FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Třetí vstup z festivalu Balaton Sound

Třetí vstup z festivalu Balaton Sound
15. 07. 2007   |   Autor: Acid   |   Komentáře (5)
Prvním zklamáním tohoto třetího večera byla absence Josého Padilly, který údajně pro nemoc nedorazil. Toto zklamání umocňovala skutečnost, že sobotní večer tentokrát nenabízel až tak nadupaný line-up, jako tomu bylo předchozí dva dny.
Naštěstí se ale tento fakt nepodepsal na návštěvnosti, která byla ještě o něco větší než předchozí noc a díky tomu celý areál skutečně žil a kolikrát byl i problém se davem někam protlačit. Program na hlavní stagei začínal již od odpoledních hodin a my díky tomu stihli už jen posledního interpreta - rakouskou dvojici Kruder & Dorfmeister feat. MC Sugar. Toto vystoupení nás bohužel moc nenadchlo, neboť první půl hodina byla velice utahaná a pomalá a MC spíše dav uspával, než aby jej pořádně "nakopl". Vydali jsme se tedy prozkoumat, co nám nabídnou okolní taneční parkety. V našem oblíbeném Fever arena stanu si za gramofony dávala ping-pong místní dvojka Chriss & Pöli. Po pár minutách poslechu následovalo další velké zklamání, protože tato dvojice předváděla něco, co vůbec nenavazovalo na výkony djs podávané v předchozích dnech. Jejich downtempo se hodilo spíše do chill-outu, než před rozvášněný dav očekávající pořádnou dávku něčeho svižnějšího. Takže jsme opustili i tento stan a vydali se opět do davu a rozhodli se projít se po chill-outech, které jak se ukázalo, byly nakonec tím nejlepším, co mohl sobotní večer nabídnout. Na první pohled nás zaujala TV2-Stég upravená tak, že zde byly nainstalovány vodotrysky, které tahaly vodu z jezera a efektně ji stříkaly nazpět. Z parketu dále vedly schody přímo do jezera a zde se i přes pozdní noční dobu koupalo několik návštěvníků akce a házelo si s balonem. Celá tato stage působila velmi efektním dojmem a bylo znát, že se zde všichni přítomní doopravdy bavili. Další z vychytaných chill-outů poutající naši pozornost byl Rádió 1 - TicTac Vágykikötö. I když se jednalo dalo by se říci o diskotéku, tento parket byl plný krásných, do rytmu se vlnících slečen a zdejší hitmaker si to za gramofony skutečně vyloženě užíval.

balaton sound

To už se ale blížil čas vystoupení favorita sobotní noci Junkieho XL ve Fever arena. Naštěstí Junkie předvedl, že je skutečně mistr svého oboru a narvaný stan dokázal pořádně rozvášnit a roztančit a my si konečně oddechli, že slyšíme "normální hudbu". Kdo Junkieho zná, ví, že je neskutečný bavič, a tak jsme byli opět svědky skvělé show v podání tohoto Mistra, který za gramofony nevydržel stát ani minutu v klidu, neustále pobíhal okolo a jako vždy úžasným způsobem komunikoval s publikem. Po tomto jednoznačně nejlepším výkonu sobotní noci nás potěšil i Hernan Cattaneo. Tento argentinský dj dokázal navázat na předchozí pekelné tempo Junkieho a my si vychutnali až do konce jeho elektro-progresivní mix. Naneštěstí se na nás začala podepisovat únava z předešlých propařených nocí, a tak jsme se vydali do našeho nedalekého apartmáu načerpat síly na poslední nedělní večer, jehož hlavními hvězdami tentokrát budou Beastie Boys a Tiga. Celkově shrnuto nás sobotní noc zklamala. Účinkující předchozích dvou dnů nastavili laťku hodně vysoko a nebýt Junkieho XL, byl by tento večer hudebně velice chudý.

balaton sound

balaton sound

balaton sound

balaton sound

balaton sound

balaton sound

balaton sound

balaton sound

balaton sound

balaton sound

balaton sound
BALATON SOUND

BALATON SOUND

Čtvrtek 12. 7. 2007 až Neděle 15. 7. 2007
EURO 68,- ( 4 dny)
Vystupují:
beastie boys, basement jaxx , tiga, eric prydz, darren emerson, bauchklang, roger sanchez, ferry corsten, adam freeland, kruder & dorfmeister, oi-va-voi, hernan cattaneo, junkie xl, josé padilla, neo, kispál és a borz (unplugged), yonderboi, patrice, saian supa crew, nouvelle vague, madrid de los austrias, client, quimby, belga, bootsie quartet, zagar, palotai, the brand new heavies, dave tipper (downtempo set), dj storm, fine cut bodies, anima sound system, colorstar, hiperkarma, emil rulez!
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
acid | 17. 07. 2007 | 03:09:42
2 Dáda

Junkie je showman nejvetsi :) je radost ho fotit i poslouchat :) jinak, ehm, no... byla to proste panska jizda... :D
Dáda | 17. 07. 2007 | 02:56:21
WE LOVE JUNKIE XL !!!

Kluci, proč ste mě nevzali sebou..?? :(( Když čtu vaše řádky..vzpomínám na vystoupení Junkieho minulý rok na Mácháči..a mám skoro husí kůži..Ten člověk je Bůh! a jen málokterý Dj umí předvést tak super výkon a mít při svém setu tak strhující atmosféru..Kéž by ho zas někdo přivezl..
reypal | 16. 07. 2007 | 10:03:00
Tomika

"Rikejte me klidne, ze jsem prudic, ale Chrissuv set byl podle me nejvetsi zazitek pro me" - a tobě někdo vyvrací, že Chrissův set byl pro TEBE největší zážitek? takhle to vypadá že fakt prudíš :o))
jurid majmajnd | 16. 07. 2007 | 09:00:07
Tomika
Hele,máš rád čokoládovou zmrzlinu.A teď prostě někdo ti řekne že čokoláda je moc sladká a že má RAdši kyselou citrónovou....budeš se sním hádat?Asi ano....
Ale reúport psal acid,má právo jakožto reportér přednést svůj názor,chápu že je minimal asi tvůj šálek kávy..ano ano neberu ti ho,ale stejně tak jako on nechá tebe pít tvůj šálek kávy,ty musíš nechat jeho v klidu pít jeho šálek čaje...je to jednoduché;)
Tomika | 16. 07. 2007 | 06:54:12
Rikejte me klidne, ze jsem prudic, ale Chrissuv set byl podle me nejvetsi zazitek pro me. A urcite tomu prd rozumim, ale podle me Chriss prave dokazal (a dokazuje uz nejakou dobu), ze nemusi se hrat uz od 20h na 150 BPM, aby to melo grady. Publikum jeho styl neskutecne ocenil (vcetne nas co jsme tam byli) a slo citit obrovskou radost jak z publika, tak i z DJ-e. Skutecne rozdaval radost, byla rodinna atmosfera, zadne saskarny, ale skutecne umeni a hudba, ktera mela obsah. To je pouze v CR zvykem hrat od zacatku akce vypalovacky, pak ta akce nikam nesmeruje. Ukol warm up dj-je je zahrat publikum a nachystat "teren" headlinerovi a akce ma postupne gradovat, akorat tady to zna jen malokdo a line upy jsou spadle na hlavu a kvalitu nikdo neoceni.
Kdyz je Chriss tak nudnej, ptam se proc ma treba takovy Anthony Pappa ve smlouve, ze na kazdem jeho vystoupeni v Madarsku mu warm up musi delat prave Chriss (dokonce si ho vzal sebou i do Tokya) nebo v 90% pripadu kdyz hraje Sasha nebo Digweed v Madarsku, tak hraje prave Chriss pred nema.
DOBRA HUDBA NENI O RYCHLOSTI!

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |