FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Na Highjumpu zahrají nizozemští Kraak & Smaak

Na Highjumpu zahrají nizozemští Kraak & Smaak
05. 06. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Největší středoevropský závod v cliffdivingu Highjump, který se letos již po dvacáté uskuteční v lomu v Hřiměždicích u Příbrami, představuje svůj hudební program. O víkendu od 2. do 3. srpna se mohou návštěvníci těšit na několik hudebních podií, kde se představí zajímavé hudební skupiny a DJs. Největší hvězdou bude nizozemská elektronická parta Kraak & Smaak. Domácí scénu zastoupí například PSH, Fast Food Orchestra, Smack, Vypsaná Fixa a mnoho dalších.
Do Hřiměždic se každý rok sjede světová skokanská špička, která v bývalém žulovém lomu soupeří ve skocích do vody až z 30 metrů. Po skončení sportovního programu přichází na řadu afterparty, která je naplánována na páteční i sobotní večer.

Kraak & Smaak

Hudební program kombinuje žánry tak, aby si na své přišel každý. Na koho se mohou fanoušci letos těšit?

KRAAK & SMAAK  soundsystem (nl)
Nizozemská hudební skupina se skláda ze tří základních kamenů. Jde o Oscara de Jonga, Marka Knepperse a Wima Pluga, kteří na hudební scéně působí od roku 2003. Formace se pohybuje mezi žánr taneční undergroundové hudby či funku. Podle odborné kritiky se skupina řadí po bok takových jmen jako Underworld, The Prodigy nebo Chemical Brothers.  Do Hřiměždic dorazí se svým vystoupením v podobě DJ setu společně s mcs. Čekejte pořádně nabitou show

PSH
Legenda české hip hopové či rapové scény. Skupina ve složení Orion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik patří mezi matadory tuzemské scény. Svou tvorbu započala pražská skupina v roce 1993, kdy začala vydávat první skladby a vystupovat na prvních koncertech. Debutové album Repertoár bylo přelomové nejen pro kapelu, ale také pro českou hip hopovou scénu. Od té doby vydali několik studiových alb. Skupina je vlajkovou lodí respektovaného labelu BiggBoss, který pod sebou sdružuje další především hip hopové interprety.

Fast Food Orchestra
Regea ska žánr na Highjumpu zastoupí partička Fast Food Orchestra. Jedni z pionýrů stylu ska v České republice v letošním roce slaví dvacet let od založení. V rámci oslav výročí svého založení má za sebou úspěšné koncertní turné a nebude chybět v line upech zásadních festivalů. Od Fast Foodů čekejte energií nabitou atmosféru, nápadité texty, a hlavně pořádnou porci zábavy.

Vypsaná Fixa
Skupinu Vypsaná Fixa lze považovat za jednu z nejúspěšnějších hudebních formací poslední doby. Má za sebou nespočet vyprodaných koncertů, slavných písní i několik studiových alb. Skupina pocházející z Pardubic s frontmanem Márdim bude na Highjumpu hrát vůbec poprvé.

Kapitán Demo
Kapitán Demo je největší star Highjumpu letos i v jeho historii. Nikdy zde nehrál nikdo tak respektovaný jako on. Dosáhl všeho, odmítá spolupráce s největšími hvězdami světové hudby, získal všechny ceny, které jako muzikant mohl získat. Hrál pro největší prezidenty světa, je žijící legendou. Kapitán Demo se svou partou letos na Highjumpu.

Maniak
Brněnský Maniak reprezentuje novou vlnu rapu. Svěží vítr na poli tuzemského hip hopu v té nejryzejší podobě. Maniak patří do stáje labelu Biggboss a lze jej považovat za budoucnost tuzemské scény. Stihl vydat několik skladeb. spolupracuje se jmény jako Vladimir 518, Refew, MC Gey, Orion, Rest a další.

Orion
Orion je považován za jednoho z prvním rapperů naší hudební historie. Na Highjumpu 2019 ho uvidíte během koncertu jeho skupiny PSH ale i v samostatném DJ setu.
 
DJ Robot

DJ Robot patří mezi stálice hudebního programu Highjumpu. I letos se můžete těšit na selekci písní mezi žánry urban music, house music a funku.

Dodal: Martin Zvoníček, Blue Gekko

HIGH JUMP

Pátek 2. 8. 2019 až Sobota 3. 8. 2019
Vystupují:
KRAAK & SMAAK soundsystem (nl), PSH, The Atavist, Fast Food Orchestra a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |