FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Kryštof Kemp v Mikulově bouřil i kvůli unesené nevěstě

Kryštof Kemp v Mikulově bouřil i kvůli unesené nevěstě
04. 08. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Kapela Kryštof už má za sebou čtyři ze svých letošních letních festivalů. Čtvrtý Kryštof Kemp se konal o víkendu v Mikulově a byla to opět jízda. Začala zaplněným stanovým městečkem již v pátek a vyvrcholila unesenou nevěstou na pódiu během závěrečného koncertu Kryštof.
"Tomu nikdo neuvěří, že to nebylo domluvené," říkal po koncertě zpěvák Richard Krajčo. Když se při přídavcích objevila v první řadě slečna v bílých šatech, vytáhl ji na pódium za bouřlivého aplausu vyprodaného mikulovského amfiteátru. Přiznala, že ji na festival unesli kamarádi.

Krystof kemp

Kapela už se chystala, že nevěstě zahraje písničku, když publikum začalo bouřit: "Ženich! Ženich!" Novomanžel přijel "vykoupit" svou ženu několika lahvemi vína, ale to nebylo vše. Na přání kapely zazpíval a přistoupil i na Richardův hec, aby si zaplaval v davu. "Na posledním halovém turné jsme měli zásnuby na pódiu, teď unesená nevěsta. Trochu se bojím, co přijde příště," smál se Krajčo, který byl z atmosféry na čtvrtém Kryštof Kempu nadšen. "Mikulove, jsem dojat. Klaním se a děkuji! Dobrou noc ze stanového městečka, kde se ještě španělkuje a bude se krásně usínat," napsal po koncertě fanouškům na Facebooku.

Krystof kemp

Když už je řeč o stanovém městečku, v Mikulově jej fanoušci poprvé na Kempech dokázali zaplnit už v noci před festivalem, ale pořadatelé briskně přeuspořádali dostupné plochy a lidé mohli rozbít své stany na přilehlém parkovišti, z něhož to měli jen pár kroků k prvním stanovému městečku. Fanoušky už v pátek přilákal tradiční minikoncert, který kapela pro kempové nedočkavce hraje přímo mezi stany.

Netradiční bylo tentokrát také uspořádání workshopů jednotlivých členů kapely. Zatímco jinde byly dosud rozprostřeny po celém areálu, tentokrát vytvořily malé náměstí, takže fanoušci to měli jen pár kroků od hudební školy Evžena Hofmanna a Jakuba Dominika k motokoutku Nikolaose Grigoriadise a fotoateliéru Nikolaje Arichteva. Protější stranu obsadila hospoda Ostravar a pivní škola Ondry Kyjonky. V čele náměstí pak trůnila taverna Nikose Kulurise.

Ačkoliv dlouhodobá předpověď slibovala na víkend déšť, nakonec se mraky Mikulovu vyhnuly a naopak bylo velké vedro. Spousta návštěvníků hledala úkryt před sluncem pod stromy, mezi nimiž byly rozmístěny doprovodné aktivity. Děti si užívaly nejen muzikiádu T-Mobile či indiánskou vesničku s kempovou poštou, malováním na obličej či legem, ale tentokrát si mohly užít i koloběžky, protože hned součástí areálu bylo i dopravní hřiště, kde byl provoz po celý den. Spojovací tepnu mezi amfiteátrem a relaxační zónou pak tvořily stánky s jídlem a pitím od Agrofertu.

Pátý Kryštof Kemp se uskuteční v sobotu 9. srpna v přírodním amfiteátru na Konopišti, kde je již vyprodáno. Lístky zbývají již jen na poslední Kryštof Kemp do plzeňského Lochotína a jsou k dostání na www.ticketstream.cz.


www.krystofkemp.cz

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.

KRYŠTOF KEMP

Sobota 9. 8. 2014
vyprodáno
Vystupují:
Kryštof, Nebe, Mňága a Žďorp, Marek Ztracený, Lenny
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |