FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

JamRock 2014 bude letos ještě větší

JamRock 2014 bude letos ještě větší
11. 06. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Počet kapel stoupl o 100% na víc než 70 z osmi zemí světa a to nepočítáme nejzajímavější české kapely! To vše se bude odehrávat na celkem 7 pódiích, 3 dny, ve dvou areálech. Krom skupin diváci uvidí baviče, iluzionisty světové úrovně, proběhnou autogramiády sportovců a herců.
JamRock se od samého začátku liší od většiny festivalů tím, že dává velký prostor neokoukaným skupinám. Samozřejmě, že si tady však vychutnáte i ty nejžádanější , jako jsou Tomáš Klus, Mandrage, Horkýže Slíže, nebo MIG 21.  Roli českých headlinerů budou letos plnit Divokej Bill a osobnost české muziky Petr Spálený, který bude poprvé na takovémto festivalu. Koncert Divokýho Billa budou provázet i patřičné efekty a překvapení.

Jam Rock

Extrémní péče pak byla letos věnována výběru zahraničních skupin, u kterých byl kladen důraz na originalitu a přínos něčeho, co běžná česká scéna nenabízí. Vystoupí tak švédská metalová skupina Avatarium sestavená z hvězdných osobností seveřanského metalového nebe, angličtí Heymoonshaker – beatbox kombinovaný s blues a naprosto originálním zpěvem, američtí Scorpion Child, skupina, která dá vzpomenout na Led Zeppelin či ACDC. V sobotu roztančí desetitisíce lidí bosenští Dubioza Kolektiv – kombinace rocku-dub-stepu a balkánské muziky.

Samostatnou kapitolou je potom vložený festival v samostatném areálu - JamFOLK, který krom tradičních skupin jako je Robert Křesťan s Druhou Trávou, nebídne i rocková uskupení, ale v akustickém provedení nebo country kabátě. To se táký např. Michala Prokopa jehož kolej Yesterday zná snad každý nebo americké Janet Robin, která hraje na kytaru i zubama, ale pro JamFolk se převlékla do country kabátu. Vystoupí zde také jméno známé z nejvyšších světových hudebních kruhů – dlouholetý dvorní basák známéhou Lou Reeda – Fernando Saunders se svým bandem.

JamRock letos kompletně přepracoval systém cateringu. Letos budou, na rozdíl od loňské firmy velmi špatné úrovně, zajišťovat desítky pečlivě vybíraných stánkařů i světových firem, spolu s vlastní cateringovou částí. Pivo si letos dáte Radegast a nebo osvědčenou Plzeň.

Pořadatelé myslí i na rodiče, resp. jejich malé ratolesti, kterým letos připravili ve spolupráci se systémem Rodinné pasy a královéhradeckým a pardubickým krajem bohatý program s divadlem, muzikou, kouzelníkem, cvičením, dětskými workshopy  atd…

JamRock je v současnosti nejlepší festival v poměru cena výkon u nás. Zvýhodněné vstupenky zakoupíte v infocentrech a síti Ticketstream. Více na www.jamrock.cz

Dodal: Iva Rejlová, JamRock
JAMROCK

JAMROCK

Čtvrtek 19. 6. 2014 až Sobota 21. 6. 2014
350 - 590 Kč
Vystupují:
THE FIRST, HEYMOONSHAKER (UK), AVATARIUM (SWE), DUBIOZA KOLEKTIV /BiH/, FERNANDO SAUNDERS (USA), SIMEON SOUL CHARGER (USA), SCORPION CHILD (USA), JANET ROBIN /USA/, Dorine Levy (ISR), WakeUpCall (ITA), TRAVIS O'NEIL&CARDINAL a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |