FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Pozdní sběr již po sedmé v Rock Café

Pozdní sběr již po sedmé v Rock Café
17. 09. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Pozdní sběr bude probíhat v sobotu 9. listopadu od 15 hodin v pražském klubu Rock cafe. Kromě hudebních vystoupení nabídne také divadlo a v neposlední řadě originální festivalové tržiště, různé stánky s občerstvením, oblečením, knihami i dětský koutek.
Multižánrový festival Pozdní sběr, který ve svém názvu skrývá charitativní záměr: „sesbírat“ co nejvíce peněz pro určitou nadaci či neziskovou organizaci, se za léta svého fungování zabydlel v pražském klubu Rock Café na Národní třídě. Organizace, pro kterou je festival pořádán, získá podporu nejen finanční, ale také v podobě publicity a prostoru pro zviditelnění dané problematiky.

Moderátorské funkce se již potřetí zhostí Ester Kočičková

V minulosti obdržely od organizátorů výtěžek například tyto organizace a nadace: Dětské krizové centrum, Nadace Jedličkova ústavu, Prolomené ticho či Klub nemocných cystickou fibrózou.

Na festivalu bude nejen hudba
Festival Pozdní sběr bude probíhat v sobotu 9. listopadu 2013 od 15 hodin a kromě hudebních vystoupení (Monika Načeva a Justin Lavash, The Prostitutes, Petr Nikl, Bran, Luno a další) nabídne také divadlo (Loutky bez hranic, Autobuf), literaturu (přehlídka autorských knih) a v neposlední řadě originální festivalové tržiště – různé stánky s občerstvením, oblečením, knihami, dokonce i dětský koutek – to vše v prostorách klubu Rock Café.
 

Moderátorské funkce se již potřetí s pohotovou nonšalancí zhostí Ester Kočičková. Nutno říct, že festival si za těch několik let své existence získal poměrně široký okruh návštěvníků, kteří si navykli na něj chodit nejen kvůli jistotě kvalitního hudebního (či obecně kulturního) zážitku, ale i kvůli jistotě dobrého pocitu, že jejich peníze vložené do vstupenky budou prospěšně využity. Plných 100 % z ceny vstupenky se totiž odevzdává zvolenému subjektu.

Peníze pomůžou v začátcích života
Sedmý ročník festivalu bude věnován obecně prospěšné společnosti Rozlet, jež se jako jediná svého druhu zaměřuje téměř výhradně na mladistvé, kteří opouštějí brány dětského domova a jsou vrženy do reality všedního života. „Věk okolo 18 let, čerstvá zkušenost s odchodem z dětského domova, minimální vzdělání a téměř nulová praxe, nefunkční rodinné zázemí," takto popisuje stav těchto mladých lidí sama organizace.

Těmto lidem se snaží být v začátcích samostatného života přístavem, do kterého se mohou kdykoliv vrátit, zažádat o radu, o zázemí, popovídání si. Hlavní snaha pracovníku této společnosti tedy spočívá v tom udělat z těchto mladých lidí soběstačné a fungující jedince nezávislé na sociálních službách.

Více na www.pozdnisber.net

Dodal: Benjamin Kittl
POZDNÍ SBĚR

POZDNÍ SBĚR

Sobota 9. 11. 2013
240 - 280 Kč
Vystupují:
THE PROSTITUTES, MONIKA NAČEVA & JUSTIN LAVAS, LUNO, BRAN, TOMMY INDIAN, IVAN GUTIÉRREZ & MADERA, PETR NIKL, ESTER KOČIČKOVÁ, THINKABOUTSTING, KILDA
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |