FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Zářijový Cinda Open Air

Zářijový Cinda Open Air
19. 08. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Rok 2013 je pro festival rokem velkých změn. Tou nejdůležitější je změna místa konání festivalu. COA se přesouvá do nového působiště, a to do areálu kempu Kotva v Praze 4 – Braníku. Věříme, že vás toto místo zaujme, stejně jako nás, nejen vzhledem k lepší dopravní dostupnosti, ale také rozvinutým možnostem aktivit přímo na hladině Vltavy.
Cinda Open Air představí kromě české a slovenské djské špičky i tři zahraniční hosty. Na festivalu zahrají svůj set DJ Siwell (IT) a DJ Mladen Tomic (BA), následné afterparty bude vévodit Sinisa Tamamovic (BA). Kromě skvělého hudebního zážitku se můžete těšit na lightstick, fire a pyro show v podání slovenské skupiny Fire Angels. Jako perličku jsme si připravili na několik desítek nafouknutých balónů, které budou v průběhu večera hromadně vypuštěny mezi festivalové příznivce. Velkou poctou pro festival COA je vlastní hymna, kterou pro tento rok složil výborný producent a jeden ze zahraničních hostů.
 

Festivalové městečko nabídne celou řadu sportovních aktivit. Vašeho bojovného ducha ukojí atrakce, jako vodní volejbal, gladiátor, gumoběh či aquazorbing. Za teplotně příznivého počasí se můžete těšit i na osvěžující bazén. Gambrinus ochucený pro Vás připravil osvěžující bar, kde si budete moci vychutnat příchutě Šťavnatý grep, Řízný citron a Limetka & bezinka a odpočinout si v houpacích sítích. Půvabné hostesky vás uvítají již při vstupu do areálu s welcome drinky právě z řady Gambrinus ochucený.

Další zajímavostí, kterou najdete na COA, bude Ekotřída pod záštitou společnosti Vodafone. Při posezení na designovém nábytku z europalet si můžete dopřát oddychu u šálku kávy a zároveň se seznámit s ekologickým chováním, do kterého vás zasvětí tým odborníků.

Protože se jedná o open air akci, musíme bohužel končit před desátou hodinou večerní, kvůli dodržení nočního klidu. Kde však v klidu rozhodně nebudete, je pražský club Mecca, ve kterém proběhne následná afterparty. Na tu návštěvníky festivalu odvezou přistavené autobusy, a to zcela zdarma.
 
Zvětšit mapu

Jak již jsme zmínili, festival se přesouvá na jiné místo, s čímž souvisí jednak nové dopravní možnosti, ale nově i možnosti spojené s ubytováním. Ti, kteří za námi přijedou z daleka, mohou využít ubytování v přímo přilehlém penzionu Kotva. Více informací naleznete na stránkách www.kotvacamp.cz, kde se také můžete dozvědět podrobnější informace o nové lokalitě pořádání COA. Případné rezervace lze provést na telefonu 244 461 712, nebo prostřednictvím emailu kotva@kotvacamp.cz.

Doprava lodí - Cinda

Nový areál se, stejně jako ten předchozí, nachází při břehu Vltavy, přesně mezi Barrandovským mostem a mostem Inteligence. Dostanete se k nám tedy buď přívozem, nebo s využitím MHD. Zajistíme pro vás pohodlný převoz lodí po Vltavě až do festivalového městečka. Zkrátka servis jak má být. Za mírný poplatek se dostanete od Palackého mostu až před brány festivalu. Více informací již brzy na www.cindaopenair.cz.

Kdo volí cestu raději po souši, může se svézt tramvají č. 3, 17 a 21 do zastávky „Nádraží Braník“ nebo autobusovou linkou 106 ze zastávky „Kačerov“ opět do zastávky „Nádraží Braník“. K Vltavě to máte pak po svých do 7 minut chůze. V orientaci budou pomáhat ukazatele festivalu či orientační tabulky Intercampu Kotva.

Cinda 2013

Informací a změn je pro tento ročník spousta, ale rozhodně bude na co se těšit. Přijďte si užít krásný den plný aktivit a kvalitní hudby přímo ke břehu Vltavy v centru naší metropole. A nezapomeňte být IN s naší Cinda aplikací, která je dostupná na App Store a Google play ZDARMA! Více informací na www.cindaopenair.cz.

Dodal: Petr Hrabánek aka KIFLI
FESTIA

FESTIA

Sobota 14. 9. 2013
280 - 350 Kč
Vystupují:
T Mike (SK), Elite, Subgate vs. Finidi, Orbith, Enrico vs. Béďa, Kifli vs. Peet Sanders, Michael Burian, Siwell (IT), Mladen Tomic (BA), Calbee, D-Niel & Otiatros, Ravic, Farrelly, Spiriakos, K. Sandra, Agent, Steen & Keeper, Golpe, Mike Mex vs. Mike M, Mylo vs. Pert, Styx vs. Jaqullin, Michael C, Mark Evill vs. P-jay, Beck
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |