FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hardcore at Sea 2 - skoro rodinná záležitost

Hardcore at Sea 2 -  skoro rodinná záležitost
15. 08. 2014   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
O tomto víkendu, v neděli, proběhla výborná hardcorová událost Hardcore at Sea 2 pořádaná agenturou BKJN events. Akce se odehrála v plážovém klubu Beachclub Fuel  v holandském městě Bloemendaal . Během osmihodinového maratonu od tří hodin odpoledne do jedenácti večer jsme dostali s kamarády pořádně zabrat.
Na frenchcorové stage jsme si nádherně užili vyhlášený koncept The Sickest Squad in Concert, který zatím v našich končinách neměl premiéru. Kompletní line-up obsahoval necelých 20 umělců. Na pláži u moře byly postavené rovnou 2 stage – mainstreamová Hardcore at Sea a frenchcorová The Sickest Squad in Concert at Sea. Pořadatel myslel na nepřízeň počasí a obě stage nechal zastřešit. Nakonec se to ukázalo jako výborný tah, protože se nad klubem přehnala v jednu chvíli neskutečná průtrž mračen.

HArdcore at sea 2 - photos
Podívejte se na fotky z Hardcore at sea 2.

Na párty jsem se podíval se společně organizovanou výpravou z Prahy z Hlavního nádraží. Po necelých dvanácti hodinách jsme byli na místě určení. Klub byl kousek od parkoviště a tak jsme vyrazili hned ke vstupu. Jako první jsem navštívil Hardcore at the Beach stage, kde jsem si poslechl Day-Mar. Na Dagmar navázal můj oblíbenec Partyraiser. Toho jsem si ten den hned užil 2x. Po tom co odehrál set na Hardcore at Sea se přesunul na The Sickest Squad in Concert at sea, kde si střihl versus set s The Sickest Squad. Další ve versus setu se představil Dr. Peacock. Z něho jsem stihl jen první půlhodinu, protože na main stage mě táhla dvojice Nosferatu vs. Amada a rozhodně jsem neudělal chybu, když jsem si na ně odskočil. Dvojice, která se postarala o hymnu k párty Chrono vs. Milito svým surovým zvukem rozhodně potěšili. Chvíli před dvacátou hodinou byla stage naplněná po samý okraj. Někteří partypeople stáli i mimo. Je vidět, že italský Mad Dog, má co nabídnout a je o něj zájem. Wars Industry už jsem moc nedával, utíkal jsem na exkluzivní vystoupení dvou dvojic The Sickest Squad vs. The Braindrillerz. Tohle bylo něco. Na Samuelovi, Jacopovi, Sebastianovi i Francescovi bylo vidět, že se náramně baví. Ostatně i pártypeople to náramně bavilo po dobu dvou a půl hodin. Dion aka Mc No-ID náramně dokresloval párty atmosféru na této stage. O konec na hlavní stage se postaral Unexist, kterého z posledních sil doprovázel Mc the Russian.

Po hudební stránce jsem byl naprosto spokojen a po té organizační jakbysmet. Takhle nějak si představuji dokonale zvládnutou párty. Nechyběl merchendise, který byl zásoben hned několika druhy párty triček. Párty byla vyprodaná z 90% a účastnilo se jí okolo 1.900 lidí. Sice to není moc, ale zas na druhou stanu to byla taková komorní párty, kde byla poměrně velká koncentrace známých tváří. Naše společná výprava, které se účastnilo celkem 13 lidí, se vydařila i tentokráte. Příští rok pojedu bez váhání na tuto akci určitě znova!

Hned tři účastníci této párty - Day-Mar, The Sickest Squad a Mad Dog vystoupí v nejbližší době i u nás doma. První dva zmínění se představí na Imagination festivalu 28. listopadu v Praze v Letňanech. Poslední, tedy Mad Dog, se představí v pražském klubu Storm již 13. září. Na párty jsem se potkal i s Alessandro Dilillo. Někteří z vás možná neví, kdo se skrývá za tímto jménem. Nebojte se, řeknu vám kdo to je! Není to nikdo jiný, než Dj Bike. Že ani tohoto Dj neznáte. Tak i to je možné, ale jméno Noize Suppressor vám snad už něco říká! V minulosti, když jsem se s ním potkal, tak mě říkal, že by se rád podíval k nám do Prahy. Což se mu v listopadu splní, protože i on dostal pozvání na Imagination festival. Pokud se hodláte účastnit těchto centů u nás doma, tak si kupte lístek včas, dokud jsou za výhodnou cenu!

Poslechněte si sety některých umělců, kteří vystoupili na této párty.



Le Demonist: http://www15.zippyshare.com/v/6512127/file.html

Huryle War: https://soundcloud.com/hyrule-war/hyrule-war-hardcore-at-sea-10-08-2014
HARDCORE AT SEA 2 (NL)

HARDCORE AT SEA 2 (NL)

Neděle 10. 8. 2014
29,85 Euro
Vystupují:
Partyraiser, Day-Mar, Mad Dog, Nosferatu vs. Amada, Wars Industry, Terminal & Vavaculo, Unexist, Chrono vs. Milito, Mc the Russian, The Sickest Squad live & dj (4 hour set), The Sickest Squad vs. Partyraiser, The Sickest Squad vs. The Braindrillerz, The Sickest Squad vs. Dr. Peacock, Marcus Decks live, Le Demonist, Hyrule War, Mc No-ID
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |