FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rock for Churchill zveřejnil první djs a komplet line up Red Bull Music Stage

Rock for Churchill zveřejnil první djs a komplet line up Red Bull Music Stage
24. 05. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Rock for Churchill zveřejnil jména prvních čtyř zahraničních DJs. V tanečním šapitó budou své beaty mixovat Alix Perez, Hybrid Minds, Gridlok a Benny Page. Po loňské vydařené premiéře se vrátí do Vroutku Red Bull Music Stage. Na střeše autobusu se letos představí Chaozz, PSH, Paulie Garand, Trosky, ABOP, Katarzia + Pjoni, Android Asteroid a Noisy Pots.
Rock for Churchill proběhne 24. a 25. srpna ve Vroutku. Na hlavním pódiu se představí Lamb, The Subways, The Asteroids Galaxy Tour, Luciano a spousta dalších. Dvoudenní vstupenky za aktuální cenu 1000 Kč (+ poplatky) pořídíte do 30. června, od 1. července se cena vstupenek zvedá o 100 Kč. Kompletní info o vstupenkách najdete na www.rfch.cz/vstupenky.

Alix Perez
V Belgii narozený DJ a producent je považovaný za jednoho z nejinovativnějších producentů současné drum and bass scény. Alix na scéně vyniká kombinací originálních melodických prvků, vokálů a nekompromisně čistého a basového zvuku. Spolupracoval s velkými jmény jako Noisia, Foreign Beggars, dBridge nebo EPROM.
 

Hybrid Minds
Hybrid Minds je producentské duo, které tvoří Josh White a Matthew Lowe. Se svým velkým citem pro melodii a rytmus určují svěží směr liquid drum and bass. Během několika málo let se jim podařilo spolupracovat s těmi nejprestižnějšími značkami jako UKF, Liquicity nebo Spearhead. V pátek 25. května vychází nový track Paint By Numbers, na kterém hostuje zpěvačka Charlotte Haining.

Gridlok
Průkopník drum and bass zvuku a ikona americké dnb scény Gridlok patří mezi nejuznávanější producenty žánru. Gridlok bude servírovat drum and bass z ulice, syrový taneční chaos plný emocí a nespoutané vášně.

Benny Page

Benny Page
Benny je zásadní představitel raggajungle/dnb scény, který proslul svými těžkotonážními tanečními tracky a perfektními mixy. Momentálně pracuje na svém prvním studiovém albu, na kterém se představí hlasy jamajských legend jako Big Youth, Beenie Man, Popcaan nebo Protoje.

Chaozz
Hiphopová skvadra, která jako první u nás dostala rap do hitparád, se po šestnácti letech mlčení vrací na velká pódia a vybrané fetivaly. Kato, Ba2s, Rusty a Fugaz nedávno vypustili do světa nový track Průvan.

PSH
PSH patří mezi ústřední jména českého hiphopu a i přes svou úctyhodnou dobu fungování stále i mezi ty nejaktivnější. Pro loňský velký úspěch se na střeše autobusu představí i tento rok.

Paulie Garand
Raper Paulie Garand je stálicí české hudební scény. Jakpak by ne! První desku vydal už před více než deseti lety, od roku 2010 je pak jedním z nejúspěšnějších členů vydavatelství Ty Nikdy. Ve Vroutku vystoupí s Kenny Roughem a předvedou jistojistě kvalitní show. 

Trosky
Od doby, kdy dvoučlenná formace Trosky vydala první album, uplynulo přes 20 let. Jako vůbec první československá kapela vydala v roce 1997 první rapové album na cz/sk scéně, které se dodnes řadí mezi nejzásadnější počiny československého hiphopu.

ABOP
ABOP je chorvatská elektronická kapela, jejíž název je akronymem pro chorvatské rčení: "Afterparty je lepší než party". Na stagi uvidíte dva bubeníky sedící naproti sobě, které doplňuje baskytarista, zvukový inženýr a dva klávesáci. Live techno, co má koule.

Katarzia + Pjoni
Silný koncert slibuje dvojice Katarzia a Pjoni (Jonatan Pastirčák). Oba patří mezi nejvýraznější jména mladé slovenské scény, ale spojení indie popu / folku v podání Katarzie a Pjoniho temné klubové elektroniky čekal asi málokdo.

Android Asteroid
Android Asteroid není jen fúzí hip hopu, jazzu, funku a okouzlujícího downtempa, jedná se také o jedinou českou kapelu, která nahrávala v londýnských Abbey Road Studios. AA v současnosti připravují své čtvrté album, takže nás čeká řada novinek.

Noisy Pots
Noisy Pots tvoří street drummingové duo Emil & Jakub a klávesák Michal Šupák z Charlie Straight. Jejich charakteristický zvuk spočívá v použití kýblů, plechovek a naladěných kuchyňských hrnců v kombinaci se syntezátory, vibrafonem, samplingem a vokálem.

Dodal: Jaromir Telensky, Rock for Churchill
ROCK FOR CHURCHILL

ROCK FOR CHURCHILL

Pátek 24. 8. 2018 až Sobota 25. 8. 2018
od 900 Kč
Vystupují:
Lamb / UK, The Subways / UK, The Asteroids Galaxy Tour / DK, Luciano + Mafia & Fluxy Band / JAM, Paddy & The Rats / HU, Polemic feat. Dr. Ring Ding SK/DE, N.O.H.A., Wohnout, Pipes and Pints, Mydy Rabycad, Fast Food Orchestra, Alix Perez / BE, Hybrid Minds / UK, Gridlok / US, Benny Page / UK, Chaozz, PSH, Paulie Garand, Trosky / SK, ABOP / HR, Katarzia + Pjoni / SK, Android Asteroid, Noisy Pots
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |