FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Benátská přilákala více návštěvníků než loni

Benátská přilákala více návštěvníků než loni
28. 07. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) O tisíc návštěvníků vice než loni přilákal do sportovního areálu v libereckém Vesci festival Benátská! Nakonec se jich tam sešlo přes 16 000. I přes velký počet lidí probíhal festival bez problémů. Dokonce ani policisté nezaznamenali jedinou stížnost na hluk a i řidiči byli velmi ukáznění - pouze dva přistihla policie v podnapilém stavu.
Podle návštěvníků patřily k vrcholům festivalu koncerty skupin Team, Chinaski nebo finských HIM, kteří kombinují tvrdou hudbu s mysticky zabarvenou romantikou. Diváci rovněž ocenili vystoupení Tomáše Kluse, Ivana Krále, Divokého Billa, Čechomoru, Anny K, Mňágy a Žďorp, Vypsané fIxy, Mandrage, Doctora P.P., Petra Koláře nebo Horkýže Slíže či Supergroup.

Benatska 2014

„Devadesát pět procent návštěvníků dorazilo už v pátek a překvapila nás i vysoká návštěvnost ve čtvrtek, kdy byly na programu revivalové kapely,“ popisuje šéf festivalu Pavel Mikez. Návštěvníci podle něj hojně využívali i doprovodných aktivit, které letos byly novinkou - například let vrtulníkem či adrenalinové atrakce, se kterými pořadatelé počítají i v dalším ročníku.

„Další novinkou, která se velmi osvědčila a počítá se s ní i příští rok, je zvýhodněné vstupné za 100 Kč pro seniory, ZTP/P a děti do 12 let. Už v pátek byly tyto lístky vyprodané! Navíc pro vozíčkáře zde byly velkou výhodou asfaltové cesty, bezbariérové záchody či vyvýšená rampa před stagí,“ doplňuje Mikez. Osvědčil se také nápad otevřít areál na poslední den zdarma. Kromě koncertů Čechomoru, Petra Koláře a dalších mohli hudební fanoušci z celé země ochutnat regionální potraviny, kulturu a poslechnout si hudební spolky Libereckého kraje.

Podle pořadatelů navíc letošní ročník potvrdil, že přesun z Malé skály u Turnova, kde festival sedmnáct let sídlil, byla dobrá volba. „Letos to bylo třetí rok, co jsme v libereckém Vesci. Troufáme si tvrdit, že se ve zdejším sportovním areálu festival natrvalo zabydlel. Je vidět, že areál má i jiné využití než sportovní,“ dodává pořadatel.

Dodal: Marta Říhová, BrainZone promotion
BENÁTSKÁ

BENÁTSKÁ

Pátek 25. 7. 2014 až Neděle 27. 7. 2014
permanentky od 890 Kč v předprodeji
Vystupují:
HIM /FIN/ ,Palo Habera&Team /SK/, Ivan Král, ACCA DACCA /AUS/, KISS FOREVER BAND /HU/, Miracle /NL/, Horkýžeslíže /SK/, Slobodná Europa /SK/, Tublatanka /SK/, Zona A /SK/, Abba stars, Abraxas, Aleš Brichta project, All my memories, Anna K&band, Aries, A-styl ,Big´O´Band, Big band ZUŠ Turnov, Budulínek, Čechomor, Deathward, Debbi, Debillheads, Degradace, Divokej Bill ,Doctor PP, Dymytry, Eddie Stoilow, Exil 51, Free fall, Gate crasher, Gipsy.cz, Hoodermaniax, Hubert Macháně, Chinaski, Jaksi Taksi, Jana VAculíková&band, K2, Kreyson, Krucipüsk, Křížaly, Lenny, Madafaka, Mandrage, Mig 21, Michal Hrůza&kapela Hrůzy, Mňága a Žďorp, Modesty Pride, Pavel Houfek band, Patricie, Petr Kolář, Petr Spálený&Apollo band, R+Members club, Skyline, Supergroup, Škwor, Tomáš Klus, Vilém Čok, Visací zámek, Vypsaná fixa, Walda Gang, Zdeněk Buš, Zrní
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |