FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nový festival elektronické hudby v Českých Budějovicích

Nový festival elektronické hudby v Českých Budějovicích
18. 03. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Studentský elektronický festival neboli SEF, nabídne ve svém dvoudenním programu mnoho hudebních elektronických stylů, které na českobudějovické kulturní scéně tak chybí. Hlavní myšlenka je spojit djské profesionály se studenty a začínajícími nováčky, a vytvořit tím festivalovou tradici podobnou velkým festivalům.
Studenti se zúčastní soutěže ve své hudební produkci, a ti nejlepší se postaví na velké pódium vedle nejlepších profesionálů z Čech a možná i zahraničí. Partnerem festivalu je Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, na jejímž pozemku bude tento dvoudenní openair probíhat. Soutěž o účast v lineupu nebude zaměřena jen na posluchače JČU, ale obecně na všechny studenty v Jihočeském kraji nebo začínající nestudující umělce. 

Do festivalu se zapojí i mnoho českobudějovických klubů, kde bude produkce probíhat do ranních hodin. (skoro tři dny bez přestávky)

Fanoušci elektronické hudby se mohou těšit na velký hudební zážitek, který v Jižních Čechách doposud chyběl. Mezi hlavními styly budou v Budějovicích oblíbeny drum and bass, různé odnože house music (funky-house, tech-house, elektro-house) nebo také neméně populární odnože techna (tribal-techno, minimal-techno, groovy-techno) a trance music.

Hlavním mediálním partnerem akce je rádio Kiss Jižní Čechy.

Více informací na: https://www.facebook.com/student.electronic.fest

SOUTĚŽ PRO DJS
Hraní na HLAVNÍ STAGE open-air festivalu je pro mnoho talentovaných DJ’s nedosažitelná meta. Teď však přichází chvíle, kdy se může vše změnit a Vy můžete naplno ukázat, co ve Vás je!

Vítězové se na hlavním podiu potkají s následujícími profesionálními djs: Philip Tbc - Pixie - Orbith - Kaisersoze - Chris Sadler - Honza Průcha Kiss JČ - Boxi - Rossignol - Pert - Soukki - Adlet - Body Bass-Atomhead a mnoho dalších.

Pravidla soutěže:
Vaším úkolem je namíchat mix, který bude mít maximálně 45 minut. Tento set nahrajete na webový portál http://www.mixcloud.com/ a jako obrázek k setu použijte stejnou fotografii, kterou následně odešlete na emailovou adresu: contest@sampler.cz. Zároveň s odkazem zašlete své jméno (umělecké i osobní a napište, pod kterým chcete set zveřejnit), krátké BIO, fotografii (stejnou jako u setu na mixcloud) a zařazení do stylu (techno, dnb, house, trance či alternativní).

Pravidla hlasování:
Z každé kategorie vyhraje jeden na nejvyšší počet „liku“ udělených přímo na stránkách samper.cz. Abychom zabránili klasickému likovacímu šílenství, další dj bude vybrán organizátory festivalu. Dohromady bude tedy vybráno 10 dj!!!

Drum and Bass 1+1
House 1+1
Techno 1+1
Trance 1+1
Alternativní styl 1+1

Hlasování začíná 10. 4. a končí 24.4.2014/23:59:59.
Sety zasílejte do: 6.4.2014/23:59:59

Hlas je možné udělit přes Facebook pouze na stránkách samper.cz. a počítají se pouze a výhradně hlasy na stránkách Sampler.cz. V následujícím týdnu bude zveřejněno vyhlášení. Vyhlášení DJs budou na základě výsledků hlasování a výběru organizátorů obsazeni na HLAVNÍ STAGE Studentského elektronického festivalu, kde se osobně představí naživo všem fanouškům. Nemusíme připomínat, že soutěžící musí být plně schopni hrát na živo z běžné djské techniky.

Organizátor si vyhrazuje právo na změnu podmínek soutěže. Výherci nemají nárok na vymáhání výhry ve finanční podobě. Všechna autorská práva spadají k účastníkům soutěže. Organizátor pouze sdílí odkaz na jejich tvorbu.

Dodal: Jaroslav Boxan, Sampler.cz
SEF - STUDENT ELECTRONIC FEST

SEF - STUDENT ELECTRONIC FEST

Úterý 6. 5. 2014 až Středa 7. 5. 2014
zdarma
Vystupují:
Philip TBC, Pixie, Orbith, Kaisersoze, Chris Sadler, Honza Průcha, Boxi, Rossignol, Pert, Soukki, Adlet, Body Bass, Atomhead a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |