FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Ve čtvrtek startuje Open Air Musicfest Přeštěnice

Ve čtvrtek startuje Open Air Musicfest Přeštěnice
26. 06. 2017   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) 17. ročník kultovního hudebního festivalu Open Air Musicfest Přeštěnice se nezadržitelně blíží! Již za několik dní bude uprostřed jihočeských lesů, luk a strání opravdu živo, neboť odstartuje třídenní hudební party s bohatým doprovodným programem pro malé i velké!
Festival OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE plný skvělé muziky a pohodové rodinné atmosféry otevře své brány již ve čtvrtek 29. června festivalovým večírkem pro všechny nedočkavé, na kterém vystoupí pop-punková kapela Náhodný Výběr, písecká skupina Cohiba, kapela Smrtislav hrající alternative rock, milevští Ticho de Pre Cupé Band a čtvrteční program zakončí rovněž kapela z Milevska - Absolutní Všechno. Hlavní program festivalu bude pokračovat v pátek 30. června a v sobotu 1. července, kdy na třech scénách vystoupí desítky kapel různých žánrů.

Open Air Musicfest Přeštěnice 2016

Program na hlavní stagi zahájí vycházející hvězda českého popu – zpěvák Sebastian, po kterém bude následovat fenomenální kapela Slza a oblíbená skupina Jelen hrající „root music“. Dále se tento den můžete těšit na plzeňskou popovou kapelu Mandrage, pražské Fast Food Orchestra hrající ska-reggae, pop-rockovou skupinu Prague Conspiracy, oblíbenou broumovskou čtveřici Imodium či Rybičky 48, které vás překvapí svou speciální pyrotechnickou show. Festivalová sobota bude ve znamení rocku. Radio Stage a Fajn Rock Music Stage nabídnou pestrou přehlídku oblíbených českých kapel, jako jsou pražské punk rockové skupiny Harlej a Zakázaný Ovoce, legendární kapela Alkehol hrající už od roku 1991, rocková smršť nasoucí název Škwor či kultovní kapela Citron s Láďou Křížkem. Nebude zde chybět ani legenda české rockové hudby - Kamil Střihavka se svou skupinou Leaders. Na festivalu se také představí zajímavé hudební objevy včetně vítězů soutěží Šance Muzikus nebo Expedice Přeštěnice. Navíc bude pro všechny návštěvníky připraven rozmanitý doprovodný program v podobě atraktivní exhibice bikerů Open Air Dirt Jam a v sousedství areálu vznikne již tradiční Divadelně poetická osvěžovna, která nabídne netradiční divadelní představení, zajímavá hudební vystoupení a mnoho dalšího. Tak přijďte na festival a užijte si slunce nad Přeštěnicí! (https://www.youtube.com/watch?v=-X2aKXIs-g8)

Cena vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) je stále k mání za akční cenu 650,- Kč, vstupenka na pátek či na sobotu stojí 390,- Kč a na čtvrteční festivalový večírek budete vpuštěni za symbolických 50,- Kč. Vstupenky na festival lze zakoupit v Turistickém informačním centru Milevsko, v kanceláři Domu kultury Milevsko, na pokladně milevského kina nebo si je můžete opatřit online z pohodlí domova na portálu www.milevskem.cz a v dalších předprodejních sítích. 

Dodal: Josef Kašpar, Přeštěnice
PŘEŠTĚNICE

PŘEŠTĚNICE

Čtvrtek 29. 6. 2017 až Sobota 1. 7. 2017
od 650 Kč
Vystupují:
Sebastian Slza Jelen Mandrage Rybičky48 Votchi Zakázaný Ovoce Alkehol Kamil Střihavka & Leaders! Citron Harlej Škwor Euphonix Lola Civilní obrana Prague Conspiracy Fast Food Orchestra Imodium Tune Circus (de) Herdek Fílek Hamr Covers For Lovers Volant Hentai Corporation Trautenberk Náhodný výběr Cohiba Smrtislav Ticho DPCB Absolutní všechno Isua Kyanid Naven Trocha klidu Cox & Vox Bůhví Sabina Natural Žlutý Fijalky GangstaSKA Like it The Needs Fancy Foxx Four in Van Geronimo Zajíc Company Slepí křováci Phatlip
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |