FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Dokořán 2013

Festival Dokořán 2013
14. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Celý náš tým i v těchto letních dnech aktivně pracuje a společně ladíme poslední detaily, takže vám co nevidět představíme vše, co jsme pro vás letos připravili. Můžete se opět těšit na bohatý a různorodý program. Ani letos nebude nouze o pořádnou dávku kvalitní hudby, divadla, filmů a dalšího doprovodného programu (BMX exibice, výstavy a další).
„Letos se díváme na festival jinak, nově. Na základě zpětné vazby návštěvníků představíme lidem unikátní program, který se nikde jinde v ČR nemůže opakovat. Pozvali jsme zajímavé zahraniční kapely a djs a to dle našeho názoru nejoriginálnější z místní scény,“ představuje předseda Iniciativy Dokořán Daniel Cieślar.

Datum festivalu se posunulo až na druhý srpnový víkend 8.- 10. 8. 2013. Místo však zůstává stále stejné, a to v příjemném prostředí zámeckého parku v areálu Lodiček. Díky příjemnému zázemí zde pro vás může Iniciativa Dokořán vše pečlivě připravit.

„Festival Dokořán 2013 bude více otevřený slovenským interpretům. Jsou to naši sousedé, ale ve stínu normalizačních legend toho ve skutečnosti víme o jejich aktuální hudební scéně tak málo,“ doplňuje Daniel Cieślar.

V následujících dnech začnete v ulicích potkávat plakát s kompletním programem 9. ročníku festivalu. Opět jsme se zaměřili i na jedinečnost celkového vizuálního stylu festivalu. „Letos jsme poprvé po osmi letech zvolili světlou variantu vizuálního stylu. Tento krok jde ruku v ruce s novým unikátním konceptem festivalu.“ prozrazuje grafický designér festivalu Jiří Chlebus.

Nebudeme vás ale napínat a už teď prozradíme, že se můžete těšit na tyto interprety: JAMARAM [DE], U_CEE & FLAVOUR BAND [INT], CERN [UK], BAD TANGO [UK], LOW_FI [ITA], RIDO, SKYLINE, AIRFARE [CZ/USA], PAULIE GARAND, FROM OUR HANDS [SK], ABHORRENCE [SK], LAVAGANCE [SK], RUDEBOY, SAYKO, LINE OF SIGHT, SAKU, DR. BALKAN, DSCDRM, ZLATOMIL, TERNE CHAVE, PAVEL FAJT a spousty, spousty dalších! Jejich podrobné popisy vám postupně představíme v sekci PROGRAM a v aktualitách na FACEBOOKU.

Stejně jako předešlý rok zahájíme festivalový program již ve čtvrtek. Daniel Cieślar ke čtvrtečnímu programu dodává: „Nově se začíná čtvrteční program velice netradičně. Od 19:00 zahraje na velké scéně swingový bigband. Ti z vás, kteří chtějí jen přihlédnout k festivalu Dokořán, mohou navštívit divadelní a filmovou scénu, která je zdarma a nachází se v parku ještě před samotným vstupem do areálu.“

Předprodej vstupenek byl již zahájen na tradičních předprodejových místech a to přímo v areálu Loděnice nebo v KC Agape na Masarykově náměstí v Karviné. Vy z vás, co to k nám máte dál, nás neváhejte kontaktovat na mailu festival@dokoran.info.

Nezapomeňte, že jsme tady pro vás i na facebooku a veškeré praktické informace najdete na webu festivalu. Připravili jsem pro vás i událost. Nezapomeňte pozvat všechny své známé a kamarády a přijďte si společně s námi užít tři krásné hudební dny v kouzelném prostředí.

Dodal: Barbora Šmýrová, Iniciativa Dokořán
DOKOŘÁN

DOKOŘÁN

Čtvrtek 8. 8. 2013 až Sobota 10. 8. 2013
250 - 300 Kč
Vystupují:
Jamaram [DE], U-cee & Flavour Band [INT, DE], CERN [UK], Low-Fi [IT], Airfare, Skyline, Paulie Garand, Degradace, Lavagance [SK], Martin Evžen Kyšperský, From Our Hands [SK], Gangsters of Swing Orchestra, Dolls in the factory, The Elements [SK], Abhorrence [SK], The Fall of Ghostface, The Places, I Like You Hysteric, Ajdontker, Ion At An, Flash the radies, Firgo, Evolution Dejavu, Rudeboy, Rido, J, Madfalls, Birds and Wolves, The Neons, Defy, Vees, Terne Čhave, People, Ztracená generace
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |