FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Jak se Vám líbilo na Mácháči?

Jak se Vám líbilo na Mácháči?
24. 08. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (50)
Tradiční zakončení léta či letní festivalové sezóny má mnoho party people spojeno právě s touto akcí. Letos nás na mejdan na pláži nalákala dvě velmi silna jména, Carl Cox a Josh Wink. Podělte se s námi o vaše pocity z této party. Za vaše příspěvky děkujeme.
carl cox
MÁCHÁČ

MÁCHÁČ

Pátek 24. 8. 2007
Předprodej 399/499/599/699 Kč, na místě 799 Kč
Vystupují:
Carl Cox, Josh Wink, Lucca a Michal Pavlíček, Lee Dagger, Adventures Close to Home, Get Shakes, Gavyn Mitchell, Philipp Straub, Loutka, Martin Gredner, Kaisersoze, Formi, Tripmain, Skipworker, Chmiel , Marty Crow, Lafayette, Bon Finix
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Mejsi | 10. 12. 2007 | 11:30:52
Mno Mácháč až na to že sem čekala ve frontě hodinu na pití že tam bylo šíleně moc lidí a nedejchala sem nic jinýho než výpary z trávy tak to bylo docela fajn.Sklamal mě Carl Cox tak jak sem se na něj těšila tak i sem byla sklamaná i ta Lucca to tam rozjížděla skvěle a plno lídí říkalo že Carl vůbec nenavázal na Luccu to je docela špatný.Jinak prostředí bylo fajn mam ráda openair.Taky byl fajn stan Mecca.Jinač se mi tam líbilo zapařila sem si a příští rok jedu znova by tam mohl hrát TIESTO néé?Tak se maj te pěkně.
sevi | 12. 11. 2007 | 08:59:03
ahoj prosimte nevis kde bych mohl stahnout sety z machace2007??? nemuzu je najit...byly proste uzasny...byl bych moc rad dik
miso | 20. 10. 2007 | 06:32:57
najNAJnaj

proste radost ist.isiel som len tak s kamaratmi a nad ocakavanie.ta cesta zo SR nebola zbitecna
llllll | 29. 08. 2007 | 09:56:39
tondové z englandu

někdo tady psal, že když bude minimal festival, tak tam přijde málo lidí. tak si myslim když postavýš line up z borců co budou celou noc přikládat pod kotel, tak to budou méně známá jména, a lidí přijde taky málo. když si nebyli schopný zjistit jak hrajou jména takovýho formátu jako na mácháči a pak remcaj.

skuste si takovej line up sestavit . pak si prohlídni YouTube a skus si prověřit že nezahrajou aspoň chvilku minimal. asi to bude těžký. navíc nemůžeš nikomu diktovat jak má zahrát.
takže asi vybereš lidi, který většina lidí nezná, a pak taky nepřijde, lidi raději pujdou pařit na studio vedle do kulturáku.

P.S. : SLAxAJK 1:1
techen meiden | 29. 08. 2007 | 07:58:15
no jóóó

jak to neletí ve světě a nemá světové parametry (lol) tak vám to nevoní co ?? chachá :D
Mildosss | 29. 08. 2007 | 07:38:35
to je prdel ha ha . jo v poho luco já se hádat nebudu tak si příšte zajed někam kde to bude techno nášlap !!
to Nick - chytřejší než paták možná nejsem ale hudbu poslochám a hraji možná dýl než tvoje máma s babičkou a vím co je ve světe , respektive co je dobré a co má světové parametry !! Josh Wink se ti nelíbil ale mě jo !! tak si stojím za svýmm !!
techen meiden | 29. 08. 2007 | 05:54:50
jeden známej co minimal fakt nemusí se na mácháči fest vyfrčel a pak na winka pařil celej set... :D ráno se tomu strašně divil... blb :D
Nick | 29. 08. 2007 | 10:04:15
Minimal na kolotoči...

Ted mi to tu dal Achayo přečíst, ať se pobavím a většinou mi tyhle diskuze přijdou bezduché,ale tohle má docela vývoj, jen je škoda těch omezenců, co tu zabíraj místo a mě čas při načítaní diskuze:-). Nechápu, jak někdo můžete napsat, že vás štvou lidi, co tu remcaj, že se jim to nelíbilo a tak...Vzdyt od toho snad diskuze jsou, ne?:-). kdyz by vás s tim nekdo opruzoval na party, jednu dobře mířenou pod kolínko,ale tady je to přece pro to určteny a kdyz se ta party tak 80% lidí nelíbila, tak všichni drzte zuby u seb e a ani ceknout, fora (s tematem :jak se Vám libilo na Mácháči) jsou určeny jen ke kladnemu hodnocení...:-)).TO MILDOSSS: nejsem si jist, jestli jsi chytřejší než páťák, ty MIMYYYYYMALE :-)
achayo | 29. 08. 2007 | 09:43:14
2 TOM

Asi jsem vedle, to se mi stává,ale přijde mi, že třeba na SOL letos žádný "velký jméno" (jak to nazýváš i když moc nechapu, co to znamena, protože pro mě bylo velkých osobností asi třicet DJ z Line-upu letošních Pardubic,ale tak obrazne se o tom takhle letos mluvilo) a dorazila hromada lidí a kontrast s Cosmicem, kde to bylo jen natřiskany "velkejma jmenama" a nakonec jsme tančili v Red Zone:-). A že jsou velký jména už jinde? To je něco jako, že technaři jsou feťáci? Fakt sorry,ale nepřesvědčil jsi mě :-)
deejayLuca | 29. 08. 2007 | 09:10:57
Odpověď Mildosss

Jestli se o hudbu zajímáš tak bys měl vědět že v tomto roce vyšlo spousta dobrých Techno vinylů,ale když někdo začne hrát Minimal tak to není žádný NEW techno.Jestli si taky spadnul k minimalu tak o současným Technu nic vědět nebudeš.A ti kdo píšou že hudba na Mácháči stála těžce za hovno,protože byla nudná mají pravdu a nic na akci nežeru.Jo máš pravdu Josh Wink hraje elektro-minimal ale slyšel jsem od něj spousta záživnějších setů,ale takovej set od Coxe jsem slyšel poprvý a od Luccy jsem to čekal-prostě celkové sklamání
mildosss | 28. 08. 2007 | 11:22:51
nekritizujte když nic o tom nevíte

souhlasím s Kubou -Všichni moc řešíte co je? a a co jak zn í? Kdo chtěl jít na Mácháč, tak si měl pár setu stáhnout od každé hvězdy a věděl na co jde !! A mimichodem Josh Wink nic jiného než elektro- minymal nehraje!!! a ten kdo čekal nářez tak je tteda trouba protože jít na akci a nic o ní nevědět je smutné a to samé s Coxem!! je minymalová(NEW techno sezona) doba a od Coxe se taky dalo čekat že bude hrát příjemné techno s minymelem a taky tak bylo a jestli si někdo myslí že světoví DJs usnuly na vavřínech a že nám bude hrát pořád ty samé ohrané hitovky tak jste na omylu ono je trochu i trapné brát sebou staré desky z roku 2004 když je rok 2007 a desky jsou nové a to samé i s producenty a s hudebními styly!!! Lidi chce to jen se o tu hudbu trochu zajímat !! a ne naivně čekat techno nářez a spolehat že když sežerete kulatou že to pude samo ??!!! Lidi místo trapného oblíkání šatiček a kostýmku hleďte raději na články a poslouchejte vaše oblíbence a budete vědet na čem váš oblíbenec může potešit či naopak zklamat!! taková rada , a pak nemusíte trapně tady psát články jak to to stýálo hudebně za hovno !! tečka už fakt nevím jak to vysvětlit mějte se ti co semnou souhlasí a ti co ne tak at si pustí Cdéčko z roku 123 a nechte se nést brůtálním kopákem do zadku . tečka!!!
Klára | 28. 08. 2007 | 04:15:55
Ahoj

Ahoj všem co taky zažili tu hrůzu na Mácháči, letos to teda stálo tak za mávnutí rukou, měli by vracet peníze za vstupný, protože to co se tam dělo, no brrr, prostě děsné. Nelíbilo se mi tam a opravdu jsem čekala něco lepšího. Mám ráda hudbu a když jsem na akci pařim snad na všechno, nejsem z těch co si stěžují a vždy si odnáším nějaké zážitky, ale tohle bylo přehnané. Carl Cox totální propadák, nezlobte se na mě lidičky, ale hrát minimal celou tu dobu když se mělo pařit, to je prostě otřesné. Snad se i organizátoři chytnou za hlavu a příští rok vychytají mouchy, kterých nebylo málo. No nic, snad si zlepšíme náladičku někde jinde. Mějte se.
Wewe | 28. 08. 2007 | 02:38:51
Zdravím

ahojky všichni,přečetla jsem si příspěvky a některým dávám za pravdu.pro mě byl letošní mácháč opravdu,ale opravdu velký propadák,jak ze strany organizátorů tak ze strany DJ's.no hrůza.jeli jsme přes celou republiku,aby jsme se pobavili a ono nic.jezdím po takových akcích už pátým rokem a tohle byla fakt hrůza,že se musím opakovat.byla jsem na coxe 2003 v praze na letňanech,2004 v brně na výstavišti,2005 v roudnici na letišti a to co zahrál letos na mácháči byl pěkný shit.čekala jsem od něho víc,ale on víc nedal.Carle velké zklamání a Lucce ani nemluvím.to zahrála už líp na klubovce v kroměříži na sladech.myslím si,že si udělali oba dva jméno na hudbě za kterou je lidi zvolili za no.1 a mají je rádi.mají svou kapacitu,které by se měli držet.chápu,že hudba se vyvíjí a vyvíjet se bude pořád dopředu,ale v podstatě hrát celý večer stejný rytmus?!to nemyslíte vážně.hudbu miluju jako svůj život a tak se ptám Carle co s tebou je??
DeejayLuca | 28. 08. 2007 | 11:38:35
Main

Můj názor na akci pěkné prostředí,ale hlava na hlavě.Líbí se mi akce na kterých je od každýho něco.Třeba od Minimalu,Electra přes Techno nebo Funky-Groove Techno až po Hard-Techno.Na Mácháči to šlo přesně naopak byl jsem tam od Luccy a s M.P je to zajímavý projekt.Carl Cox se mi líbil ale znám od něj lepší hraní a Josh Wink mě zklamal opravdu nudný set který byl přetahovaný -dlouhé rozjezdy nezáživný takovou hudbu bych si šel poslechnout do klubu
kuba | 28. 08. 2007 | 10:14:17
TO ONDRA

scéna 2007
Přijde mi, že se dnes moc řeší, co je minimal a co je techno a co je electro a co je tamto a tamto...Já jsem taky dřív poslouchal techno, ale člověk, pokuď je alespoň trochu vnímavej, vyvíjí svůj hudební vkus dál a dál, už nehledá jen rychyty, ale i zvukové nápady a hranice mezi zvuky, které, jak vy říkáte, minimal! (pro mě maximal jak sviň) zcela jistě nabízí. Já se na něj dokážu kroutit hodiny (i čistý), vychutnávám si každý tón a to, co třeba dnes hraje Lucca, to mě přijde jako diskotéka pro dospělé (resp. skladba Bodydance),omlouvám se všem jejím fandům - jen můj názor.

Světová taneční scéna se vyvinula tímhle směrem, techno se vrací s novou generací, která už ale také nevsází na rychlost, ale na experimenty se zvuky. to je techno 2007! žádný minimal. Jestli chcete rychtu, zajděte si na hard techno akce, tam se nabažíte! Jestli chcete sladké vokálky, běžte na Mecca, či Duplex stage, nebo rovnouna diskotéku. Jeslti chcete být "in", běžte na drum n´bass (respekt všem pravověrným junglistům), či hip hop (fuj)!

proč chcete něco, co se hrálo před 4-5 lety,? Přirozený vývoj kua ne....

------

a jako tim chces rict ze techno ma umřít?? nebo jako co?? a gdyz se stages jmenuji techno stage nebo tag nejak tak ma byt w poradku ze se tam hraje neco jineho??? tohle nepochopim... mas pravdu s tim ze se wnimani hudby wywyjii. ja to taky poznam.. libi se mi eloctro minimal atd... ale proste pravdu nemas... techno mizet nema.. a uz wubec nemas pravdu s tim at jdou lidi na hardtechno akce.. to je uplne neco jineho... poodle me mas 50:50 pravdsu... a to co pravda neni je teda pekny SHIT!
Dan | 28. 08. 2007 | 10:08:24
produkce na hovno

Nebudu chodit okolo horke kase. To, ze Carl podal nejhorsi vykon za celou dobu co jezdi do Cech, to neni chyba organizatoru. Wink minimal jak poleno, ale to musel kazdej cekat !!! Kdo ne, je to jen "chodic na akce a remcal". Lucca super...dalo se cekat, Loutka jako vzdy parada.

Nejvetsi prusery Machace:
- nebyl kapacitni limit !
- velmi neprofesionalni barmani a bary obecne
- satny (byla to vubec satna?)
- omezena kapacita V.I.P. (dopredu mel byt oznamen pocet na tribunu)
- ve 3 hodiny dosla vetsina zasob na vsech barech (to je v dnesni dobe jeste mozne pane Gabo???!!!!)

Co se me libilo.
- prostredi
- pocasi
- solidni zvuk a LED na main stagi
- V.I.P. tribuna
- Mecca stage
- Djs Lucca, Loutka, Gredner

A pokud tady nekdo nadava na minimal a libuje si z lineupu na main SOL, nechapu. Tam jeli az do Liebinga takovy nudny sracky (i kdyz kvalitni hudba), ze jsem to absolutne nepobral. Lidi tancujici o dva takty rychleji byli taky zabavni. :)

nazda.rek | 28. 08. 2007 | 09:38:48
bylo to super

jednoznačně nejlepší akce letošního léta. Kaisersoze skvěle nás naladil, lucca skvělý, skvělý ... pro mě opravdu velké překvapení .... a carl ... co k němu říct ... nemělo to prostě chybu ... je vidět, že věnuje pozornost tomu, jak lidi reagujou a to mi u většiny DJ's chybí ... jinak minimal je dobrej, ale na paření to opravdu moc není .... taky se přidávám k názoru, že pokud se Vám to nelíbí, tak na akce kde ho hrajou prostě nejezděte ...
to tom | 28. 08. 2007 | 08:45:44
to achayo

no to se dosti pleteš.....minimal mě neba jako tebe, poslouchám a jezdím hlavně na DnB akce, ale sleduju dění v celém spectru taneční hudby...nemělo to vyznít tak, že by se mělo zákonitě poslouchat to co jede ve světě...jen si uvědom, že na to aby se sešlo hodně lidí na akci, většinou tam musíš natáhnout nějaké velké jméno...a tyhle DJ už jsou prostě jinde....
El Topo | 27. 08. 2007 | 09:54:08
no comment.. snad jen že sem si mácháč užil i přesto že hudebně byl down
Tomika | 27. 08. 2007 | 09:46:08
2 El topo

Prosim Te, precti si jeste jednou co jsem Ti napsal, pak na to zkus reagovat jestli chces. Je fajn, ze jsi otevreny i jinym stylum (i kdyz tady tak nepusobis) a nepotrebujes 160 BPM (mozna Ti staci 148), ale psal jsem o jinych vecech, ktere by vyresily Tvoje problemy.
Jo, a jsem on a ne ona :o).
Dan | 27. 08. 2007 | 08:20:34
to lálinkaa

Proboha nauč se psát, takhle prasit svůj rodný jazyk. ! !
lálinkaa | 27. 08. 2007 | 03:08:36
ani newim....

mno na macháč jsem se fuck strašně těšila,hlawně kwuli carlovi,páč jsem ho slyšela naposledy v roudnici,před dwěma lety....
ale jak je tomu zwykem,když se na něco moc těšíš,dopadne to šíleně...
hodinová zácpa,třičwrtě hodinowý blouznění lesem we snaze najít wstup....konečně sme ho našli a ejhle wšude lidi,ale jako fuck wšude,nedalo se nikde hnout,ze začátkzu sme byli w kotli,ale to se fuck nedalo...nakonec jsnme dorazili na kraj,kde bylo parádně widět na staqge,zupa pař plac a prázdný ba\ry,tim ale oslawy končí...
ráno neměl ani jeden bar cigára ani nic k pití,je to wůbec možný..??myslim,že cosmic trip se nemá wůbec za co stydět,kdyby jim nepršelo,dowolilaq bych si říct,že by to byla jedna z nej party letošního roku,ale macháč po organizační stránce fuck propadák...
co se týče music,lucca prostě libowka,carl mě celkem zklamal,čekla sem klasickýho našláplýho energetickýho carla,rozjel to až tak w polowině,začátek fuck pomalost...Joshe sem neslyšela,takže nemoho soudit,ale každopádně loutkowi patří tisíceré dik za libowej ranní setíček,to byla fuck parádička:)
co se týče minimalu,lidičky nechápu,co na něj widíte,wlastěn slyšíte...fuck šílenost,rozhodně to nepatří na hlwaní stage,fuck pryč s minimalem...pomalý,utahaný,strašný....na party si jedu zablbnout,wyskákat,prostě ulet....s minimalem ledatak do chill-outu!!!
ale přes to wšechno super akce,díky skwělym lidem,co tam byli se mnou with love lála :)
Oldschool Peet | 27. 08. 2007 | 12:58:39
no což

Tak ja budu patřit k těm lidem kteří byly zklamaní. Jak už tady někdo psal, byl jsem rozjetej z parádního SOL a těšil se na luxusní tečku za létem. Bohužel hudba moc nenadchla, ale stejně jsem si akci uži. Plavil se na prostředí, bavil se s lidma a občas mně ta hudba přeci jen chytla. Nicméně myslim si že minimal celej večer na hlavní prostě tu akci zazdil a na lidech to bylo vidět, chvíly to vypadalo jak když tam ani nejsou jakej tam byl klid. Klidně si o mně říkejte že sem hudební negramot a že jsem sto let za opicema, ale mně je jedno jakej styl zrovna frčí, co se hraje za čárou a co je in. Když jdu na párty, chci zapařit. Jsem připravenej na to že minimalu se tam prostě nevyhnu, a nevadí mi to, ale celej večer?..........díky nechci.
El Topo | 27. 08. 2007 | 12:39:50
to Tomika

tos nepochopila, já jsem otevřenej jiným stylům - na SOL mě dost rosekala Nu Trance Stage, proč tedy nebyl trance taky na mácháči? a 160 BPM fakt úplně nemusim... promotéři nám zvou pořád ty samý jména, protože na lidi to zabírá (když dáš na plakát např. SVOJŠIC podtitul "minimal techno Open Air" přijede jich o třetinu miň), beru že DJ kterej hraje 10 let techno od podlahy si najednou najde zalíbení v minimalu protože ho klasický techno už nebavíale pak je asi ta správná doba zvát sem nová jména, co minimálně na fesťákách hrajou tvrdě a energicky. P.S. nejsem žádná náctiletá smažka, je mi 26 a z minimalem na mě prostě nechoďte. PEACE!
achayo | 27. 08. 2007 | 12:31:49
2 tom tom

Tak tohle je hodně chudonázor:-). Tak že ty prostě posloucháš to, co zrovna frčí ve světě?:-). No, nebudu to nikomu brát, ale já si rád udělám názor sám a at si klidne nejaky "hvezdy" určujou směr, je mi to šumák, budu poslouchat, co se mi líbí. Omlouvám se za tenhle kýč, ale mě prostě kritika lidí za smutek nad vývojem sceny mi přijde trochu mimo. Já teda uz tvrdy techno nevydržím, ale za pár let se partypeople moc nezmenili,ale produkce hodně a to proste asi fungovat nemůže...je to chyba těch tisícu lidí, co chodí a platí na párty, nebo těch pár DJs, co pro ně hrajou...?!
pav | 27. 08. 2007 | 12:10:29
věc: minimal

všichni se tu vztekají, lamentují, nadávají... nicméně si myslím, že největší odpovědnost za to, zda-li se budete bavit či ne, nesete každý sám... dnes má každý internet. myslím, že není tak těžké si vygooglovat nebo vytorrentovat aktuální tvorbu či set Joshe Winka a zjistit, že druhá největší hvězda večera dle plakátu nehraje váš šálek kávy. co myslíte?

svůj podíl má samozřejmě i pořadatel, který nedostatečně těm, kteří jsou líní si cokoli zjišťovat, vysvětlitl v PR kdo přijede a co bude hrát.

i média mají svůj díl viny, i když velmi těžko mohou přepisovat tiskovky organizátorů.

mimochodem, buďte rádi, že nedorazil John Dahlbeck, který byl původně avizovaný... to by toho minimalu už bylo na vás moc.

btw. Lucca hraje minimal techno, které je považováno za komerční větev a v Německu ho najdete především na hlavní stagei.

voláte tu po technu starých časů, ale na malé akce, kde se takové techno hraje nechodíte. spousta producentů, kteří chrlili jak na běžícím pásu už jednoduše takové techno nedělá. je technologicky a postupově nejspíš vyčerpané. jeho čas jistě příjde... i když se budou pouze reinkarnovat pecky minimálně 5 let staré...
Tomika | 27. 08. 2007 | 11:57:21
2 El topo

Tyto udaje mas od statistickeho uradu nebo jsi delal jsi delal soukromy pruzkum mezi nevstevnikama akce? :o)))
Ja Ti poradim, kdyz ches byt na akzde akci, tak bud otevrenejsi i na jine styly nez techno nebo kdyz nehodlas prijmou nic zajimavejsiho nez to Tvoje stare oblibene techno, tak si akce vybirej pecliveji a pak se treba nebudes nasrany na akcich, kde to nehroti 160 BPM od zacatku do konce, ale jen cast nebo vubec. Akce nejsou povinne. Vybirej podle line upu a ne podle nazvu akci a je na case si uvedomit, ze uz neni automaticky kazda hlavni stage techno stage....
iamnoting | 27. 08. 2007 | 11:19:26
fuck minimal

kažnej má nárok na svůj názor
mě se prostě minimal nelíbí a po Coxovi, kterej byl super to Wink úplně zazdil - jinak ale povedená akce - asi nejlepší letos co jsem byl
El topo | 27. 08. 2007 | 11:05:52
minimalový léto

navštěvuju parties 6 let a celkem vnímám vývoj scény jako takový. minimal se teď rozpíná takovym způsobem, že je ho až moc.. nebudu Vám hudebním požitkářům cpát, jak mě sere. jen si uvědomte že z běžných partypeople jsou 2 prominimal a 8proti. na velkej fesťák na hlavní stage to prostě nepatří a 2z10 si můžou tvrdit pravej opak. a právě tyhle 2z10 pak nejvíc přispívaj na fóra tohodle typu a snaží se nám osvětlit, že minimal je budoucnost atd. letos Svojšice=minimal, HH=minimal, SOL=minimal, mácháč=minimal, ale hlavně že se 2z10 baví a my ostatní se to asi budem muset naučit poslouchat nebo příště zůstat doma. až začne hrát minimal i Long s Bissmairem bude techno asi vážně v řiti a zůstane v encyklopediích jako Underground dance music style konce 20. a přelomu milénia
tom tom | 27. 08. 2007 | 10:57:10
zabedněnci

co se taneční hudby týče jsme pořád 100 let za opicí a většina partypeople je totálně zabedněná....kdy vám konečně už dojde, že doby kdy dunělo "techno" na každém festíku je ta tam....a hlavně DJ kteří ve světě něco znamenaj a "dělají" trend kam se taneční hudba bude ubírat....hrajou už dávno něco jinýho než na co místní zabedněnci jsou připravený...a než by si někdo třeba něco o tom a tom DJ nebo stylu kterej právě aktuálně hraje zjistil...to si raději potom vyleje srdíčko na netu...že to neni to co čekal....jinak když před rokem na Cosmicu hráli klasický Detroit technaři parádní techno sety...tak technaři z ČR po sobě čučeli a jako to je nějaké pomalé a takové divné.....co tedy potom chcete????? odvoláváte se na old school a já nevim co ještě, ale podle mě jen potřebujete dostatečně rychlej námrd na to aby vám jela koule....amen
Wobr | 27. 08. 2007 | 10:36:55
Mně se minimál techno moc líbí, je to pro mě pohlazební, ale podle mě na rozjetej mejdan absolůtly nepatří. Ocenil bych ho nastopro v chill outu, ale na mejdan na hlavní stagei??? ANI NÁHODOU
Bára | 27. 08. 2007 | 10:09:41
OK

Akce se mi po hudebni strance libila, btw.kazdy si mohlo precist line up:) Jinak ale silena organizace. nechapu, proc davaji do obehu tolik vip listku,kdyz nepojmou takovou kapacitu lidi a rano uz nebylo co pit. Doufam,ze pristi rok to bude lepsi.
achayo | 27. 08. 2007 | 10:05:39
Mácháč

Pěkně jste to tu rozjeli, ale to je jen dobře! Já se asi přidám ke smutnku, rozjetej z PARÁDNÍHO SOL a při tak krásném počásku jsem se moc těšil, ale...U vchodu jsem hned potkal vysmátý přátelé, že zatím paráda, kdy to prý první na main(Kaisersoze) rozjel vytečně. Trochu mě zarazilo zákulisní info, že kapacita 7000 a už v osm hod. prodáno 8500 lístků...?!. Když ale začal hrát prážáky trochu opomenutý Gredner, bylo jasno, jak bude večer probíhat...Evidentně měl napsaný notičky od pořadatelů, že nebude žádnej našlapnutej set!!!Parádní nájezd, ještě si ho vymává do lidí a pak zazdívačka...takhle on nehrává...Lucca uplně stejný, někdy se mi na ní stává , že hraje až moc rovně a tvrdě bez nápadu, ale tohle bylo jak soundtrack k nedelnimu rybarení, či co, važne nevím. Celé se to neslo ve stejném tempu a uz mi bylo jasny, že carl nezahraje jeden z legendarnich setů z konce devadesatych let, které z nej udelali hvezdu. Kotel temer nejel a tak mel Carl prostor byt za toho hlavase,ale kdyby tohle zahral kdokoli jinej, lidi proste odejdou...Dost mrzute ostatni stage, chvilka na Duplexu me vylečila, kdyz jsem slyšel tony Modjo - ladies, rychle jsem upaloval. Povedl se tam set az nad ranem - Kaisersoze. Jinak díky za povedeny after na Bílem kameni:-)).Proste minimalek mi nevadi, mam i par paradnich minimal setů,ale na party to musi mit vyvoj, nejak postaveny, tohle byl zmatek , ale i tak fajn víkend a paradni zazitek...JO a ještě jsem zapomněl na poradnou kritiku!!! Debilní jídlo, ty šatny nebo nulova prohlidka u vstupu, to uz je kolorit, ale jeden desnej zážitek!!! Duplex stage - Kaisersoze, nad ranem zkolabovala jedna slečna...s nami tam byla zdravotni sestrička, tak ze poskytla prvni pomoc a vytahla ji jazyk a tak. rozbehl jsem se ke stanku, at zavolaji zachranku a normalne se mi vysmala...?!. Tak jsem bezel k security a tem mi rekl, az si zavolam 155...?!Coze?kdyz jsem mu rekl, at laskave zavola tou debilni vysilačkou, co ma na prsou, ty zachranere v arealu, tak mi rek, at mu netykam a nerikam mu vole...?! Dobehl jsem az pres ty davy lidi ke vstupu a zahrance a s nimi zpet, cestou jsem se asi desetkrat rozsekal o ty koreny a malem osetrovali me (vodka neni dobrej runhelper:-)). Dost smutnej zážitek...
Rishule | 27. 08. 2007 | 09:00:44
souhlasím se zaved. povinných cedulí...

Mildos: heh fakt dobrej nápad! minimal is future! a to poslouchám hlavně dnb,break apod...
Gábi | 27. 08. 2007 | 08:04:52
Supeeer!!

Mácháč byl na prosto skvělá akcička. Perfektní počasí, hodně lidií a samozřejmě výbroní Dj. Prostě bomba.
Tomika | 27. 08. 2007 | 01:21:45
Velky souhlas s vopruz, ozzby, acid, Ondra...
hawajka | 26. 08. 2007 | 11:35:15
Pro mě to byl nejkrásnější zážitek.Tento rok určitě Mácháč nejlepší akce.Připojim se k Mildoossovi a se vším co napsal naprosto souhlasím.........
Mildooss | 26. 08. 2007 | 10:16:06
Minimal aneb česká posraná ješitnost

ahoj lidi !!! -sere mě jak někdo pořád krityzuje styl který se v čechách moc neusadil ani po tom co tady píšete možná ani neusadí -Minimal ! nevím jak bych vám to měl napsat ale jenom když se podíváte za hranice našeho státu (německo ,anglie, polsko) tak tam jsou lidi kteří neřeší jestli je to minimal nebo techno nebo cokoliv jiného jdoui si prostě užít akci at se hraje co hraje!! Mácháč byl super !! a co se týče hudby co a to jak tam každý z djs zahrál -tak to zahrál jak to ten Dj cítí!!! a nemůže být někdo nasraný na Joshea že tam zahrál minimal -když ho stejnak hraje přes dva roky!!! prostě je rok 2007 lidé se měníí a hudba taky !! a ddýdžejůmm je taky o rok navíc a myslíte že je pořád bavíí posrané ,rychlé vymetávačky pro vysmažené lidi kteří nevědí jak se už na to kroutit?? nemám nic proti technu taky si na něj rád zapařímm ale chci tím říct že i ten hraje to jak na něho ta celá ta scéna působí a jak to cítí on a kecat někomu jak to hraje nebo psát o něm že hráll minimalovou sračku je pěkně smutnéé protože může se stát že za pár let k nám nepřijede nikdo a můžeme si ta kmaxmimálně jen pouštet to staré co máme doma v cd. a nejhorší je to že česko neumí přijímat to (nové) apořád žije minulostí a tvrdým technem . A ješte jedna připomínka když už aspoň nudně paříte na miinymal s kyselým ksichtem tak to prosím nekažte těm lidem kterým ta hudba aspon něco říká a užívají si ,tak prosím vás nečum te na nás jak na debile , ono na vejířkáře s dudlíkem taky není pělný pohled a to jsme v roce 2007 ?? nemyslíte?? MÁCHÁČ BYL ÚŽASNÝ KRÁSNÉ PROSTŘEDÍ , ZVUK DOBRÝ A PŘÍŠTĚ ASI KAŽDÉMU ROZDEJTE U VCHODU CEDULKU BUDE SE HRÁT MINYMAL VOLE!!! ABY TO NEKAZIL OSTATNÍM !!! LIDI MĚJ TE SE AŤ ŽIJE SILNÝ POŽITEK Z HUDBY NEJENOM Z MINYMALU . TO CO JSEM TU NAPSAL NIKOMU NECPU ALE TO JE MŮJ OSOBNÍ NÁZOR NA HUDEBNÍ FESTIVALOVÉ LETO 2007 . A JEŠTE SE OMLUVÍMM DUDLÍKÁŘŮMM ALE NENÍ TO PĚKNÉ SE NA VÁS KOUKAT
popokatepetr | 26. 08. 2007 | 10:08:25
to Jezura

to máš pravdu.
smolldyss | 26. 08. 2007 | 09:55:20
videa mácháč

ahoj. koukněte na moje videa z mácháče .
http://uk.youtube.com/profile_videos?user=smolldyss&p=r
lotr | 26. 08. 2007 | 09:46:29
dobrý

myslim že mácháč byl letos festivalem sezóny. ne kvuli coxovu vystoupení, ale kvuli lucce s pavlíčkem ( nehrála zle ani sama ) a winkovi. nejlepší byl ale loutka. tohle všechno s parádním prostředím pláže na mácháči u mě porazilo i senzační SOL . jen můj názor, a určitě se najde někdo, kdo mě vynadá . cus. >>>> P.S. love parade za fekálním toi toi vozem taky jen tak někde nezažiješ :-). ( nesmrdělo to )
frisik | 26. 08. 2007 | 09:23:52
Josh Wink

Je krasny jak spousta lidi hodnoti Machac podle toho jak zahraL Josh Wink. Ja jsem presne vedel co hraje (jen jsem doufal ze to bude vice acid nez minimal) tak jsem si poslechl zacatek a sel si odpocinou abych mohl zaparit rano na Loutku. Akci beru jako vydarenou, jen bych mi chybelo vice stanku s jidlem.
Iveta | 26. 08. 2007 | 08:39:48
Tohle už néééééé!!!

Mácháč sic krásné prostředí, ale kvuli tomu jsem tam nejela. Přijela jsem si tam zapařit a to se bohužel nestalo. Jo pařila jsem ale ne tak jak jsem si přála. Drží se ve mě neskutečné zklamání. Po příchodu Coxe jsem čekala - TED TO ZACNE!! NIC je to nejspíš tím, že mám za sebou nejlepší akci léta a tím byl SUMMER OF LOVE kde se sešlo nespočet vynikajících djů a nedalo se posoudit kdo z nich byl lepší. To co se odehrálo na Mácháči bylo dost podprůměrný ... toť můj dojem z poslední závěrečné letní akce..
jiriq | 26. 08. 2007 | 08:11:23
Mácháč

Machác opět nezklamal. Nejlepsi festival tohle leto. Stavim ho jeste o trochu vejš než povedené SOL. Lucca nejlepší a poprvé tady u nás se me líbilo i jak zahrál Carl. Když k tomu připočtu prostředí Mácháče tak je to opravdu jedinečná party.
Jediné minus, bylo tam opravdu hodně lidí, coz nebylo příjemné,ale to se dalo čekat. Takže zase za rok na Máchači ahoj:)

4 Daho: já bych to s tím styděním za to, že jsem Čech zase tak nepřeháněl:))Lucca podle mě zahrála výborně a při jejím setu jsem se bavil mnohem víc než na Vaší tour Severní vítr je krutý.
Ondra | 26. 08. 2007 | 07:49:45
kritika?

všichni píšetejak to před Coxem bylo super a že to Wink po Coxovi zazdil:

to ale asi není moc na místě kritizovat pořád minimal a jaká je to nuda! Kritika by tak měla padnout na organizátora a sestavení line upu, kdy po Coxovi nasadil hodně minimaového Winka (mimo jiné, takhle hraje Josh Wink min. 2 roky).. lidi u nás to stále ještě nedokáží rozdejchat a nenaladit se na jinou vlnu. Wink ani minimal za to nemůžou....PEACE
jirka | 26. 08. 2007 | 07:28:18
pro všechny příznivce minimalu


http://www.poslouchej.net/radio833-Minimal-Radio.html

ačkoliv tenhle styl fakt nemusim, tak jsem zrovna narazil na nové minimal radio
Strreach | 26. 08. 2007 | 07:20:29
:)

Jelikož jsem na Carlovi byl poprvé, tak asi prvních 20 minut jeho setu vypadalo že bude hrát minimálový techínko,ale pak už to bylo konečne to moje!!!.Co se tíče Joshe Winka tak jsem myslel,že když po parádním,sice né celým setu Carla Coxe,který hrál techno bude pokračovat.Jenom že ono nic.Už od první jeho desky jsem poznal,že asi nebude pokračovat.Co hrál? Samozřejme elektrominimal a to fakt skazil.Lidi byli rozpaření a ono takovýhle útrum.Hodně lidí se vylidnilo z hlavní stage.Ke konci jeho setu to vše nějak obrátil a asi poznal,že lidi nějak nepařej a jenom tak pohupkávajj.Tak tam mrskul trochu Breakbeatu a to bylo fajn.Sice to trvalo cca 30 minut ke konci,ale aspon něco.A ty naši Čr Dj´s Lucca 70% Martin Gredner 100% výbornej (pochvala) a Loutka no bylo to zajímavý chvilku to a chvilku to.55%
jan | 26. 08. 2007 | 06:49:24
disco nebo scena

Ono tech hudebnich fajnšmejkrů je oproti lhostejné skupině lidi opravdu dost málo. Jedni se chodí na diskoteky pořadně vykalit a čumět holkám na zadky a ti druzí chodí na party dlabat koláče, aby zažili pořadnou rychtu. Hudba se tak v obouch pripadech stává pouze určitým pozadím celeho procesu. Nicmeně jsme na festivalu, takže je nutna vetsi tolerance. Lide se stejnými zajmy se preci schazi v klubech.
acid | 26. 08. 2007 | 06:28:54
a o tom to je :) to bude ta nase ceska povaha. vsichni jen neustale porad kvuli necemu remcaj, misto toho, aby vyvinuli nejakou aktivitu a zjistili si, kam vubec jdou. prece kdyz jdu do kina, tak si taky napred zjistim, o cem je ten film a pak ho muzu kritizovat, protoze mam aspon nejakou predstavu na co jdu. ale takhle? no tim bych povazoval celou debatu o minimalu a winkovi za uzavrenou :)))
jirka | 26. 08. 2007 | 06:20:59
2 acid

no právě, kdyby ses tam ptal lidí kdo dnes hraje tak ti většina nejspíš řekne Coxe, ale to že tam hraje Wink vědět asi ani nebudou, ani žádný další info o Coxovi bys z nich pravděpodobně nedostal, možná že je černoch a že je dobrej.....proto pak tyhle diskuze

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |