FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hard Dance kalendář 07/2013

Hard Dance kalendář 07/2013
10. 07. 2014   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
Tak tu máme opět první prázdninový měsíc. Všude možně v Evropě se pořádá hned několik open air festivalů, jen u nás zase nic. Nezbývá než se s tím muset smířit nebo vyrazit za hranice rodné země. Já osobně jsem pro variantu číslo dvě a doporučuji návštěvu festivalu Dominator nebo Savage Tales Open Air.
Pokud se vám nechce cestovat tak můžete vyrazit na dvě domácí akce – Spitfire Ship a Devastator @ Let It Roll – Madhouse stage warm up.

11. 7. – Spitfire Ship
První hardcore / hardstyle akce pořádaná na parníku u nás! Připraveny pro vás budou dvě stage na kterých vystoupí šestnáct umělců! Hardstylová stage v prostorném podpalubí bude v rukou slovenských Heavy Noizes a částečně zastřešená paluba je věnována hardcoru v čele s tuzemskou špičkou Hungry Beats! Dále se můžete těšit na jména jako Dirty-Z, The Maniak, Ychy & Mephisto, George Crusher, Kizzah, Mojos, Hogar, Darkwatcher, a Koffos. Otevřeno bude od 17:00 odplouvá s v 18:30 – vyplouvá se z Dvořákova nábřeží (Na Františku) - loď Czech Boat. Jinak slovenský Koffos zde oslaví narozeniny! Pro oslavu dal přednost Praze, před rodným městem a zvolil jednu z pražských akcí, na které je rezidentem. Připravte se bude to náročné.

11. 07. – Afterparty Spitfire Ship
A kam po parníku? Pražský Cover Place si pro vás připravili oficiální afterparty, která se rozezní ve stejném duchu jako to bude dunit na lodi, tedy hardstylem a hardcorem a to od 1:00 ráno. Do té doby patří stage support DJ´s Busted & Hergot a jejich ostrému technu! S páskou z parníku máte vstup zdarma, jinak za 90 Kč. O zábavu se budou starat Dirty-Z,  Dark Wizard, Michnoss, Matthew a Koffos vs The Maniak.

19. 7. – Dominator
 

Letní hardcorový festival Dominator v režii agentur Art of Dance a Q-dance letos představí opět výborné obsazení. Akce se bude konat předposlední víkend v červenci v oblasti E3 Strand v části Eersel v čase od 11.00 do 23.00. No a kdo že tam vůbec bude hrát? Skoro všichni známí z mainstream-industrial-french-terror-oldschool hardcoru! Výčet Dj´s najdete v detailním popisu akce Dominator 2014.

25. 7. - Devastator @ Let It Roll – Madhouse stage warm up
Madhouse je oficiální warm up párty, která proběhne v pražském klubu Storm k Devastator stagei na letním Let It Rollu, která se nachází v části areálu s názvem Madhouse! Devastator vám na letní Let It Roll přináší jména jako je Neophyte, Dj Hidden, The Hard Way Live (Limewax, Bong-Ra, Thrasher), Alien-T, Pandorum, Twilight a mnoho dalších! Hrát se bude hardcore, frenchcore, dark drum & bass a crossbreed.  Vstupné na warm up je zdarma! Na místě bude možnost soutěžit o vstupenky na letní Let It Roll! A těšit se můžete na jména jako je Hungry Beats, Dirty-Z, Ychy, District7, Hanzall, Mephisto Hellmute vs K.R.O.G.A.N.


25. 7. - 27. 7. Savage Tales Open Air XXL
Jediný Open Air, který je na dosah ruky a bude se věnovat tvrdší hudbě je u kolegů na Slovensku v Revistske Podzamcie v banskobystrickém kraji. Vystoupí na něm hevzdy jako The Outside Agency, The Sickest Squad, Gancher and Run, Counterstrike a mnoho dalších. Pozvání přijali i naši domácí Hungry Beats, Ychy a Hanzall. Návštěvu vřele doporučuji!

DOMINATOR (NL)

Sobota 19. 7. 2014
Vystupují:
Re-Style, DaY-már, N3AR, Dyprax, Javi Boss, Catscan, State of Emergency, Predator, Decipher & Shinra, Juanma, Triax, Thorax, MC Jeff, Limewax, Lowroller, Bloodcage, The DJ Producer, Rude Awakening, Tymon, The Punisher, C-Netik, Mindustries, I:Gor, Negative Audio, MC Dart, Radical Redemption, Crypsis, Chain Reaction, Titan, Zany, High Voltage, Warface, Typhoon, Act of Rage, X-Pander, Kold Konexion, MC Nolz, Paul Elstak, Promo, Darkraver, Base Alert, Bass-D, Buzz Fuzz, Bike, Dr. Z-Vago, Pavo, Shadowlands Terrorist, MC Syco, Drokz, Akira, The Outside Agency, Bryan Fury, Bonehead, The Vizitor, Tripped, Thrasher, Noisekick, The Hardcoholics, Coffeecore, Detest, Khaoz Engine, La Magra, Garong, HKV, MC Metal D, Dr. Peacock, Johnny Napalm, Le Bask, X-Mind, Bit Reactors, Sirio, Marcus Decks, Subversion DAM, The Braindrillerz, MC No-Id
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |