FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival v Přeštěnici startuje již tento čtvrtek

Festival v Přeštěnici startuje již tento čtvrtek
26. 06. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Malá jihočeská víska jménem Přeštěnice mezi Pískem a Táborem je dnes synonymem pro hudební festival, jehož 18. pokračování se uskuteční od 28. do 30. června a odstartuje sérii opravdových letních festivalů. Akce si zakládá na své neopakovatelné rodinné a pohodové atmosféře.
Pro nedočkavé fanoušky je nachystán oblíbený čtvrteční warm up, na kterém vystoupí tradičně milevská kapela Ticho de pre Cupé Band a také britský kytarista Gwyn Ashton.

Prestenice 2018

Hlavní program začíná v pátek 29.6. Mix převážně česko slovenské hudební scény je doplněn o bohatý doprovodný program a zábavy. Letos na festivalu zahraje například No Name, Horkýže Slíže, Rybičky 48, Ben Cristovao, Ine Kafe, Marek Ztracený, Pavel Callta, Limetal, Ivan Mládek a desítky dalších skupin. 

„Letos zopakujeme úspěšný dramaturgický model festivalu“, vysvětluje Vítek Kratochvíl, ředitel pořádající organizace a doplňuje: „V pátek máme program zaměřen především na mladší publikum a rodiny s dětmi, zatímco sobota bude především ve znamení rockové muziky“. 

Ostatně páteční odpoledne naplní dětský program v čele s populární kapelou Čiperkové. Festival je otevřen všem kreativcům a hudebním nadšencům. Díky tomu festival podporuje také regionální scénu a mladé kapely. K dispozici je stanové městečko se sociálním zázemím včetně sprch a kyvadlová doprava z nedalekého Milevska. Prvních dva tisíce návštěvníků obdrží volné vstupenky na milevské koupaliště. Novinkou letošního ročníku je VIP zóna s vlastní hospodou, zázemím a předzahrádkou s výhledem na hlavní stage. V doprovodném programu bude opět dominovat soutěž a exhibice Open Air Dirt Jam.

Vstupenky na festival lze zakoupit v Turistickém informačním centru Milevsko, v kanceláři Domu kultury Milevsko, na pokladně milevského kina nebo si je můžete opatřit online z pohodlí domova na portálu www.milevskem.cz, na webu www.prestenice.cz či v předprodejní síti Ticketstream. 

Open Air Musicfest Přeštěnice je hrdým členem festivalové asociace FESTAS sdružující třináct prestižních českých festivalů. Více na www.festas.cz.  Je také zapojen do projektu Čistý festival, který motivuje návštěvníky v třídění odpadu. Festival je tak každoročně oceněn za své ekologické aktivity a přístup k životnímu prostředí.

Dodal: Josef Kašpar, Přeštěnice

PŘEŠTĚNICE

Pátek 29. 6. 2018 až Sobota 30. 6. 2018
Vystupují:
GWYN ASHTON, HORKÝŽE SLÍŽE, RYBIČKY 48, NO NAME, INEKAFE, MAREK ZTRACENÝ, IVAN MLÁDEK, BANJO BAND, BEN CRISTOVAO, ZAKÁZANÝOVOCE, TRAUTENBERK, PAVEL CALLTA, TOTÁLNÍ NASAZENÍ, THE PARANOID, LIMETAL, HAND GRENADE, D.N.A., NARTTU, CIRCUS PROBLEM, ČIPERKOVÉ, LOVE GANGSTERS, GANG ALA BASTA, PAVEL HOREJŠ, ROCKSANA, PROCRASTINATION, SEVENTH PASSION, BRIXTN ,DIE KABBELKA, GERONIMO, COVERS FOR LOVERS, KYANID, ARTMOSFÉRA, TICHO DE PRE CUPÉ BAND, NÁHODNÝ VÝBĚR, RIGHTNOW, HAMR, FANCY FOXX, FILIP ZANGI & PURPUR, ŽLUTÝ FIJALKY, PHATLIP, FROZEN POPPYHEAD, GANGSTA SKA, NATURAL, THE DIVERSITY, THE NEEDS, FUSKY DUS, SABRAGE
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |