FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Společná výprava na festival Ground Zero

Společná výprava na festival Ground Zero
24. 07. 2015   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
V tomto roce festival oslaví 10 let své existence. Ground Zero Festival je jediný festival v Nizozemí, který je nočním festivalem. Buďte u toho i vy a vypravte se na tento festival. Více informací o tomto festivalu a i pořádané výpravě se dozvíte v tomto článku.
V tomto roce budete svědky: 10 let temnoty, 10 let v chaosu a 10 let celkového nepořádku. Jedna noc, 10 stage, 10 ambasadorů a 10 dlouhých hodin. Více než 100 harder style aktů a umělců. To vše je GROUND ZERO Night Festival!

Milovníci tvrdších stylů se mohou vyřádit v temném Bussloo háji hned na 10 stage: Hardcore, RAW Hardstyle, Evolution of Hardstyle, Early Hardcore, Industrial, Terror, Frenchcore, Hardtechno, Freestyle a GOA / Psy-trance. Letošním tématem je "nepořádek".

Hardcore Main Stage
Jediný noční festival v Holandsku vám přináší nejtemnější hardcore line-up rok co rok. Na pláži, uprostřed noci, v lese .... to už nemůže být větší underground. Ambasador Tieum si pozval jména jako Amnesys, Day-Mar, D-Passion, Furyan, Meccano Twins, Miss Hysteria, Pandorum, Radium, Re-Style, The Kotzaak Klan, The Punisher, The Sickest Squad, The Wishmaster, Unexist, Art of Fighters, Noize Suppressor Live a MC Tha Watcher!

Raw Hardstyle Main Stage
Kombinace talentů, veteránů, národních a mezinárodních umělců. Ti Všichni se sejdou na Raw Hardstyle Main Stage. Ambassador E-Force si přizval Act of Rage, Alpha², Crypsis, Endymion, Luna, Malice, Malúa, Radiance, Raiden, The Prophet, The Resistance, X-Pander, Freakshow Live a k tomu MC da Syndrome.

Evolution of Hardstyle
Na Evolution of Hardstyle se připravte nalodit na palubu v doprovodu ambassadorů Dana a Deepack, kteří si pozvali hosty Audiotricz, Code black, Crypsis, Daniele Mondello, Desnar, Luna, Pavo and Technoboy.

Early Hardcore
Když Ground Zero Festival říká Early, tak to opravdu znamená skutečný Early Hardcore! Návštěvníci Ground Zero festivalu se ocitnou zpátky v čase nejméně o 25 let. A co by Early Hardcore, když by jejím ambasadorem nebyl Ruffneck. Ten si přizval jména jako Arjuna, Buzz Fuzz, DJ Bike A.K.A Noize Suppressor, Dr.Macabre, D’Spyre, Gangsta Alliance, Jappo, The Outside Agency, Dano, Leviathan, Manu Le Malin, Shadowlands Terrorists a MC Syco.

Industrial
Noc na Industrial Stage bude legendární. Ambasadoři The Outside Agency vybrali jen ty nejlepší kolegy s vášní k industrial hardcoru. Připravte se na Akira, Counterstrike, Densha Crisis, Dep Affect, Detest, Fracture 4, Igneon System, Mindustries, Negative A, Sei2ure, Tymon a Wavolizer.

Terror
Ambassador Mark N a šílenství na 200 BPM, to je Terror stage, která bude totálně zničena! Připravte se na demolici od jmen jako Akira, Angernoizer, Fight, Hellfish, Laurent Hô, S’Aphira, TheRapist, The Destroyer, The Speed Freak a MC Skullcrusher.

Ruhr ‘G’ Beat
Nejtvrdší stage hlásí návrat ne letošní Ground Zero Festival! Milovníci Frenchcoru si rozhodně přijdou na své! Ambasadoři The Sickest Squad udělali ten nejlepší výběr jaký mohli. Hosty mají následující A-Kriv, Adrenokrome, Andy the Core, Aggressive, Brutal Jesters, Bit Reactors, Dexter, Para Italia, Sirio, System: Overload, The Dark Project, The Braindrillerz a MC Triggah.

Pallet Invasion – Costa Del Schranz
I Schranz bude na Ground Zero! Hlavní předseda Jason Little si pozval Benhard, Boiling Energy, Hilarious, I:Gor, Mike Drama,Tekkerkane, Tesla, The Vinylraider, Waldhaus a MC Shorty.

Freestyle
Ambassador Pavo a jeho hosté Activator, Freestyle Maniacs, Mental Theo, Playboyz, Transfarmers, Speakerfreakz a Vreestyle.

GOA/Psy Trance
Specialní stage se speciálním žánrem. Chcete si trochu vydechnout a odpočinout? V klidu se budete moc natáhnout na Psytrance stage, která bude středem celého festivalu. Let Baba, Liftshift, Riches a Telurrian vás zavedou na cestu, kterou jste ještě nešli.

29 srpna 2015 – rekreační oblast Bussloo. Kupte si včas lístky!!

Společná výprava na Ground Zero Festival
Pokud se chcete organizovaně zúčastnit festivalu Ground Zero, tak máte asi poslední možnost. Na tento event budou vypraveny dvě dodávky s kapacitou sedm a osm osob. Pokud máte zájem, tak byste rozhodně neměli otálet.

Odjezd bude z Prahy 29. srpna dopoledne. Po festivalu se výprava ihned vrací do Prahy. Návrat do Prahy bude v neděli 30. srpna okolo 17 hodiny. Do plné kapacity výpravy zbývají poslední 2 volná místa. Pokud máte zájem, nebo byste věděli o někom, kdo by měl zájem vycestovat na tento festival, tak navštivte nebo přímo doporučte facebook a přidejte se do události Společná výprava na Ground Zero.

https://www.facebook.com/events/832893826789012/


Celková cena zájezdu je odhadována na 3.920 Kč. V ceně je zahrnut lístek za 1.570 Kč a doprava z Prahy - Hlavní nádraží na festival a zpět za 2.350 Kč.

Minimální věk je 18 let. Přineste si sebou platný průkaz totožnosti (pas nebo občanský průkaz), abyste nemuseli riskovat, to že vám bude zamítnutý vstup na festival.

GROUND ZERO (NL)

Sobota 29. 8. 2015
Vystupují:
A-Kriv, Act of Rage, Activator, AdrenoKrome, Aggressive, Akira, Alpha², Ambassador: Dana, Ambassador: Deepack, Ambassador: E-Force, Ambassador: Jason Little, Ambassador: Mark N, Ambassador: Pavo, Ambassador: Ruffneck, Ambassador: The Outside Agency, Ambassador: The Sickest Squad, Ambassador: Tieum, Amnesys, Andy The Core, Angernoizer, Arjuna, Art of Fighters, Audiotricz, Baba, BenHard, Bit Reactors, Boiling Energy, Brutal Jesters, Brutale, Buzz Fuzz, Code Black, Counterstrike, Crypsis, D-Passion, D’spyre, Daniele Mondello, Dano, DaY-mar, Densha Crisis, Dep Affect, Desnar, Detest, Dexter, Dj Bike a.k.a. Noize Suppressor, Dr.Macabre, Endymion, Fight, Fracture 4, Freakshow, Freestyle Maniacs, Furyan, Gangsta Alliance, Hellfish, Hilarious, I:gor, Igneon System, Jappo, Kronos, Laurent Hô, Leviathan, Liftshift, Luna, Malice, Malúa, Manu Le Malin, MC Da Syndrome, MC I See, MC Shorty, MC Skullcrusher, MC Skullcrusher, MC Syco, MC Tha Watcher, MC Triggah, Meccano Twins, Mental Theo, Mike Drama, Mindustries, Miss Hysteria, Negative A, Noize Suppressor Live, Pandorum, Para Italia, Playboyz, Radiance, Radium, Raiden, Re-Style, Riches, s’Aphira, Sei2ure, Shadowlands Terrorists, Sirio, Speakerfreakz, System:Overload, Technoboy, Tekkerkane, Tellurian, Tesla, The Braindrillerz, The Dark Project, The Destroyer, The Kotzaak Klan, The Outside Agency, The Prophet, The Punisher, The Resistance, The Sickest Squad, The Speed Freak, The Vinylraider, The Wishmaster, TheRapist, Transfarmers, Tymon, Unexist, Vreestyle, Waldhaus, Wavolizer, X-Pander
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |