FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Garrixova show nabídne ohňostroj za tři čtvrtě miliónu korun

Garrixova show nabídne ohňostroj za tři čtvrtě miliónu korun
10. 08. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Jeden den hraje v Maďarsku, druhý v Anglii, třetí v Rakousku. Poté, co vloni v přehledu nejlepších DJů na světě, který každoročně vyhlašuje DJ Mag, poskočil o neuvěřitelných 52 pozic a stal se tak skokanem roku, má Don Diablo diář nabitý k prasknutí na pár let dopředu. Přesto si v něm ale našel jeden volný termín, aby mohl v sobotu přijet zahrát českým posluchačům.
"Popravdě jsem plný očekávání. Být jako jeden z headlinerů po boku Martina Garrixe, Quintina a spousty dalších skvělých DJs, kteří na AIR Festivalu vystoupí, je čest. Mám spoustu show a vím, co chci hrát, ale i tak se snažím jak fanoušky tak sám sebe překvapit a pokaždé vytáhnu několik nových nebo nečekaných skladeb a atmosféra se dá v tu chvíli krájet. V sobotu to bude moje česká festivalová premiéra a mám toho hodně v rukávu", slibuje Don Diablo, který zároveň potvrdil spolupráci s Oliverem Heldensem, o které se už nějaký čas v hudebních kuloárech spekuluje. Důvod k tomu zavdala jejich propagační videa, ve kterých navzájem vyzývají své fanoušky, aby v přehledu nejlepších DJů hlasovali pro toho druhého.

Don Diablo

"Jelikož já si myslím, že by Oliver měl být hodně vysoko a on si myslí to samé o mně, chtěli jsme se navzájem podpořit a udělali tahle legrační videa. Co se týká naší spolupráce, je pravdou, že už se o ní bavíme dlouho a že už máme i několik nápadů. Ale zatím s žádným z nich není ani jeden z nás na sto procent spokojen, takže bádáme dál. Chceme, aby to byl náš nejlepší song, což je pochopitelně velmi těžké, ale zároveň je to obrovská výzva", doplňuje Diablo, který převezme pódiovou štafetu v sobotu po duu Holl & Rush kolem půl deváté večerní.

Hlavní hvězda večera i celého AIR Festivalu - Martin Garrix vystoupí ve 22 hodin a jelikož je stejným perfekcionistou jako Diablo, už dříve slíbil, že ve Festivalparku, pro jehož publikum má připraveno nejedno překvapení, v sobotu zahraje na 110 %. Jeho vystoupení ale bude doprovázet také na české poměry nezvykle monstrózní světelná a pyrotechnická show zahrnující i obří ohňostroj. "Jen za pyrotechnickou část vystoupení Martina Garrixe jsme zaplatili tři čtvrtě miliónu korun", sdělil pořadatel festivalu Radek Maliník.

AIR Festival se uskuteční 12. a 13. srpna ve Festivalparku v Hradci Králové a z desítek zahraničních i tuzemských hvězd, které na něm vystoupí, jmenujme vedle Martina Garrixe a Don Diabla dále např. Quintina, D.O.D, duo Holl & Rush, Looperse, dvojici Tom & Jame a Jaggs, Sema Thomassona, Matta Nashe, Tobyho Greena, Sebastiena Michela alias UVB, zakladatele techno labelu Mord - Bas Moye nebo singapurskou krásku Gayle San, dále DNB hvězdy Document One a Gridloka, zástupce české scény Johna Cutlera, Forbidden Society, Marinos Caswell, Andreho Moretti, Melvina Coxxe nebo Ladidu.

Kompletní line up je k dispozici na www.airfestival.cz, kde lze také zakoupit vstupenky za zvýhodněnou předprodejní cenu. Na místě budou za 1190 Kč, tedy o 100 korun dražší. V nabídce jsou dvoudenní standardní lístky a VIP. Jednodenní lístky do prodeje uvedeny nebudou ani na místě.

Dodal: Katka Dědková
AIR FESTIVAL

AIR FESTIVAL

Pátek 12. 8. 2016 až Sobota 13. 8. 2016
od 790 Kč
Vystupují:
Martin Garrix, Don Diablo, Sem Thomasson, JAGGS, Matt Nash, Mekki Martin, John Culter, Michael C, Andre Moretti, David Novacek, RITA (UA) | Robko | Ivo Hilszek | Hrusha, MayDay, EXTASY | Enthic, 4BeCome1 (live), Namaas, Marinos Caswell, Petr Fabian, Wavehookers, Matt Flame, Keneth Spice, Jeanlige, I John Massive, Seven Joxx, DJ Rudeboy, Sall Session, Wizard, DJ Melvin Coxx, Dj Johnny F., Dammin Λ Doxi - D&D, Quintino, D.O.D. a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |