FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Vycházející hvězdy na festivalu Nouvelle Prague

Vycházející hvězdy na festivalu Nouvelle Prague
30. 10. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Promotéři největších evropských festivalů a hudební producenti z celého světa se 1. a 2. listopadu sejdou v pivovaru Staropramen, kde se uskuteční Nouvelle Prague, vůbec první showcase festival pořádaný v Česku managementem festivalu Rock for People.
Jeho cílem je stát se i nejvýznamnější hudební akcí pro odbornou veřejnost u nás. Kromě odborníků z hudební branže však mohou festivalová vystoupení navštívit také všichni, kdo mají zájem poznat vycházející hvězdy zámořské hudební scény, které mají ambice na úspěch také v Evropě.
 

Showcase festivaly pomáhají nadějným, ale zatím ne příliš známým umělcům. Slouží pro ně jako příležitost veřejně se předvést a upoutat pozornost důležitých lidí z hudební branže. Ti jim mohou následně nabídnout nějakou možnost spolupráce, například účast na festivalech nebo dokonce smlouvu s hudebním vydavatelstvím. „A právě několik desítek významných zahraničních pořadatelů letních festivalů a hudebních agentů se pokusí zaujmout talentovaní interpreti a kapely především ze zámoří. Kromě nich na Nouvelle Prague vystoupí také dva headlineři: britská písničkářka Lucy Rose a undergroundová hip-hopová formace Dilated Peoples z USA,“ prozradil Michal Rejzek, PR manažer Nouvelle Prague.

První ochutnávku showcase festivalu Nouvelle Prague přinesl Staropramen svým fanouškům již v září letošního roku, kdy v rámci hudebního festivalu Smíchov Open Air nabídl také vystoupení několika kapel na Nouvelle Prague Stage. „Od našich fanoušků víme, že vystoupení kapel na tomto podiu mělo obrovský úspěch. Jsme proto rádi, že můžeme být partnerem takto významného hudebního festivalu a že můžeme pozvat naše fanoušky k nám do pivovaru na kvalitní pivo a dobrou muziku,“ dodává Soňa Bušová, manažerka značky Staropramen.

Vedle podpory a partnerství s vyhlášenými letními hudebními festivaly a úzké spolupráce s O2 arenou se tak Nouvelle Prague festival stane dalším dílem v mozaice hudební platformy značky Staropramen.

Součástí festivalu bude i konference, která se bude věnovat důležitým otázkám hudebního průmyslu, kam patří autorská práva, streaming živých vystoupení, pojištění koncertů a festivalů, evropský festivalový trh, ale také propagace české hudby v zahraničí.

První ročník hudebního festivalu a konference Nouvelle Prague proběhne v areálu pivovaru Staropramen, který disponuje vhodnou kombinací prostorů pro akci tohoto typu a výtečnou lokací v centru Prahy. „Na prostorném nádvoří vyroste vyhřívaný stan, návštěvníkům bude k dispozici také restaurace Staropramen Potrefená husa, konferenční prostory, bary, hudební klub Phenomen a VIP salonky,“ uvedl Jan Vošta, event a sponzoring manager Staropramenu, a dodal: „Jsme hrdí na to, že pražská čtvrť Smíchov se během posledních let stala dynamickou městskou částí s velkým potenciálem rozvoje, a že i touto akcí můžeme přispět k pestré nabídce kulturního vyžití.“

Více informací o festivalu a interpretech naleznete na:
http://nouvelleprague.com
https://www.facebook.com/NouvellePrague

Na festivalu Prague Nouvelle vystoupí:

Lucy Rose (UK)
Britská zpěvačka a písničkářka Lucy Rose Parton prorazila v hudebním světě prostřednictvím svých veleúspěšných videí, která publikovala na internetu a zařadila se tak mezi písničkářky internetového věku. V září 2012 vydala své debutové album, které se v zápětí vyhouplo na třináctou příčku v britském žebříčku. V listopadu pak vyprodala svou dosud největší show v Electric Brixton. Většinu roku 2013 tráví na turné. Máme před sebou hvězdu na strmém vzestupu.

Dilated Peoples (USA)
Los Angelská hip-hopová formace Dilated People se proslavila především v rámci undergroundové hip-hopové komunity. Na festivalu představí především materiál z nového alba Directors of Photography, které vyjde z kraje roku 2014.

City Of Glass (CAN)
Dorine Levy (CAN)
Jeremy Loops (RSA)
Little Suns (CAN)
Local foreigners (NZ/SAE/UK)
Money for rope (AUS)
Neon Windbreaker (CAN)
Technical Kidman (CAN)


Dodal: Anna Přikrylová, PR.Konektor
NOUVELLE PRAGUE

NOUVELLE PRAGUE

Pátek 1. 11. 2013 až Sobota 2. 11. 2013
200 Kč jednodenní, 350 Kč oba dny
Vystupují:
Lucy Rose (UK), Dilated Peoples (USA), City Of Glass (CAN), Dorine Levy (CAN), Jeremy Loops (RSA), Little Suns (CAN), Local foreigners (NZ/SAE/UK), Money for rope (AUS), Neon Windbreaker (CAN), Technical Kidman (CAN)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |