FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Zájezd: Blíží se Dance Valley + Sensation Black

Zájezd: Blíží se Dance Valley + Sensation Black
01. 07. 2007   |   Autor: DjDkDave   |   Komentáře (1)
Už ani ne za čtrnáct dní vypukne v Amsterdamu megafestival Dance Valley a současně i velmi populární Sensation Black. V našem zájezdovém autobusu zbývá ještě několik volných míst, a tak jsme se rozhodli obě akce více představit, včetně jejich kompletních line-upů.
Další ročník legendárního megafestivalu Dance Valley se uskuteční 14. července 2007 v čase od 10 do 23 hodin v rekreační oblasti Spaarnwoude nedaleko Amsterdamu. Čtyřicet tisíc lidí se tak může bavit díky široké paletě stageí, které se dle oznámeného line-upu nabízejí. Hlavní scéna hostí světovou jedničku Paula van Dyka, dále holandskou star Ferryho Corstena, dvojici Umek vs. Valentino Kanzyani, hardtrancera Marcela Woodse a další DJs. Carl Cox se letos vytáhne se svou vlastní stageí a doprovodí ho na ni Michel de Hey, Tim Deluxe, Cristian Varela, DJ Dan, Monika Kruse, Marco Bailey a další. HQ už podle svého názvu bude ve znamení hardstylu, který bude zastupovat japonský přízrak Yoji Biomehanika, ale objeví se na ní také Fred Baker i dvojice Bas & Ram. Marco V presentuje také svou vlastní scénu a pozval si na ni DJ Preache, Benjamina Batese, Sandera van Doorna a další své přátele. Christopher Lawrence uvádí tranceovou stage, kde ho doplní Judge Jules, německý projekt Blank & Jones, Sean Tyas, belgický M.I.K.E. a také speciální vystoupení Dogzilla Live. Ve zbytku line-upu můžete narazit např. na DJ Rushe, DJ Jeana, Olava Basoskiho, Marka van Dalea, projekt Oxia a další stálice světové taneční scény. Slavný festival Dance Valley tak s podtitulem Cirque de la Dance nabízí zábavu skutečně všem příznivcům nejrůznějších odnoží elektronické taneční hudby.

dance valley

A co je nejdůležitější: Díky našemu zájezdu můžete být přitom! Proto neváhejte a rezervujte si místa v autobuse, který vypravuje náš zkušený organizátor autobusových zájezdů. Mimoto vás chceme také upozornit, že Dance Valley můžete brát rovněž jako zajímavý warm-up před nezapomenutelnou Sensation Black, které se můžete zúčastnit tentýž večer na monstrózním stadionu Amsterdam Arena.

Více o Dance Valley

Sensation Black je nejtemnější, nejfascinovatelnější velká party, jakou kdy můžete navštívit. Jednoduše řečeno - Vítejte v pekle! 14.7. Amterdam ovladnou temné síly nejtvrdších stylů taneční hudby - hardtrance, hardstyle a hardcore v podání absolutní špičky daných žánrů.

sensation black

Line-up Sensation Black
Scot Project
Luna
Dana
Black Identity (live)
Zany
Vince
Outblast & Promo
Angerfist (live)
MC Ruffian

Info o připravovaném zájedu
 
DANCE VALLEY

DANCE VALLEY

Sobota 14. 7. 2007
EUR 67.5,-
Vystupují:
Paul van Dyk, Ferry Corsten, Umek vs. Valentino Kanzyani, Marcel Woods, Erick E, Cirillo, Ricky Rivaro, Prinz and MC Marxman, Carl Cox, Michel de Hey, Tim Deluxe, Cristian Varela, DJ Dan, Monika Kruse, Marco Bailey, Petraefoy and MC Stretch, Yoji Biomehanika, Proteus, Alex Kidd, Mark EG, Tom Harding, Fred Baker, Kamui vs. Dr. Willis, Danny D vs. Micha B, Bas & Ram vs. Fausto, JP vs. Walt Jessen, Ben Stevens vs. Andy Farley, Charly vs. Nazz, Organ Donors LIVE and MC Da Silva, Rush, Pet Duo, Marco Remus, Frank Kvitta, Bold and Agent, Marco V, Robbie Rivera, Preach, Sebastien Leger, Benny Rodriguez, Benjamin Bates, Sander van Doorn, Brian Cross, Winner In Charge DJ Contest and MC Gunner, Christopher Lawrence, Judge Jules, Blank & Jones, John a mnoho dalších
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Hustey | 02. 07. 2007 | 12:04:21
-_-;;

Výtejte v pekle!

Daveeeee, prece Vítejte :) jinak dobry clanek.

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |