FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme festival Reggae Autumn

Představujeme festival Reggae Autumn
02. 08. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Reggae Autumn je součástí dlouhodobého projektu Inna di Dancehall a jeho organizátoři by rádi trochu rozhýbali stojatou vodu (nejen) pražské reggae a ska scény. Sedm koncertů v průběhu podzimu 2010 představí v Praze, Plzni a německém Braunschweigu více než patnáct kapel z celé Evropy, spoustu z nich si diváci budou moct poslechnout vůbec poprvé.
Velkým lákadlem je zcela jistě koncert švýcarských Open Season spolu s německými Yellow Umbrella, ale rozhodně i vystoupení ukrajinských SunSay bude stát za to.

Tento podzim se v Praze budou konat koncerty kvalitních zahraničních interpretů, kteří byli ve většině případů pro české publikum dosud neznámí. První koncert se uskuteční 17. září a další budou následovat zhruba v měsíčních odstupech. Rock Café, La Fabrika, nebo třeba Vagón přivítají švýcarskou rocksteady hvězdu Open Season, populární reggae/ska kapelu Yellow Umbrella z Drážďan a ukrajinskou šestici SunSay navazující na tvorbu úspěšné kapely 5nizza. Díváci si budou moct poslechnout také uskupení Siti hlapci, nejlepší slovinskou reggae-dancehall kapelu, mladou naději německé reggae scény, zpěvačku Saru Lugo, a energické Directors Cut z Braunschweigu a Hamburgu. Kromě pražských koncertů se uskuteční také dva další koncerty, 11.září v Braunschweigu a 10.října v plzeňském klubu Pod Lampou.

Na každém z koncertů v rámci festivalu Reggae Autumn vystoupí vždy jedna zahraniční a jedna domácí kapela, z českých například Chaotic, Pub Animals, Basta Fidel, nebo Ska‘n’dall Music Ensemble. Reggae Autumn tak umožní českým ska a reggae posluchačům poslechnout si naživo skvělé zahraniční kapely, aniž by museli absolvovat několikasetkilometrovou cestu, a navíc je budou moct porovnat se svými domácími oblíbenci. Díky nabitému výběru kapel z celého evropského kontinentu je zaručeno, že každá z akcí bude velkou show a party, kterou si užijí nejen diváci, ale i samotní interpreti.

Reggae a ska má na české scéně své místo a mezi posluchači spoustu příznivců. Díky Reggae Autumn budou mít možnost poznat krom českých kapel i zahraniční interprety, kteří jim předvedou koncerty a show, na které se nezapomíná.

Pro více informací o jednotlivých koncertech, profily kapel a aktuality z festivalu navštivte oficiální webové stránky festivalu www.reggaeautumn.cz

Dodal: Daniela Fialová
REGGAE AUTUMN

REGGAE AUTUMN

Pátek 17. 9. 2010
Vystupují:
Open Season, Yellow Umbrella, Sunsay a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |