FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Mňága s Fixou v pivovaru, Tata Bojs v Karlíně

Mňága s Fixou v pivovaru, Tata Bojs v Karlíně
18. 04. 2012   |   Autor: YannD   |   Komentáře (0)
Máme pro vás tip na nadcházející víkend na dvě zajímavé akce, které mají i vyšší cíl než pouze pobavit vás. Pojítkem obou akcí je vstupné zdarma a účast významných českých kapel. Zde však rovnítko končí. Sobotní akce je oslavou piva, nedělní je pak happeningem proti výstavbě Afi Bussines Palace Karlín. Pojďme se na ně podívat.
Sobota 21.4. - Party v nejlepší formě
Pražské pivovary nedávno rozjely kampaň „Staropramen v nejlepší formě“, kterou pivovar prezentuje novou formu svých skleněných lahví i kondici, v níž Staropramen momentálně je. A právě na její podporu pořádá Staropramen Party v nejlepší formě. Party bude probíhat přímo v areálu pivovaru, nabídne bohatý program pro všechny věkové kategorie a samo sebou pestrou paletu svých piv, které bude v rámci akce za jednotnou cenu 10,- Kč. Nosným pilířem celého programu je pak hudební produkce, o kterou nám na poslouchej jde nejvíce;) V netradiční formě se představí tuzemské stálice Mňága a Žďorp a Vypsaná Fixa. Spřátelené kapely se tentokrát postaví proti sobě a vystřihnou souboj do poslední noty. Od 16 hodin začne jejich společné vystoupení, během kterého nejprve odehrají každá pět písní druhé kapely a poté vystoupí společně.„Tento týden společně zkoušíme. My jsme si vybrali Letadlo, Štěstí Jimiho Dixona, Odvážný mladý muž, Mažoretku a Potápěče. Jsou to všechno krásné písničky. Těšíme se na společné hraní před lidmi a jsme zvědaví na reakce publika ,“ říká k setkání známých kapel frontman skupiny Mňága a Žďorp Petr Fiala. Márdi z kapely Vypsaná Fixa k tomu dodává „S kamarády z Mňágy jsme se vyhecovali k vzájemnému souboji nebo spíš vlastně k souboji s jejich písněmi, ke kterým se pokusíme najít naši cestu. Máme ty písně rádi, takže ta cesta je dobrý cíl. Zkoušíme celý týden v Praze a naše zpracování bude korespondovat s názvem písně Nagasaki-Hirošima.“ Jejich vystoupením však akce nekončí. Dále zahraje kapela The Feud a po ní překvapení večera, kterým má být opět tuzemská avšak zatím tajná kapela. Dodejme, že vstup zdarma je podmíněn registrací na facebooku. Kapacita je omezena. Provázet bude Pavel Anděl.

Program:
14.00 – zahájení, otevření pivovaru
16.00 - 17.30 – clash Vypsaná Fixa a Mňága a Žďorp
18.30 - 19.30 – the Feud
20.30 - 21.30 – Hudební překvapení - kapela v nejlepší formě
21.30 – poslední pivko
22.00 – uzavření pivovaru.

Neděle 22.4. - Divoce proti AFI Karlin business centre

Pražský Karlín je specifickou a poměrně klidnou čtvrtí, která si zachovává Genius Loci. Výraznou hrozbou pro jeho narušení je výstavba Afi Karlín Bussines centra na volném prostranství mezi ulicemi Korybutova – Pernerova. Na neděli 22.4. tak o.s. Karlín sobě spolu Divokými matkami připravili protestní happening s podtitulem Odpolední festival pro mámy, táty a děti nejen z Karlína, kterým záleží na tom jak a kde bydlí. Ať už jste z Karlína či ne, přijďte podpořit akci, která si klade za cíl upozornit na hrubý zásah do této čtvrti a naopak podpořit smysluplné využití tohoto volného prostranství. Budete moci strávit příjemné odpoledne za doprovodu Tata Bojs ve speciálním Vozembouch setu, Please the Trees, Republic of Two, Jane Gang a dalšího doprovodného programu včetně dětského a odborného. Samozřejmostí je možnost podepsat petici. Akce proběhne vedle základní školy na Lyčkově náměstí od 14 do 20 hodin. Více info na webu karlinsobe.cz. Vstupné je zdarma.

tata bojs
Podívejte se na fotky z koncertu Tata bojs
PARTY V NEJLEPŠÍ FORMĚ

PARTY V NEJLEPŠÍ FORMĚ

Sobota 21. 4. 2012
zdarma
Vystupují:
Vypsaná Fixa, Mňága a Žďorp, the Feud
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |