FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Ostravský Majáles znovu ovládne Vítkovice

Ostravský Majáles znovu ovládne Vítkovice
27. 02. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) A letos i s Gongem. Svátek jara, hudby a studentského života se v Ostravě drží už dvě desetiletí. A s každým rokem přichází něco nového. Co přinese Majáles Ostrava 2014?
Obrovský areál
Minulý rok se majáles poprvé přesunul do Dolní oblasti Vítkovic, a to na přání samotných studentů. Spojení industriální architektury s hudebním festivalem slavilo úspěch, a tak pod Vysokými pecemi zůstane i letos. Rozroste se ale o mnohá zákoutí a bývalý Plynojem – multifunkční aulu Gong.

Majales Ostrava

Mnoho hudebních stylů
Bude z čeho vybírat. Dvě hlavní stage zaplní umělci mainstreamu, ale i spíše undergroundových vod. Na své si přijdou také fanoušci hip-hopu na zcela nové šapitó scéně, chybět nebude ani elektro scéna a koutek s trance a house žánrem. Gong chytne ostravské patrioty – bude patřit místním rodákům, písničkářům a Janáčkově filharmonii s filmovým repertoárem. Pohodovku obstará chill-out zóna Rádia Kolej a šanci zazářit dostanou také mladí umělci na netradičně pojaté Studentské scéně.

Víc, než jen hudbu
Nejen hudební nabídka bude stát za to. Areál bude posetý zajímavými atrakcemi a nudit se nebude kde. K prohlídce bude vybízet městečko studentských organizací, zavítat můžete do stanu, kde se tančí, i když není slyšet hudba, umělci se utkají v graffity battle, železné konstrukce můžete pozorovat v čajovně, na trávníku nebo třeba v relax zóně. Připravena bude také barmanská show a chytrá mobilní aplikace, díky níž vám neunikne žádna zajímavost.

Majálesový měsíc
Literární noc, koncerty v ostravských klubech, sportovní turnaje, kulturní odpoledne v amfiteátru VŠB. To je jen malá ochutnávka z výběru bohatého Doprovodného programu, který začne už 1. 4. Na Masarykově náměstí a potrvá až do hlavního majálesového dne. A ten začne jak jinak než tradiční zkouškou studentské kreativity, majálesovým průvodem masek.

Překvapení
Které hudební hvězdy na Majálesu Ostrava potkáme, budou organizátoři ze Stavovské unie studentů Ostrava odhalovat postupně, a to na stránkách akce www.majalesostrava.cz a na Facebooku www.fb.com/MajalesOstrava. Co už ale tajemstvím není, je datum Majálesu Ostrava – 7. 5. 2014.

Dodal: Miluše Koštialiková, Majáles Ostrava
MAJÁLES (OSTRAVA)

MAJÁLES (OSTRAVA)

Středa 7. 5. 2014
90 - 120 Kč
Vystupují:
Pavel Calta s kapelou, Puding paní Elvisovej, Smola a Hrušky, Jaroslav Uhlíř, UDG, Tata Bojs, Fast Food Orchestra, N.O.H.A., Wild Tides, Cocaine Party, Sakumprask, Airfare, Zoči Voči, Pipes and Pints, MC Tweety, MC Square, MC Cagi, VJ Psychocircus, Phorbo, Andreas Schwintz, Yadel, Petit, Logravity, Sqadra, RonX, Fly.com, La.zoo, This b2b That, Dryrot, nspiral X62, Xmorph, Philip TBC, Chris SU, Concord Dawn, Saboter, Schooler, Bio, Dj Fliptyck/Dj Lowa, Wyruz (Český těšín), Dj Necro, Safari (Ostrava), Dj Lowa, Zverina ( SK ), Dj Orion, PSH + LA4 (Praha), Dj Rock Star (Praha), Janáčkova filharmonie, Blue tone band, Kristýna Lištiaková, Katka Žilová a Katarína Kuchárová, Igor Jelínek, David Bartoš a Michal Mačák, The Puzzles
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |