FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Summer session s Frankem Kvittou

Festival Summer session s Frankem Kvittou
21. 05. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Přinášíme vám první informace k letošnímu osmému pokračování festivalu Summer session u Žďákovského mostu. V článku se dozvíte kompletní seznam vystupujících, rozdělení pódií a mnoho dalších užitečných informací.
Festival startuje v pátek 10. 8. 2012 a finišuje v sobotu 11. 8. 2012. Budou pro vás připraveny 2 stage: Techno.cz stage a Krastra sound stage, na které pak bude ráno pokračovat After party.

TECHNO.CZ STAGE (Main stage)
Na hlavní Techno.cz tage se začne hrát v 18:00 lehkým veselým technem, které se po půlnoci změní v tvrdší hard-techno.

Hlavním headlinerem jeden z nejvíce bookovaných německých techno umělců, který hraje po celém světě na všech důležitých klubových a festivalových parties. Jeho styl je jedinečný, energický, silný a pro každého milovníka elektronické hudby. Frank Kvitta (D), to jméno znamená vysoce kvalitní představení.



Jako druhý headliner se představí hned dva hosté. Pocházejí z Chorvatska a v České republice vystoupí vůbec poprvé. Seznamte se s djs Zoky & Teo Harouda. Jejich hudba a osobitý styl mixování vás zaručeně roztančí. Jejich hudební preference se v současné době zaměřuje na minimalistické techno zvuky, ale jejich hranice jsou často rozšířeny i na další techno styly.



Zahraniční djs doplní české djské špičky. Vystoupí česká stálice dj Agent, rezidentní duo Steen & Keeper, rychlý a přesný dj Golpe, s ukousnutým jablíčkem dorazí dj Spiriakos, pražský pepík dj Baxik, dále se za dj pult postaví nová stoupající jihočeská hvězda dj D-Niel a v neposlední řadě se ukážou staří známí Body Bass a Legend Bee , a místní podpora dj Cubix.

KRASTRA SOUND STAGE
První tóny se zde rozezní v 18:00. Po půlnoci se nám house music přehoupne do tech-housu. Na páteční noc si pro vás připravuje desky český housový král dj Chris Sadler, který si získal své stálé příznivce a o jeho povznášející, působivý a funky house je nyní vetší zájem.

Dále vám bude servírovat lahodný zvouček dj Jay Beck, rezident dj Franke, písecký rodák dj Pellican a jeho pravá ruka dj Byzzon. Z Plzně dorazí vítěz západočeské ankety BOW dj Luppi Clarke a jeho kamarádi dj Marek Bárta a Richard, dále vás potěší svými tóny dj Herry a Buben. V ranních hodinách se zde rozjede After party, kterou zvukově ovládnou djs z Noisypioneers a naservírují vám dupstep, breakbeat, electro a progressive. Pokud nás tam bude pořád hodně a bude stále co pít, můžeme to natáhnout až do neděle.

Občerstvení
Pro zažehnání žízně či hladu vám budou k dispozici hned 3 bary, na kterých se bude točit pivko a podávat další chlazené nápoje. A ráno, až se rozjede After stage, se můžete těšit na 50% slevy. Ceny budou jako každý rok příjemné.

Doprava a parkování
Dostanete se k nám v pohodě autem nebo autobusem, který staví nedaleko místa pořádání. Parkování je pro vás zajištěno podél silnice na široké krajnici a je zdarma. Více info o dopravě najdete na www.summersession.cz, v sekci doprava.

Vstupné
Vstupné v předprodeji je za sympatických 220 Kč, vstupné na místě pak seženete za 300 Kč. Uvedené ceny jsou již konečné. A to se přece vyplatí :-). Vstupenky v předprodeji koupíte již nyní na www.ticketstream.cz.

WWW

Opět jsme pro vás spustili internetové stránky, kde se dozvíte veškeré info o festivalu. Budou zde probíhat soutěže o volné vstupy, 2 VIP vstupy a věcné ceny. Proto sledujte náš web www.summersession.cz.

Aparatura
O přísun kvalitního zvuku do vašich bubínků se budou starat dva kvalitní sound systémy EAW od profíků Wenkowsound a Krastra Sound Systém. Hlavní stage bude ozvučena 20kW a na druhé bude diktovat 10kW. Skvělou atmosféru podtrhne vychytaná audiovizuální show.

www.summersession.cz
Facebook - stránka
Facebook - událost

Dodal: Jiří Koubek, Technovinyl
SUMMER SESSION

SUMMER SESSION

Pátek 10. 8. 2012
220 Kč / 300 Kč
Vystupují:
FRANK KVITTA (D), Zoky & Teo Harouda (HR), Agent, Steen & Keeper, Spiriakos, Golpe, D-Niel, Body Bass vs. Legend Bee, Baxik, Cubix, Chris Sadler, Franke, Jay Beck, Pellican Byzzon, Sens, Luppi Clarke & Marek Bárta, Herry, Richard, Buben, Noisypioneers Djs
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
mibk | 22. 05. 2012 | 01:54:11
hd

Nejvic se tesim, malej ale kurva dobrej fest.

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |