FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

The Legends Rock Fest v Hořicích

The Legends Rock Fest v Hořicích
24. 06. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Po loňském vydařeném ročníku se mají příznivci rocku a popové hudby a vyznavači festivalové sezóny opět na co těšit. Třetí červencový týden, konkrétně 19. a 20. července 2013, se v Hořicích v Podkrkonoší uskuteční další ročník festivalu, pro který se vžil název The Legends Rock Fest aneb Legendy ožívají.
Festival, na kterém se představí legendární kapely zlaté hudební éry ,,v konfrontaci“ s odhodlaným, energickým a nastupujícím mládím, se opět uskuteční v osvědčeném prostředí areálu u Masarykovy věže samostatnosti v Hořicích v Podkrkonoší, uprostřed legendárního okruhu 300 Zatáček Gustava Havla.

V průběhu dvoudenního festivalu se představí 16 kapel. Z hudebních legend budou zastoupeny CITRON, ABRAXAS, MERLIN, BENEFIT a ROXOR. Zdatně jim budou konkurovat kapely relativně mladé, mezi které patří BLACK BULL, DESTROYSELF, UNDERGATERS či MANUÁL. Atmosféra bude nepochybně gradovat i u současných rockových hvězd kapel ŠKWOR, DYMYTRY a v regionu velmi populárního KOMUNÁLU. Srdce mnoha dívek určitě potěší Vašek NOID Bárta. Mladá generace si jistě nenechá ujít její ikonu populární hudby MEMPHIS. Mnoho dalších fandů potěší hradečtí NVÚ či turnovští SILENT SESSION.

„Součástí rockfestu bude opět populární divácká soutěž o nejúspěšnější kapelu. Po každém vystoupení následuje nezbytná autogramiáda a fotografování. Novinkou bude sobotní divácká soutěž o nejlepší Kiss makeup. Nejlepší makeupy, ale i další soutěže budou odměněny poukazy na bobovou dráhu a lanový park do Špindlerova Mlýna, vstupenkami na další ročník rockového festivalu, produkty regionálního pivovaru, Hořickými trubičkami a dalšími cenami. Vyznavače adrenalinu jistě potěší mimořádná příležitost vyhlídky z třicetimetrového jeřábu na celé Podkrkonoší, s možností slanění.

Nespornou výhodou celého programu je dispozice veškerého ubytovacího, sociálního a dopravní zázemí. Na místě je zajištěno odpovídající občerstvení, stánkový prodej a další služby, které jsou kapacitně, kvalitou a k plné spokojenosti návštěvníků již prověřené dobrou organizací v předchozím ročníku festivalu. I tyto služby mají nepochybně vliv na to, aby si každý návštěvník naplno užil nenapodobitelnou atmosféru, kouzlo a půvab celého festivalu,“ uvedl pořadatel akce Zdeněk Lhota.

Návštěvníky ze vzdálenějších míst bezpochyby potěší nádherná příroda. Blízkost unikátního koupaliště a přírodních lázní Dachovy. Možnost vyhlídky z Masarykovy věže samostatnosti. Příležitost k projížďce či procházce po nedávno vybudované cyklostezce, která je přivede až k  sochařskému parku na vrchu Sv. Gottharda, k lomu U svatého Josefa nebo k již zmíněným lázním Dachovy.

Více informací o rockovém festivalu, o cenách vstupného i o samotném místě konání najdete na webové stránce: www.thelegendsrockfest.cz

Dodal: Zdeněk Lhota
THE LEGENDS ROCK FEST

THE LEGENDS ROCK FEST

Pátek 19. 7. 2013 až Sobota 20. 7. 2013
do 1.4. 329 Kč , do 1.6. 349 Kč
Vystupují:
The Coolers, Memphis, Black Bull, Škwor, Komunál, Manuál, Undergaters, Benefit, Merlin, ABRAXAS, Destroyself, VAŠEK NOID BÁRTA, CITRON, DYMYTRY, NVÚ, Roxor a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |