FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Let It Roll se připravuje na fanoušky z celého světa

Let It Roll se připravuje na fanoušky z celého světa
24. 07. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Přesně jeden týden zbývá do největší drum and bassové akce světa. Festival Let It Roll, jehož dvanáctý ročník proběhne na letišti v Milovicích 1.–4. srpna, dokončuje přípravy. Mezi nimi i řadu bezpečnostních opatření. Ta mají zajistit nejen maximální komfort, ale především bezpečnost návštěvníků.
Největší drum and bassová akce roku, na kterou se sjíždí desetitisíce fanoušků z Čech a zahraničí vypukne již na začátku srpna. Organizátoři i letos chystají několik opatření, která mají pomoci zajistit hladký průběh celé akce, ale i to, aby se fanoušci i účinkující cítili na festivalu co nejvíce bezpečně.

Let it Roll

Zajistit bezpečnost má například stánek Hard & Smart, jehož prostřednictvím lidé získají odborné rady od vyškolených expertů v oblasti prevence a předcházení rizikovému chování v souvislosti s užíváním legálních i nelegálních psychotropních látek. Stánek účastníkům nabídne také zdarma vitamíny formou čerstvého ovoce nebo místo, kde si v klidu odpočinou a zrelaxují.

„V tomto stánku mimo jiné návštěvníci naleznou pomoc v případě, že by se dostali do nepříjemného stavu spojeného například s akutní intoxikací. Dále zde mohou získat špunty do uší nebo třeba antikoncepci,“ říká hlavní produkční festivalu.

Před vstupem do areálu speciálně vyškolená externí security služba bude provádět běžnou bezpečnostní kontrolu. „Do kempu je zakázané nosit pití ve skleněných lahvích. Do hudební části účastníci nesmí vnášet jakékoliv pití, jídlo, omamné a psychotropní látky nebo zbraně jakéhokoliv druhu,“ dodává Zdeněk Souček, zakladatel festivalu.  

Na akci nebudou chybět ani alkohol testery, které zabrání zbytečným nepříjemnostem při policejních kontrolách. Ty budou v okolí areálu probíhat po celou dobu konání festivalu.

V celém areálu navíc organizátoři zakázali rozdělávat oheň. Vyhradili pouze nepatrné množství grilovacích zón, ve kterých si účastníci mohou něco ugrilovat pouze na grilech v kovových nádobách. V souvislosti s přetrvávajícím suchem a tedy větším rizikem požárů budou žádat po účastnících větší opatrnost při odhazování nedopalků od cigaret.

Také letošní ročník festivalu rozšiřuje festivalové světlo. Návštěvníci tak podle pořadatelů v klidu a bezpečí najdou cestu do svého stanu. „Pro tento rok jsme přidali světelné girlandy, a to hned celý jeden kilometr. Proto ti, co se na festival chystají, mohou nechat čelovky doma,“ uzavírá hlavní produkční festivalu.

Organizátoři pro letošní ročník vše shrnuli v bezpečnostním desateru, kterým by se měli řídit návštěvníci akce.  

    1) Užívání alkoholu a drog nikdy není bez rizika
    2) Pij dostatek vody a vždy se dobře najez
    3) Mysli na sebe, postarej se o ostatní, všichni jsme jedna rodina
    4) Když se necítíš dobře, zpomal a odpočiň si
    5) Nepřekračuj své limity, buď zodpovědný
    6) Máš jenom jedny uši, chraň si svůj sluch. nos špunty do uší
    7) Security tým dbá na bezpečnost vás všech, respektuj jejich rozhodnutí
    8) Nikdy neužívej drogy nebo alkohol, pokud máš řídit
    9) Dávej si pozor na své věci, šatna je zde pro tebe
    10)  Bezpečnost nás všech je odpovědností všech

Dodal: Lucie Nemešová, Communaction Lab

LET IT ROLL OPEN AIR

Čtvrtek 1. 8. 2019 až Neděle 4. 8. 2019
Vystupují:
více jak 300 dnb djs
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |