jedním z mediálních partnerů speciální stanové městečko, kde si můžou návštěvníci v případě únavy či jiné potřeby přijít udělat fajn.

program

Pořadatelé upozorňují - pokud se chtějí návštěvníci vyhnout čekání u vchodu do areálu, ideální je zakoupit si vstupenku v předprodeji na webových stránkách festivalu, v lokálních předprodejích či v předprodejových sítích, o kterých naleznou informace rovněž na www.hrachovka.com.

Na místě bude možno využít slevy 50 Kč ze vstupného na základě předložení platné karty ISIC či ITIC.

Dodal: Barbora Černá
HRACHOVKA

HRACHOVKA

Sobota 14. 8. 2010
Předprodej 300 až 350 Kč, na místě 400 Kč
Vystupují:
Polemic, Martin Chodúr, Charlie Straight, PSH, Žlutý pes, Jan Budař a Eliščin band, The Plastic People of the Universe, Skyline, Airfare, Skrznaskrz, Elektrick Mann, Cocotte minute, Znouzecnost, Narcotic Fields, Michal Hrůza, Bugaboo, Eddie Stoilow, Marek Gabriel Hruška, Innocens, Philip TBC, MC Vaant, Sayko, Raprodux, Kuzniegef, Southpaw, Discoballs, Vladimir Cirkus a Cimbálovka od Mezříča
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |