FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nové uspořádání pódií na Benátské noci

Nové uspořádání pódií na Benátské noci
22. 06. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Jeden z nejoblíbenějších českých hudebních festivalů si pro letošní rok připravil skutečně pestrý program plný nejen výborné hudby, ale i všech doprovodných programů od dospělých po děti.
Všichni, kdo sledují festivalové dění vědí, že letošními hlavními headlinery jsou americká skupina Dream Theater a němečtí Scooter. Dorazí však i naše největší hvězdy, které na letních open air festivalech není zvykem vídat – Lucie Bílá, Lenka Filipová a další.

Hlavní změnou oproti loňskému ročníku je rozmístění pódií. Produkce na dvou scénách stojících vedle sebe bude probíhat na střídačku. Jak dodává Pavel Mikez, ředitel festivalu: „Hrát budeme ve směru po vodě a proti loňsku jsme jednu scénu ubrali. Nechceme to hnát do velkého množství třeba deseti scén, 150 kapel a dlouhého přecházení návštěvníků z jedné scény na druhou. Jsme a chceme zůstat hlavně pohodovým festivalem. Ostatně loňské číslo návštěvníků (bylo jich na 30000) a jejich stále vzrůstající počet nás k tomu zavazuje.“

Na všechny návštěvníky čeká tradičně kromě obrovského množství hudebních vystoupení také tradiční sobotní neckyáda, herní zóna, bungee jumping, nafukovací horolezecká stěna, chytré mobilní telefony s připojením na internet k zapůjčení a extra speciální soutěže pro hravé dospělé. Hrát si však určitě budou i děti, pro které jsme připravili celou fůru aktivit a zábavy. Přímo v areálu festivalu si zase chystá jeden z mediálních partnerů TV Barrandov stan plný interaktivních her a zmrzliny Animáček. Určitě budou skákací hrady a další věci pro pobavení.

Novinkou, kterou určitě všichni přivítají, bude pojízdný bankomat dostupný po všechny dny festivalu. Veškeré informace přidáváme aktuálně na náš web www.benatskanoc.cz

Kemp bude otevřen tradičně již od čtvrtka až do pondělí 1.8. Letos však bude nadstandardně vybaven. Stanový areál, který organizátoři připravili, nemá na českých festivalech obdoby. Těšit se můžete nejen na čisté toalety a sprchy s teplou vodou, ale také na osobní trezory, půjčovnu sportovního náčiní nebo hřiště. Přímo v areálu kempu vyroste velkokapacitní restaurace a kavárna s non-stop otevíračkou. Non-stop bude fungovat i celý kemp s recepcí, obsluhou a ochrankou. Vstupenky do Toi Toi kempu si bude možné zakoupit od 1. května v prodejní síti Ticketportál spolu se vstupenkami na festival. Vstupenek budou dva druhy, se stanem (450,-Kč) a bez stanu (300,- Kč), takže pokud jedete ve dvou či více osobách pod jeden stan, stačí vám jen jedna vstupenka se stanem a ostatní jen bez stanu. Kapacita kempu je až 7.000 osob. Vstupenka je platná pouze s platnou vstupenkou na festival.

Předprodej vstupenek
– poslední šance koupě zlevněných vstupenek za červnovou cenu!

Do konce června zaplatíte pouze 1190,-Kč za permanentku, 790,- Kč za jednodenní vstupenku (pátek nebo sobota + neděle zdarma) a 2100,-Kč za VIP vstupenku (zahrnuje přístup do dvoupatrového stanu, VIP bar, samostatné sociální zařízení, dárek na uvítanou, přednostní odbavení).

www.benatskanoc.cz



Dodal: Johana Turnerová, Turner PR
BENÁTSKÁ NOC

BENÁTSKÁ NOC

Pátek 29. 7. 2011 až Neděle 31. 7. 2011
do 29.7. - 890 Kč jeden den, 1.290 Kč permanentka, 2.200 Kč VIP
Vystupují:
Scooter, Arakain, Bílá Lucie, BSP, Citron, Clawfinger /SW/, Cmorík Peter /SK/, Čechomor, Desmod /SK/, Debbi, Divokej Bill, Dukla vozovna, Doctor P.P., Doga, Dream Theater /USA/, Eddie Stoilow, Gipsy.cz, Chinaski, In Extremo /D/, Jaroslav Svěcený&Cigánský diably, Kašpárek v rohlíku, Kiss forever band /HU/, Knechtová Katarina /SK/, Kryštof, Langerová Aneta, Olympic, Priessnitz, Schmitzer Jiří s kapelou, Silent stream of godless Elegy, Sunflover Caravan, Škwor, Tleskač, U.D.O. /D/, Visací zámek, Walda Gang, Wohnout, Žlutý pes a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |