FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Korny doprovodí Bring Me The Horizon a Billy Talent

Korny doprovodí Bring Me The Horizon a Billy Talent
14. 01. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Třetí ročník Aerodrome festivalu, který se uskuteční pod širým nebem na PVA EXPO Letňany 15.června, nabídne vedle dříve ohlášených amerických rockerů Korn další dvě kapely, které se u českého publika těší velké oblibě - z Kanady si to k nám opět namíří punk rockeři Billy Talent a z Velké Británie jedna z jejích momentálně nejúspěšnějších rockových kapel - Bring Me The Horizon.
Billy Talent, kteří debutovali v roce 2003 stejnojmenných albem, jsou mnohými označováni za punk-rockové mluvčí své generace. Milión prodaných desek v Kanadě a téměř tři milióny nahrávek, které si zakoupili posluchači po celém světě, kapele vynesly multiplatinové prodejní statuty za alba Billy Talent I, II a III a platinový certifikát za prodej poslední desky Dead Silence (2012), kterou v roce 2014 následoval výběr největších hitů prostě pojmenovaný Hits. Jejich kariéra je rovněž lemována sedmi cenami z dvaceti nominací na Juno Awards a deseti cenami z dvaatřiceti nominací na MuchMusic Video Awards, kde jsou nejčastěji nominovanou kapelou v historii.
O jejich velké oblibě u tuzemského publika svědčí jak naplněná Sportovní hala v roce 2008 tak beznadějně vyprodaný koncert v Lucerně o čtyři roky později. 
S příchodem nového roku se kapela uzavřela do nahrávacího studia, kde připravuje materiál pro nové album, které by ráda vydala do léta.

Billy Talent

Bring Me The Horizon
Málokterá skupina momentálně čeří světové rockové hladiny více než britští Bring Me The Horizon a jejich loňská nahrávka That's The Spirit, která aspiruje na jedno z nejlepších a komerčně nejúspěšnějších alb loňského roku. 
Během své dvanáctileté historie, za které zatím nahráli pět desek, se Bring Me The Horizon pozvolna přenesli od deathcorových počátků na klubové scéně až k současnému modernímu rockovému zvuku, se kterým ovládli mainstreamové rozhlasové i prodejní hitparády na obou stranách Atlantiku, vyprodali slavnou londýnskou Wembley Arenu a vystupovali na nejprestižnějších hudebních akcích napříč kontinenty - australským Soundwave festivalem počínaje, přes Rock Am Ring v Německu po legendární americké Warped Tour.

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon však ani na svém kariérním vrcholu nestagnují a vyhledávají nové výzvy. Jednou z nich je i dubnový charitativní koncert na podporu mladých lidí bojujících s rakovinou, jenž se odehraje v proslulé Royall Albert Hall a pro který kapela nacvičuje vystoupení se symfonickým orchestrem.

Vstupenky na Aerodrome festival jsou k dostání v síti Ticketportal. Dnešním dnem počínaje jsou k dispozici za 1490 korun.

Dodal: Katka Dědková
AERODROME

AERODROME

Středa 15. 6. 2016
od 1190 Kč
Vystupují:
KoRn (USA), Bad Religion (USA), Billy Talent (CAN), Bring Me The Horizon (UK), Zebrahead (USA)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |