FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

První jména Beats for Love 2014

První jména Beats for Love 2014
13. 02. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Organizátoři největšího českého festivalu taneční hudby Beats for Love odtajnili první jména. Vystoupí mezinárodní djská superstar a producent v jedné osobě John B z Velké Británie, populární německé duo djů a producentů Stoneface & Terminal nebo třeba interpret z Portugalska, který vystupuje pod jménem Du’ArT.
John B bude jednou z hlavních hvězd drum and bassové scény, která se bude nacházet v unikátním a tak trochu tajuplném prostoru pod Vysokou pecí VP1 s kapacitou až 8.000 návštěvníků. „John B se vyznačuje extrovertním přístupem a jeho vystoupení je vždycky neskutečná show, při které si na své přijde široké spektrum posluchačů. Na Beats for Love měl vystupovat už loni, ale nakonec musel svou účast odříct kvůli nemoci. Teď se už velice těší na letošní ročník,“ říká na úvod Kamil Rudolf, ředitel festivalu Beats for Love.

John B

Do Ostravy se letos chystá také duo djů a producentů Stoneface & Terminal z Německa, kteří se zde představí jako hlavní hvězdy hudebního stylu trance. Jedná se o jednu z hlavních novinek letošního ročníku. Trance bude součástí house scény, která se bude nacházet na náměstí před Malým světem techniky U6. Na oblíbené techno scéně v blízkosti čtvrté a šesté vysoké pece pak zahraje kupříkladu portugalský interpret Du’ArT. „Návštěvníci se mohou těšit i na další zahraniční jména, české hvězdy i vycházející talenty různých hudebních stylů. Z českých jmenujme například DJ Orbitha nebo DJ Lowu, který je šestinásobný vítěz djské soutěže v České a Slovenské republice,“ vyjmenovává Rudolf.

Kromě drum and bassu, techna a housu se na letošní Beats for Love chystá taky electroswing & breakbeat, hip hop, reggae nebo Party Village stage, což je z loňského roku nezapomenutelná scéna s dji a doprovodnými atrakcemi, jejíž program se letos rozšíří o vystoupení elektronických skupin. Hudební téma se letos poprvé objeví taky v prostorách netradičního letního kina, které návštěvníkům festivalu nabídne ke zhlédnutí kultovní filmy jako Trainspotting nebo Klub sráčů. „Pro návštěvníky, kteří si budou chtít odpočinout, připravujeme chill out neboli relax zónu. Na trávníku v blízkosti první vítkovické vysoké pece vytvoříme oázu klidu, kde se lidé mohou natáhnout, v klidu si popovídat a nabrat síly mezi jednotlivými vystoupeními,“ usmívá se Matyáš Ožana z marketingového týmu Beats for Love.

Nebudou chybět stánky s občerstvením, zajímavé workshopy a pestrá nabídka sportovních aktivit. „Jsme rádi, že takto oblíbený a vyhlášený festival se odehrává právě u nás v Dolních Vítkovicích. Těšíme se na všechny návštěvníky, pro které jsme připravili speciální prohlídkový režim. Navýšíme počet prohlídek tak, abychom všem vyšli maximálně vstříc. A že se mají na co těšit – na vysokou pec se projedou šikmým proskleným výtahem, v U6 si zase zkusí řídit vlak, letadlo nebo motorku,“ uvádí Petr Koudela, šéf sdružení Dolní oblast Vítkovice.

A pro ty, kteří se už nemohou dočkat léta, je připravena série warm up party neboli rozehřívacích večírků. První z nich se uskuteční 28.3.2014 v ostravské Bonver aréně a hlavní hvězdou večera bude legenda taneční hudby - anglická skupina Kosheen, která dorazí v plné 3členné sestavě a zahraje živě. Vstupenky se již teď dají koupit www.eventim.cz, v Ostravě v hudebním klubu Barrák nebo v hudebninách Braun, ve Frýdku-Místku v Beskydském informačním centru a v hudebním klubu Stoun. Cena v předprodeji činí 290 Kč, cena na místě je 350 Kč. 

Letošní ročník festivalu Beats for Love se uskuteční v termínu 3. – 5. července 2014 vždy od 16:00 do 04:00. Podmínkou pro vstup do areálu je zakoupení ekologického kelímku za symbolickou cenu. „Díky tomu se má na festival možnost dostat opravdu každý slušný člověk. A to je hlavní význam free festivalu – aby byl pro všechny slušné a hudbu milující lidi,“ dodává závěrem Ožana.

Dodal: B4L
BEATS FOR LOVE

BEATS FOR LOVE

Čtvrtek 3. 7. 2014 až Sobota 5. 7. 2014
zdarma
Vystupují:
Aphrodite (UK), Rocky Rock (USA), Counterstrike (JAR), Gramophonedzie (SR), John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Majk Spirit (SK), Bryan Cox (USA), Skyline, Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), FreekOut (PL), Freeman (PL), Hppy (PL), Fatcut (PL), Dragon Hoang (SK), Nifra (SK), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Ravic, Callboy, Franke, Dazzy, Junior Jan, Martin Dee, CyClown, Dafman, Skais, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, DayD, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah, IM Cyber, Bifidus Aktif, Pixie, Suki, Thiew, Elvis, No Money, Schooler, Hrr.nec, Brainpain, Shato&Paul Rockseek, Dennis Neo, Andrea Fiorino, Marcus Cooper & Kobylka Live Drums, B.UNQ!, Denysa, Matimur, Rockstar, Friky, Flux, Michael live, Jersey live, Rida Radar live, Królewsky live, Andreas Schwintz, Zek, R3end3r a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |