FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Reportáž z festivalu Pohoda

Reportáž z festivalu Pohoda
25. 07. 2014   |   Autor: Vendula Říhová   |   Komentáře (50)
Je to už taková tradice. V roce počítám jen s několika málo věcmi – oslavím Vánoce, Nový rok a pojedu na Pohodu. Když se před pěti lety odehrála tragédie a při bouřce spadl stan, ještě jsem o festivalu neměla zdání. O rok později jsem už s krosnou vyrazila, okamžitě si ho zamilovala a udělala z jeho návštěvy malý obřad.
Na festival vyrážíme vždy už ve čtvrtek ráno, abychom si zabrali nejlepší místa na stany a vybudovali malou vesničku uprostřed stanového městečka. Vždy se nás nakonec sejde okolo dvaceti lidí, některé z nich nevidím, jak je rok dlouhý. Cestou tam se stavujeme (jako každý rok) v restauraci Samota, kde mají mj. i skvělé stáčené víno. Ale to už se ubíráme na jihovýchod, dál k hranicím. Ranní počasí v Praze, kdy bylo chladno a mrholilo, střídá pár mraků na obloze, mezi kterými vykukuje slunce a opět to vypadá, že letos bude počasí opět na straně všech, kdo si ho vymodlili. Holíky s sebou ovšem mám.

Den první
Před vesničkou Opatovce, jež se díky festivalu každoročně mění v centrum hlavního hudebního dění široko daleko, už potkáváme policisty. Ti bravurně řídí dopravu a jako každý rok odvádí skvělou práci, po pár minutách už si to šineme po letišti. Sice krokem, ale zažíváme počáteční euforii, zdravíme se s kdekým na potkání a nejsme schopní sundat úsměvy.

Když se, obtěžkáni zavazadly, stany, slunečníky, krosnami, karimatkami a jinou batožinou, dovlečeme na místo, už k nám doléhají tóny první hrající kapely Deap Vally. Dvě mlaďoučké dračice ovládají dva zásadní nástroje – kytaru a bicí, a dokáží s tím udělat takový rámus, že nám při stavění stanů samovolně tančily nohy. Palec hore!
 

Dali jsme se jakžtakž do kupy po náročné cestě a vyrazili na jídlo do areálu. Jako každý rok si tu i letos přišel každý na své – od párků v rohlíku po prvotřídní hamburgery. Vegetariáni zde měli na výběr z mnoha tortill, salátů a čerstvého ovoce. Nechyběly polévky, nudle na tisíc způsobů a někdo dal přednost smaženému bramboráku s tatarkou. Dobrou chuť!

Kraftwerk Pohoda 2014
Podívejte sena fotky z festivalu Pohoda 2014.

Jenže to my už jsme byli nažhavení na prvního představitele Space Arény – Theo Parrishe. Propojení živé kapely, soulu a house music funguje víc než dobře. Hodinu trvající představení jsme museli předčasně opustit. Na hlavním pódiu už se totiž schylovalo k monstrózní přehlídce robotů Kraftwerk. Věta „Meine Dammen und Heren“ odstartovala precizní dvouhodinovou show. U vstupu jsme dostali speciální brýle, abychom si zážitek rozšířili o třetí rozměr. Díky pořadatelově vkusu jsme si mohli zážitek vychutnat v němčině. Kraftwerk totiž nabízejí svou show i v anglickém jazyce. A pak už se k našim uším linuly tóny Wir sind die Roboter, Radioaktivität, do jejíhož výčtu aktuálně přibyla Fukušima. Dále třeba Vitamin a  The Manch Machine. Otcové zakladatelé, jak o nich mnozí fanoušci elektroniky hovoří, nás opravdu nešetřili. Bezprostředně po vystoupení nasedli do luxusního autobusu, který na ně čekal hned za pódiem a odletěli na Mars.

Naprosto vyčerpaní, šťastní a zpocení jsme se ještě vydali na čtyřhodinovou jízdu Mr. Scruffa, tam jsme nechali poslední zbytky sil a odsunuli se do stanů.

Den druhý
Ani únava však nedokázala překonat naléhavé prosby slunečních paprsků. Ty se už od brzkých ranních hodin opíraly do příbytků a ze stanů tak dělaly učiněné peklo. Vstávání o sedmé hodině ranní má ovšem tu výhodu, že ve sprchách se touto dobou moc bláznů nenachází a tak jsem si jednu dlouhou dopřála. Bohužel to byla moje poslední sprcha, jelikož další dny už se mi tak brzy vstát nepodařilo. Sprchy však šly lehce nahradit – na každém kroku byly rozmístěny cisterny s příjemně studenou vodou. Po sprše jsem se nasnídala a s vidinou dalších alespoň tří hodin spánku jsem se odebrala do stanu. Ve chvíli, kdy jsem zavřela oči, dolehl ke mně pronikavý zvuk trumpet. Málem bych zapomněla, že jsem na Pohodě, kterou každé ráno objíždí rozverná kapela, řvoucí „Dobréééé rááááno Pohodoooo!“ do ampliónu.

Naši kluci už tančí, snídají víno, spát se zkrátka už nejde. Areál navíc láká bohatým programem. Pořadatelé se každý rok starají o to, abyste se ani přes den na pohodě nenudili. Můžete si zajít do kina, shlédnout divadelní představení nebo se potkat se zajímavými osobnostmi v diskusním stanu. Komu je to málo, jsou zde připraveny různé workshopy, přednášky a výstavy. Ti, kteří dávají přednost v horkém dni prchnout k vodě, odjíždějí do Trenčína na městské koupaliště.

My řádíme u stanu a chystáme se na lov večeře do areálu. Zkoušíme stolní hry, šachy a couráme po areálu, šetříme síly na Azealiu Banks, mladinkou talentovanou slečnu z Bronxu. Její svérázná muzika nás maličko vyděsila a raději jsme se přesunuli do stanu za Moderat. Trio sestávající z dvojice Modeslektor a Apparata přivezla s sebou svou poslední show, kterou pohostila například pražské divadlo Archa. Na Pohodě sice chyběla vizuální show, ale zase ji nahradily kvalitní lasery. Moderat do show dali úplně všechno, nechyběla milovaná Bad Kingdom, Damane Done nebo Therapy. Dlouhý, předlouhý aplaus byl poděkováním a my jsme se přesunuli ke stánku s výborným vínem, abychom si odpočinuli a nabrali síly na pokračování. Hned v závěsu nás čekali Modeselektor - německý diktát aktuálního berlínského zvuku. Jedny boty jsem odrovnala během čtvrteční noci a po setu Modeselektor odešly i ty druhé. Zůstali jsme až do rána, tančili na slovenské DJe Ink Midget x Pjoni a pak se vyčerpaní vydali na vítání slunce na hlavní stage. K velkému překvapení tam hrálo kvarteto Sunrise Hangar. Slunce rostlo, stoupalo, ztrácelo kravou barvu. A všichni tančili. Vítání slunce je na pohodě nejlepší tradice. Nikdy ji nevynechám!

Den třetí a odjezd
Před námi byl poslední a velmi náročný den. Hned ráno nás probudil klučina z Bratislavy a oznámil nám, že bude kalit s námi. Rozdal nám Red Bully a z tašky vytáhl vodku. Ostatní jen pokrčili rameny a během hodiny jsme byli tam, kde jsme před pár hodinami skončili. Ovšem takové šestihodinové popíjení na sluníčku udělá své. To už jsme ale běhali mezi stany, polévali se vodou, smáli se na celý areál a křičeli. Inu jako malé děti. I to k Pohodě patří. Díkybohu. Bolest hlavy se dostavila za nedlouho. Tak trochu jsem doufala ve dva brufeny a tři hodinky spánku. To si ovšem musíte, lépe než já, vybírat kamarády. Místo toho růžové víno zvláštní odrůdy a hurá za muzikou! Poslední noc před námi = tanči tak, jako jsi nikdy netančila, pij co můžeš (především vodu, že) a nafukovací žirafu nech ve stanu.

Mogwai startuje na hlavním pódiu - byli skvělí a soudě dle reakcí ostatních lidí, kteří dostali, co očekávali. My jsme si pro svůj šálek čaje odešli do Space Arény za Trickym. Tricky je prostě ďábel a hotovo. S celou živou kapelou ukázali proč. Jejich show patřila k těm, co se nezapomíná! Fialově nasvícené pódium dokreslovalo Trickyho auru neuchopitelnosti a tajemna. Perfektní! Duo Disclosure si na nic nehraje, ví, že nejsou underground. A pokud to víte, veřejně to přiznáte a talentu máte na rozdávání, pak se prostě stane to, že lidem je to fuk. Prostě tančí a třeba protančí i poslední pár bot, co s sebou mají. Vyprodali v Roxy a na Pohodě měli publikum, které se do stanu nevešlo. A byli skvělí! Takhle si představuji taneční střední proud 21. století. Výbornou muziku doplňovala profesionální vizualizace. Zkrátka disco jak se na sobotní mejdan sluší a patří. Mým osobním největším překvapením byla estonská kapela Seward. Naprosto neuchopitelná, z jiného světa a velmi intimní. Doufám, že budu mít ještě v budoucnu možnost ji slyšet v nějakém komornějším prostředí. Za mě letošní objev Pohody! Po této extatické chvilce přišlo rychlé vrácení na zem – na Visegrad stage řádily DJky z Brna. Kdo zná Čoko Voko, ten nebude překvapen. Jejich stylizace je čitelná a holky jsou víc než zábavné, držím jim palce! ‚Dodělat‘ se jdeme na Shuya Okino & Eddyho Ramich. Super house set, kdy nohy tančí aniž funguje mysl je velmi osvobozující. Pohled na spolutanečníky okolo mi dává za pravdu.

Nedělí ovšem festival nekončí. Pro tým lidí okolo Pohody začíná spousta práce s úklidem a přípravou skvělé služby ‘Straty a nálezy‘, kde si každý může dohledat, zda nějaká dobrá duše nenašla právě tu jejich pohřešovanou věc. Každý rok jsou pravidelně nacházeny brýle, telefony, doklady, klíče, ale také kuriozity typu nafukovací bazén nebo skateboard. Tak zase za rok dovi bratia!

BAŽANT POHODA (SK)

Čtvrtek 10. 7. 2014 až Sobota 12. 7. 2014
od 49 Eur v předprodeji, 119 Eur na místě
Vystupují:
Kraftwerk 3D, Travis, Tricky, Suede, Goldfrapp, Disclosure Live, Kelis, Tame Impala, Moderat, Mogwai, Modeselektor DJ set, Theo Parrish Live, Azealia Banks, Mr. Scruff, Mount Kimbie, The Afghan Whigs, Band of Skulls, Gilles Peterson´s Sonzeira DJ Set, Fatoumata Diawara + Roberto Fonseca, Seasick Steve, Ukrajinská národná filharmónia, The Selecter, Tune-yards, The Correspondents, Brandt Brauer Frick, Brandt Brauer Frick Ensemble, Jambinai, A Tribe Called Red, Fanfara Tirana meets Transglobal Underground, Juana Molina, Manu Delago Handmade, When Saints Go Machine, Jupiter & Okwess International, Tricot, Molotov Jukebox, Chinawoman, East India Youth, Sun Ra Centennial Dream Arkestra, Preservation Hall Jazz Band, Seward, Lucy Rose, Bemet, Deap Vally, Putan Club, Pig Ignerents, Money For Rope, LolaMarsh, Repetitor, Broke, Analogik, Helfer, A Moving Sound, Oratnitza, Silent Disco, WWW Neurobeat + Pavel Fajt, Banjo Band Ivana Mládka, Agon Orchestra, Never Sol, Vložte kočku, Esazlesa, Bachtale Apsa, DJ Gadjo.cz feat Mário Bihári, Jana Kirschner, Vec + Valihora, Slobodná Európa, Walter Schnitzelsson, Korben Dallas, Vrbovskí víťazi, Autumnist, Talkshow, Čad, Herzog Herzog, The Global Optimistic, Bad Mojo & Michael Priest, Katarzia, Škvíry & Spoje, ((superar))
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
STEFANO PESSINA | 21. 06. 2022 | 03:00:21
Ahoj,

Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2022 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: pestefano255@gmail.com pro více informací.

Vřelý pozdrav
CEO Walgreens Boots Alliance
E-mail: pestefano255@gmail.com
STEFANO PESSINA

werrily@seznam.cz | 18. 06. 2014 | 11:50:15
Koupím lístek na Pohodu, werrily@seznam.cz. Děkuji
Tom | 09. 03. 2014 | 05:15:32
Druhý červencový víkend ;-)

Hell | 11. 07. 2013 | 10:27:22
Listek Pohoda za 1500

Prodam listek na Pohodu za 1500, predani dnes v Praze. hestup@centrum.cz
elias | 07. 07. 2013 | 07:30:05
Prodam 2 listky na Bazant Pohoda 2013

PRODANO!!! PRODANO!!! PRODANO!!!

elias | 04. 07. 2013 | 08:14:31
Prodam 2 listky na Bazant Pohoda 2013

Prodám 2 lístky (permanentky) na festival Bažant Pohoda 2013 11.7.2013 - 13.7.2013. Cena 1750Kč/ks. Osobni predani v Praze. tel.606 741 848
Anonymni | 21. 06. 2013 | 02:47:47
Vyhrále jsem ho a jsem z ČR, takže pro mě nepoužitelný. Poslala bych na dobírku. Zaručuju se za pravost :). Zda méte zájem napiště mi na viktorievernerova@seznam.cz
marthy | 02. 07. 2012 | 06:08:51
PRODAM vstupenky - POHODA festival 2012 oprava

PRODAM vstupenky - POHODA festival 2012
Mam na prodej 4.vstupenky na tento festival,ktery se uskutecni v Trencine,jen nejlepe vsechny dohromady,predani je mozne po domluve na morave-nejlepe Olomouc,Ostrava,Brno,Slovensko uchov,Trencin nebo blizko ceskych hranic.

Cena CR:1800kc/kus,pri odberu vsech 4.kusu najednou cena za kus 1650kc


Cena nyni v preprodeji v cz:2300-usetrite 500kc na listku

tel:773 260 331
marthy | 02. 07. 2012 | 04:30:38
PRODAM vstupenky - POHODA festival 2012

Mam na prodej 4.vstupenky na tento festival,ktery se uskutecni v Trencine,jen nejlepe vsechny dohromady,predani je mozne po domluve na morave-nejlepe Olomouc,Ostrava,Brno,Slovensko uchov,Trencin nebo blizko ceskych hranic.

Cena CR:1800kc/kus

Cena SK:80 EUR

Cena nyni v preprodeji v cz:2300-usetrite 500kc na listku

tel:773 260 331
Anonymni | 02. 07. 2012 | 01:52:34
Bažant Pohoda (Praha) SLEVA!!!

Prodám 2 vstupenky na Bažant Pohoda festival který se koná 5.-7.7. na Letisti Trencin na Slovensku.
Cena za kus 1100,- (Za původ se zaručím!!!)
Předání osobně v Praze

PRODÁNO!!!

Email: melyone@seznam.cz

Telefonni kontakt: +420 720 616 938
Anonymni | 30. 06. 2012 | 08:57:41
Bažant Pohoda (Praha) SLEVA!!!

Prodám 2 vstupenky na Bažant Pohoda festival který se koná 5.-7.7. na Letisti Trencin na Slovensku.
Cena za kus 1100,- (Za původ se zaručím!!!)
Předání osobně v Praze

Email: melyone@seznam.cz

Telefonni kontakt: +420 720 616 938
melyone | 28. 06. 2012 | 09:29:53
Bažant Pohoda (Praha)

Prodám 2 vstupenky na Bažant Pohoda festival který se koná 5.-7.7. na Letisti Trencin na Slovensku.
Cena za kus 1500,- Při odběru obou dvou SLEVA 100,- (Za původ se zaručím!!!)
Předání osobně v Praze

Email: melyone@seznam.cz

Telefonni kontakt: +420 720 616 938
Evicka | 27. 06. 2012 | 02:25:18
Bažant Pohoda - vstupenky

Prodám 2 lístky na festival Bažant pohoda - 1ks 70 EUR nebo 1750 Kč.

Předání v Praze nebo na dobírku.

Email: evajzza@email.cz

Tel: 774 344 300

Eva
tomane | 27. 06. 2012 | 12:39:29
Bažant Pohoda

Prodám 8 vstupenek na Bažant Pohoda festival (5.-7.7., Letiste Trencin).

Cena: 1-4 ks = 70 EUR (1800 Kč), 5-8 ks = 60 EUR (1550 Kč).

Osobní předání v Praze případně po domluvě i jinde.

Email: Tomas.Fojt@kcc.com

Telefonni kontakt: +420 724 361 827
cube123 | 05. 06. 2012 | 11:01:52
prodam vstupenky

jestli máte zájem někdo kupit lístky na http://www.pohodafestival.sk/ tak mám možnost prodat 2 lístky .. Jeden lístek stojí v předprodeji 85€(cca 2167kč), na místě 99€(cca 2524kč)...Jeden lístek prodám za 1500kč
specha to sem z ostravy a nejlepe obe dve najednou nejlepsi by bylo este dneska muj email je jstrba@centrum.cz
Kostel30 | 04. 06. 2012 | 08:02:48
Pohoda

Prodám 2* vstupenky na Pohodu. Cena dohodou

email: kostelinhoo@centrum.cz
tel: 731 648 146
mastermind | 13. 05. 2012 | 04:27:48
letos je pohoda hodně luxusní: Orbital, Chase & Status Live, Aloe Blacc, Caribou, Yann Tiersen, DJ Die & Jenna G., Portico Quartet, Eskmo, Femi Kuti, Emika, Hypnotic Brass Ensemble, Movits!, Submotion Orchestra, Hugo Mendez aka Sofrito....tohle všechno bych chtěl stihnout!!!
Anonymni | 13. 05. 2012 | 08:35:46
pohoda je shit letos.
Anonymni | 13. 05. 2012 | 08:09:35
PRODAM vstupenky - POHODA festival 2012

Mam na prodej 2.vstupenky na tento festival,ktery se uskutecni v Trencine,jen vsechny dohromady,predani je mozne po domluve na morave-nejlepe Olomouc,Ostrava,Brno,Slovensko uchov,Trencin nebo blizko ceskych hranic.

Cena CR:2000kc/kus

Cena SK:80 EUR

Cena nyni v preprodeji v cz:2300-usetrite 300kc na listku

tel:773 260 331
eskmo | 03. 04. 2012 | 03:24:01
jesupr!
Anonymni | 23. 02. 2012 | 12:21:30
nic moc....neznám....zatim Pohoda nic moc....Madari mají již Korn,Placebo..
Moderátor | 23. 02. 2012 | 12:06:33
další potvrzená jmén

Public Enemy, White Lies, S.C.U.M., Guillemots a Dry the River
. | 09. 02. 2012 | 09:35:12
zatim nic moc...dosla love??
vvvojto | 26. 07. 2011 | 09:30:07
sziget listky

Predam dva listky na Sziget Festival 2011, listky su na 5 dni bez campingu, povodna cena 170 Eur/kus.
Pozadujem len 130 za kus!!!, len spolu.
vvvojto@azet.sk
Jedna paní povídala | 15. 07. 2011 | 12:07:09
Slabší zvuk Moby

To že na Mobym byl slabší zvuk je zapříčiněno tím, že osobní zvukař Mobyho i sám Moby radši zvuk zeslabí, než aby byl přemrštěně nabasovaný a zkreslený. Takže já byl spokojený. Na takovém koncertě jde o zvukové niance a ne o sílu zvuku
mashos | 06. 07. 2011 | 08:45:52
ahoj koupim lstek na ohodu nelepe predani v brne zitra nebo jeste dnes:)) cenu nabizim do 2300kc dekuji za nabidku na tel 736539980
Lucka | 05. 07. 2011 | 07:24:58
Permanentky jsou už prodané.

Díky za zájem, permanentky jsou už prodané. Přeji Všem ať si užijí skvělou POHODU!

Lucka | 02. 07. 2011 | 02:22:59
Prodám 2 permanentky na POHODU

Nabízím 2 permanentky na skvělý Festival POHODA. V předprodeji jsou již vyprodané. Nejraději osobní předání v Brně. Cena dohodou - nabídněte.
E-mail: normalnilucka@seznam.cz nebo tel.:777908861.

Josef | 29. 06. 2011 | 03:45:09
jeste k nize polozonemu prispevku

Jsem z Prahy :)
Josef | 29. 06. 2011 | 03:41:35
prodam dva listky

Ahoj, nemuzu kvuli praci jet na Pohodu. Ač jsem je vyhrál, tak nabizim dva lupeny, jeden za 1000 kč. Piste na newlaw.sound@gmail.com Josef
fia | 29. 06. 2011 | 08:27:36
lístky

sháním lístky na Pohodu... hrozně nutně... zaplatím cokoliv :D ozvětě se mi na číslo 733214130
ťapalsky | 22. 03. 2011 | 10:15:31
Pohoda!

Exit! nebude bude Pohoda!!!!

u | 17. 03. 2011 | 09:28:13
nás

tu takovýdle směřování prostě nemáme, čili 2 x potleskat - minimálně ! (srovnej se všema votvírákama, hrachovkama, rfp, atd)

fx | 16. 03. 2011 | 08:23:55
Tak z mé strany totální a neskrývané nadšení... M.I.A, Imogen Heap, Lamb, Moby, Portishead.. Už kvůli těmhle pár jménům to stojí za to :-)

Martin11 | 20. 07. 2010 | 11:38:59
podekovani

Byl sem letos poprve diky Leftfield ktere videt live byl muj zivotni hudebni zazitek. musim slozit velkou poklonu a podekovani vsem organizatorum za opravdu skvely festak s neopakovatelnou atmosferou . je pravda ze kdo byl jednou musi za rok znovu a ja nejsem vyjimka takze za rok dovi :)
Fish | 19. 07. 2010 | 09:47:20
to lks: myslím si, že to tak nebylo CC byli v O2 od desíti před Danem Le Sacem :))

lks | 18. 07. 2010 | 07:32:16
chybka

Crystal Castles byly v otevřené Garnier aréně, ne v O2 stanu :))

David | 16. 07. 2010 | 09:08:34
Pohoda

Absolutní pohoda jako každý rok!!! :-)

r.o.n.n.y | 12. 07. 2010 | 10:30:23
pohoda 2010

[b: Leftfield - Pohoda 2010 sestrih HD[/b:

http://www.youtube.com/watch?v=u_iBpFMMxzQ&feature=channel
---------------

[b: Scissor Sisters - (I Don't Feel Like Dancin' ) - Pohoda 2010 HD[/b:

http://www.youtube.com/watch?v=oBvyTKqJk1g&feature=channel
-----------------
[b: Digitalism(dj set) - Pohoda 2010 sestrih HD[/b:

http://www.youtube.com/watch?v=rNXILAzsib4&feature=channel
-------------------
[b: Max Romero - Pohoda 2010 HD[/b:

http://www.youtube.com/watch?v=kTkZe7gE8s0&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=v6HPuF79Scc&feature=channel
------------------------
[b: Klaxons - Pohoda 2010 HD[/b:

http://www.youtube.com/watch?v=Fl_JP53VonA&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=vdPIT4QXHtc&feature=channel
---------------------
[b: Ian Brown - Pohoda 2010 HD[/b:

http://www.youtube.com/watch?v=R3519EPNkZA&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=RAv6gcxTC5A&feature=channel

------------------------
SegaC | 12. 07. 2010 | 08:33:05
Pohoda 2010!!! SUPER!!!

Pohoda 2010 - SUPER, FANTAZIA, KRASA, I LOVE POHODA

cube | 07. 07. 2010 | 09:56:39
dfbsadb

nemuzu se dockat.... kdo nadava na line up je komercne zaujaty barbar!!! kdybych chtel jen parit na stageich tak mam prebouchany plan na cely vikend... jsou tam luxusni zalezitosti!!! pojdme pohoda po 6té!!!

Andy | 16. 06. 2010 | 01:07:53
prodam vstupenky

cena 1400kc,tel:723 660 954
Vadim | 11. 06. 2010 | 03:06:52
Aj trocha kritiky

Kam sa vlastne pôvodne hudobný fest. Pohoda uberá ? Kolotoče ?/už aj pre dospelých/ omša ? a spústu ďalších ,,hodových" atrakcíí , už je toho taká všehochuť až sa mi to zdá celé zhovadilé /prepáčte za výraz/ a to nehovorím o výbere kapiel. P.S. Kapely domáce sú každý rok tie isté !!!

Rishule | 03. 02. 2010 | 06:03:10
Loni sem od tama odjizděl totálně vyřízené, letos to zapíchnu na NZ dřív, abych nepřišel o tentok svátek festivalový potažmo hudební...
Vlasta | 02. 02. 2010 | 06:22:10
hodně sil a štestí ... určitě se budu snažit znovu dorazit :D
500ml | 03. 10. 2009 | 10:04:16
..LXS

..ani newiite jag raad toto cztu !! =)
..tagze narok na letisku !! ;)-
..uz by to aj mohlo byt nemysliite ?!?! ;D
Macio | 02. 10. 2009 | 02:36:18
Super, držím palce!!!
mira | 02. 10. 2009 | 09:45:16
Velký respect

Děkuji pořadatelům za to že prežili krizi středního věku-období po poslední pohodě nebylo nejjednoduší pro jejich životy a proto jsem velice rád že našli motivaci jít dál. THX Mira
kubino | 01. 10. 2009 | 06:59:14
pohoda bude!!!

preju hodne stesti,lepsi festival jsem nezazil...
500ml | 31. 07. 2009 | 01:25:14
=ó(

...shkoda teho =/

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |