FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Slayer a další jména festivalu Masters of Rock 2016

Slayer a další jména festivalu Masters of Rock 2016
01. 03. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Už XIV. ročník jedné z největších kulturních akcí v republice, mezinárodního open-air festivalu Masters of Rock, proběhne v důvěrně známém a oblíbeném prostředí ve Vizovicích od čtvrtka 14. do neděle 17. července 2016.
Kromě hudebních zážitků jsou pro návštěvníky připraveny další "atrakce", které jen dokreslí odpočinkový (a zároveň aktivně prožitý) prodloužený víkend na Zlínsku - upravený festivalový areál s WC a sprchami, desítky stánků s tím nejširším výběrem občerstvení, pivní stany, hospůdky, kavárny, čajovny, obchůdky se suvenýry, tetovací studia, piercing, body-painting, zábavní a herní zóny, adrenalinové sporty, bungee jumping, exkurze Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a mnoho dalších lákadel pro každého. WiFi připojení k internetu je samozřejmostí. K zajímavým cenám můžete přijít i na střelnici Buffalo Bill, oddechnout pak u speciálního drinku v Urban Zone - Chill-Out Relax zóně. Každoročním největším lákadlem jsou organizované autogramiády hvězd na Prosperita Meet & Greet Stage, pro prvních 15.000 příchozích fanoušků bude opět připraveno kompilační CD s hity hvězd, které na festivalu zahrají. Stanování zdarma bude k dispozici i v průběhu nadcházejícího ročníku.

Čtyřdenní permanentky (za cenu platnou do konce února nebo do vyprodání limitované edice) jsou k dostání na dobírku přes www.mastersofrock.cz neb osobně v centrále Pragokoncertu - ul. U Bulhara 3, Praha 1, popř. v Masters of Rock Café, Zlín-Čepkov a v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro, TicketArt, TicketStream a Plzeňská vstupenka.

Cena permanentek v sítích je 1350 Kč, přes festivalový web a v provozovnách Pragokoncert je cena 1300 Kč.

AVANTASIA
Metalová opera pod vedením skladatele a zpěváka Tobiase Sammeta letos vydala nové album »Ghostlights«, které se hned týden po vydání v naší republice umístilo na druhém místě v žebříčku TOP 100 prodejnosti alb. Na albu opět zanechalo stopy řada špičkových světových muzikantů jako Dee Snider (frontman TWISTED SISTER), Marco Hietala (NIGHTWISH), Ronnie Atkins (PRETTY MAIDS), Michael Kiske (exHELLOWEEN), Bruce Kulick (KISS, MEAT LOAF) a Sharon den Adel (WITHIN TEMPTATION). Toto skvělé novinkové album a spousty dalších hitů předvede v exkluzivním 90 minutovém setu na Masters of Rock. Speciální hosté jsou samozřejmostí a oznámení jejich jmen se od Tobiase jistě brzy dočkáme. Avantasia je světově nejproslulejším metalovým „All Stars“ projektem!

SLAYER
Thrash metalovou legendu a jednu z nejuznávanějších metalových kapel není nutno dlouze představovat, vždyť je po boku Anthrax, Megadeth a Metallicy nedílnou součástí velké metalové čtyřky „THE BIG 4“. Loni kapela vydala nové album »Repentless«, které u nás představí v rámci megashow na Masters of Rock. 

MEGADETH
Megadeth je již druhá kapela z velké čtyřky „THE BIG 4“, která se zúčastní letošního ročníku Masters of Rock. Přiveze svoje novinkové album »Dystopia«, které je dle spousty zdrojů doposud nejvydařenějším albem této skupinky legendárních thrash metalistů. Ve Spojených státech byla nová deska třetí ve všežánrovém prodeji alb! Čelní pozice obsadila rovněž v evropských prodejních hitparádách. V hudebním časopise Spark, který vyjde 1. března se jejich nové album stalo albem měsíce! Další důležitou informací je to, že kapela posílila ve složení. Nová sestava Megadeth pod vedením frontmana Davea Mustainea získala nového a enormně talentovaného kytaristu Kika Loureiroa z brazilské Angry. Nové místo bylo obsazeno i na pozici bubeníka, tuto roli nově obstarává zapálený Chris Adler z Lamb of God. 

Dodal: Jana Svozilová , Pragokoncert Bohemia, a.s.

MASTERS OF ROCK

Čtvrtek 14. 7. 2016 až Neděle 17. 7. 2016
od 1300 Kč
Vystupují:
AVANTASIA (GER), SLAYER (USA), MEGADETH (USA), APOCALYPTICA (FIN), AMON AMARTH (SWE), TARJA (FIN), AIRBOURNE (AUS), AMARANTHE (SWE/DNK), ELUVEITIE (CHE), TESTAMENT (USA), KORPIKLAANI (FIN), THE 69 EYES (FIN), ENSIFERUM (FIN), PRIMAL FEAR (GER), FREEDOM CALL (GER), WALTARI (FIN), OOMPH! (GER), BRAINSTORM (GER), LUCA TURILLI'S RHAPSODY (ITA), KISSIN DYNAMITE (GER), THRESHOLD (UK), EVERGREY (SWE), AVATARIUM (SWE), ROTTING CHRIST (GRC), ORDEN OGAN (GER), MELECHESH (ISR), KADAVAR (GER), SWALLOW THE SUN (FIN), THUNDERMOTHER (SWE), REDS' COOL (RUS), BAD JOKE'RS CREAM (CZE), SEBASTIEN, SALAMANDRA, ALKEHOL, ZAKÁZANÝ OVOCE, FORREST JUMP
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |