FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme festival Pilsner Fest 2013

Představujeme festival Pilsner Fest 2013
03. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Letošní Pilsner Fest nabídne klasické taháky festivalových pódií, jako jsou Kryštof, Sunshine a Mandrage, ale také netradiční propojení kapel s novou moderátorskou dvojicí Nasty a En.dru. Příjemným překvapením bude pro mnohé i kapela FIRKIN. Představí se také vítězové posledních dvou ročníků Prazdroje talentů.
Pilsner Fest je letos nově koncipován jako jednodenní narozeninová oslava uvaření první várky zlatého ležáku Pilsner Urquell, přesto si svou hudební podstatu zachovává a bude tradičně garancí dobré hudební produkce. Nová koncepce oslavy se promítne hlavně do doprovodného programu, kvalita a pestrost hudební nabídky zůstává.

Každá kapela bude mít na své vystoupení hodinu a o přestávkách si připraví moderátoři Nasty a En.dru speciální prolínací show. Kromě tohoto zpestření bude určitě skvělým oživením netradiční propojení kapel. Účastníci se tak mohou těšit na parádní duel Ondřeje Brzobohatého s En.druem nebo Čechomor se symfonickým orchestrem.

En.dru

Jaká další jména můžete na dvou podiích letošního Pilsner Festu ještě očekávat? Na horní scéně otevřou program v 13:30 plzeňští rodáci Mandrage, následování Bros and Beasts a Sunshine. Po přestávce na hromadný přípitek vyběhnou na podium legendy českého ska 100 zvířat a po nich známá kapela Kryštof. Celou spanilou jízdu uzavře maďarská formace FIRKIN, která dobyla již mnohá evropská pódia.

Druhou scénu otevře po slavnostním zahájení Pilsner Festu absolutní vítěz soutěže Prazdroj talentů 2013, o kterém budou v létě rozhodovat fanoušci na webu www.pilsnerfest.cz. Po této vítězné skupině zahrají Yellow Sisters a nestárnoucí Buty. V druhé polovině večera vystoupí Čechomor se Symfonickým orchestrem a Blue Effect. Před poslední skupinou večera Too Late - vítězem soutěže kapel Prazdroj talentů 2012, ještě zajamují již zmínění Ondřej Brzobohatý a En.dru.

„Letošní Pilsner Fest bude v tom nejlepším smyslu tradiční i nečekaně nový. Na jedné straně jsme vsadili na osvědčené taháky festivalových pódií a na druhé straně čeká na diváky jedinečné spojení kapely Čechomor se symfonickým orchestrem, nová moderátorská dvojice Nasty a En.dru, u kterých nikdy nebudete vědět, kdy se připojí ke kapelám a budou s nimi jamovat. Jejich umění beatboxu a hudební cit je jedinečný. K tomu se nám podařilo zajistit mezinárodní tečku celého festivalu, kapelu FIRKIN, na jejichž živelný a energický set se všichni těšíme,“ poznamenal k soutěži hudební dramaturg Pilsner Festu Pavel Anděl.

Více informací o Pilsner Festu naleznete na webu www.pilsnerfest.cz.

Dodal: Jana Voborská, AMI Communications
PILSNER FEST

PILSNER FEST

Sobota 5. 10. 2013
zdarma
Vystupují:
Čechomor se symfonickým orchestrem, duel Ondřeje Brzobohatého s En.druem, Mandrage, Bros and Beasts, Sunshine, 100 zvířat, Kryštof, Yellow Sisters, Buty, Blue Effect, Too Late a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Vitezslav Pecka | 05. 10. 2013 | 07:55:37
Pilsner Fest

Nejbohatsi pivovar u nas a zkrati slavnosti na jeden den? Asi aby usporili nejakou tu kacku a nebo kaslou na svoje priznivce? Byl jsem pravidelnym a nadsenym navstevnikem slavnosti,lec ted jiz na ne seru

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |