FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nejsilnější line up festivalu Kačeři

Nejsilnější line up festivalu Kačeři
16. 07. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Léto již nabralo rychlý spád a přípravy festivalu Kačeři jsou v plném proudu. O srpnovém víkendu 22. a 23. srpna se na festivalové louce v Horčápsku u Březnice sejdou všichni příznivci kvalitní zábavy. Pořadatelé si opět přichystali mnoho novinek a hlavně nejsilnější program v kačeří historii.
Devátý ročník bude ještě o stupínek lepší než ty předchozí. Budou přichystána tři hudebně rozličná pódia. Na své si přijdou příznivci kapel, DJs, ale i alternativy a sportu. Během dvou dnů se představí na 50 vystupujících. Na hlavní InternetPB Live stage zahrají mimo jiné energičtí Skyline, Hentai Corporation a legendární příbramští E!E. Ty uvedou před svým koncertem premiéru dokumentu o svém kytaristovi Bakčovi. Zajímavostí bude jistě koncert mladé kapely Doctor Victor, kteří si na jaře zahráli se slavnou skupinou Lucie.

Další pódium je tradičně věnováno taneční hudbě. Na DJ stage ve velkém stanu vystoupí přes 20 DJs z celé republiky od matadorů po mladou krev. DJ Tráva pamatuje počátky house music v Čechách, Bifidus Aktif přijede ukázat, jak se hraje na festivalu Let It Roll, na stage se postaví respektovaný producent Sonority s live vystoupením a Dead Sailor předvede svoji DJ tvář, můžete ho znát jako bubeníka kapely Mandrage. Třetí pódium je věnováno projektům a písničkářům. Po loňském úspěchu se exklusivně vrací duo Sympaťáci!

Kačeři nejsou jen o hudbě. Důležitou součástí je sport. Sobota patří RSI fotbalovému a BBS volejbalovému turnaji, do kterých se můžete již hlásit. Sportovních aktivit bude velké množství, jsou to také slackline, prezentace crossfitu a další. V celém areálu se budete moci volně připojit k Wi-Fi síti a k orientaci vám poslouží festivalová aplikace.

Již nyní můžete kupovat vstupenky v předprodeji. Pořadatelé si připravili pro vás akci na vstupenky. Když si koupíte dvě vstupenky v předprodeji, dostanete limitované festivalové tričko jako dárek. Triček je opravdu limitované množství, proto s koupí vstupenky nemeškejte. Navíc můžete vyhrát některou z cen od partnerů, například připojení od InternetPB na rok zdarma.

Informace, vstupenky a veškeré otázky a odpovědi naleznete na webových stránkách www.kaceri-festival.cz.

Dodal: Jan Štika, Kačeři Festival
KAČEŘI FESTIVAL

KAČEŘI FESTIVAL

Pátek 22. 8. 2014 až Sobota 23. 8. 2014
150 - 300 Kč
Vystupují:
Skyline, Hentai Corporation, E!E, Imodium, Doctor Victor, Luno, Origami, Hand Grenade, Kluci, Sun Drive, Sympaťáci, The Streetfigters, Bon Pari, Dekolt, Eli & Amy, RNZ, Pindy z Gyndy DJs: Tráva, Bifidus Aktif, Sonority (live), Dead Sailor, Awacs, Lukas Micka, Tomas Drex, Andre Lesu, Šlapy, Krastra sound DJs, PB Jungle company, Robo, Ona, Boora, JOhn Happy a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |