FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

S Mighty Sounds zdarma na Pfingst Open Air

S Mighty Sounds zdarma na Pfingst Open Air
17. 03. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Tuzemský hudební festival Mighty Sounds, nabízí v současné době svým návštěvníkům jedinečnou možnost. Každý, kdo si objedná online vstupenku na MS, získává automaticky volný vstup i na německý festival Pfingst-Open-Air.
Majitel vstupenky Mighty Sounds se tak může těšit i na vystoupení Asian Dub Foundation, Agnostic Front nebo La Vela Puerca. Návštěvníkům z ČR se tak nabízí jedinečná možnost, poznat, jak se dělá festival u našich sousedů.

Ve dnech 9. až 11. kvĕtna zahájí 27. ročník festivalu Pfingst Open Air letní hudební sezónu. Akce, která probĕhne nedaleko českých hranic (městečko Hauzenberg, cca 20km od Pasova), láká každoročně díky své atmosféře zhruba 15.000 návštĕvníků z Rakouska, České Republiky a samozřejmě Nĕmecka.

poa

POA je proslulý mnohotvárností hudebních stylů a právě tento multikulturní mix dává festivalu specifickou náladu. Těšit se můžete na v Česku dobře známé “aktivisty” Asian Dub Foundation, kteří přeletí kanál La Manche speciálně kvůli této akci, aby představili své nové album. Uslyšíte newyorskou hc legendu Agnostic Front, stejnĕ tak jako latino ska hrdiny La Vela Puerca z Uruguaye. Nové německé objevy Turbostaat (punk), Ohrbooten (ragga) a Fotos (rock) budou doplněny o reprezentanty současné rakouské scény – Manuel Normal (rakouský „objev roku“, který se představí se i na Mighty Sounds), Attwenger (nový folk) a Herbstrock (pop). Česko bude na festivalu zastupovat jedna z jeho nejlepších ska kapel – Prague Ska Conspiracy.

Kromě hudby je připraven rozmanitý program – divadlo, filmy a různé performance můžete shlédnout v kulturním stanu. Můžete pokořit bedny od piva nebo otestovat svoji tělesnou zdatnost, zatímco známá kabaretiérka Barbara Dorsch bude dráždit vaší bránici. Dalším doprovodným programem bude například brazilská capoeira nebo žonglování. Pořadatelé zvou tímto všechny, aby se připojili a spolupodíleli na kulturním programu festivalu.

Více informací o akci najdete na www.pfingstopenair.de. Navštěvníci z České republiky si mohou zakoupit vstupenku za cenu 350 Kč v síti Ticketstream (platí pouze pro držitele českého občanského průkazu, protože v Německu je cena vstupenky 35 €). Pro ty, kteří chtějí ušetřit ještě víc, je tu skvělá zpráva. Díky kooperaci festivalu Pfingst-Open-Air a českého festivalu Mighty Sounds, každý, kdo si objedná vstupenku na Mighty Sounds přímo přes jeho webovou stránku (www.mightysounds.cz), získá volnou vstupenku na Pfingst-Open-Air! Tato nabídka je omezena pouze na 777ks a platí jen do konce dubna.

Line-up:

Asian Dub Foundation
Agnostic Front
La Vela Puerca
Shantel & Bucovina Orkestar
Turbostaat
Ohrbooten
Fotos
Nosliw
Attwenger
Herbstrock
Prague Ska Conspiracy
Manuel Normal
My New Zoo
Schein, Colt
Redhanded
Scaredycats
Christoph Martin
Spect
MIGHTY SOUNDS

MIGHTY SOUNDS

Pátek 18. 7. 2008 až Neděle 20. 7. 2008
Předprodej za 530/580/620 Kč, na místě za 680 Kč
Vystupují:
The Toasters, Doreen Shaffer, Yellow Umbrella, Voodoo Glow Skulls, Dr. Ring Ding, Obrint Pas, The Upsessions, Skaos, Fast Food Orchestra, Prague Ska Conspiracy, Sto zvířat, Fast Food Orchestra, The Real McKenzies, The Turbo AC’s, Born To Lose, Sonic Boom 6, Buzzkill, Failsafe,
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |