FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Pohodový line-up festivalu Pohoda

Pohodový line-up festivalu Pohoda
10. 04. 2008   |   Autor: Keepsmile   |   Komentáře (0)
Pohoda festival letos láká na jméno megahvězdy Fatboye Slima. Jaká bude letos pohoda na Trenčínském letišti se necháme překvapit  po půlce července, kdy festival proběhne. Jaké další hvězdy se představí, jsme pro Vás shrnuli do kratičkého článku.
Trenčínský festival Pohoda svůj program odtajnil již začátkem tohoto roku a hned tím největším trhákem. Normana Cooka aka Fatboy Slima nemá cenu představovat, jeho songy znají všichni a vězme, že datum 18-19.července má již zapsáno ve svém diáři. A co nás čeká dál?



Další potvrzenou partičkou jsou britští Audio Bullys, kteří nás snad již přesvědčí, že jsou naživo stejně úžasní jako jejich alba. Tahákem v programu bude určitě i Mike Skinner aka The Streets. Ten Vám třeba aspoň na chvíli ukáže cestu k poznání toho, že hiphop má více podob a není jen o rovných kšiltech a teenagerech.

Do line-upu dále přibyla zpěvačka Lou Rhodes, jež můžeme znát z triphového projektu LAMB. Zahrála již na minulém ročníku a slavila zde velký úspěch, proč si to tedy nezopakovat.

Kdo touží po něčem neslyšeném může zajít na Lady Saw, první ženu dancehallu. Je to vlastně i první DJka, která dostala Grammy.

Všechny posluchače inteligentní hudby do kolen bezesporu dostane Matthew Herbert a jeho velká banda, resp. orchestr jež tvoří 25 osob. Jako celek posouvá hranice elektronické hudby různými fůzemi vždy o kousek dál a koncerty jsou nezapomenutelným zážitkem.

Dalším experimentem by mohla být Miss Kittin a The Hacker live. Francouzská královna žijící v Berlíně balancuje na hraně electroclashe, techna a elektra … každopádně se můžeme těšit na čerstvý, aktuální zvuk.

Mr.Oizo je znám především svým již skoro 10letým hitem „Flat Beat“. Od té doby uteklo dost času a jeho vystoupení bude pořádným elektro nášupem. Snad ho ve zdraví strávíme

Milovníky kytarovek uspokojí třeba irští Bell X1, indie-rockoví The Wombats jež právě frčí hodně v Británii, The Editors, The Subways nebo The Cribs!
V neposlední řadě se myslelo i na dnb scénu, kde je zatím potvrzen u nás velmi oblíbený australský projekt Pendulum s MC Jakesem.



Vstup:

Vstupenky si můžete zakoupit i na oficiálním webu festivalu, kde mimojiné najdete e-shop (jsou zde docela hezká trika za super ceny). Jinak jsou samozřejmě k mání v síti Ticketpro, a to za přijatelných 1399,- Slovenských korun (do půli června), na místě pak za 1699,- (což je cca 1300,- korun Českých).
POHODA (SK)

POHODA (SK)

Pátek 18. 7. 2008 až Sobota 19. 7. 2008
Předprodej 1399,-Sk / Na místě 1699,- Sk
Vystupují:
fatboy slim (gb), the streets (gb), editors (uk), richard muller (sk), royal choral society (gb) + opera snd (sk), 4elements_fm djs - breeth, dodoman, wychitavacs (sk), amphibios (sk), audio bullys (gb), bell x1 (irl), blue sundown (sk), boom pam (isr), brazilian girls (usa), camille o'sullivan (irl), eric sumo band (hu), fermáta, foolk (sk), galagha & gabanna (sk), gocoo (jap), hexstatic (gb), chrome, hoof (gb), inso (sk), iva bittová, george mraz, laco tropp, emil viklický (cz, sk, usa), iva nova (rus), jana kirschner (sk), jěšté jsme se nedohodli (cz), joan baez (usa), karpatské chrbáty (sk), kira (dan), kubo (sk), l plus + mc coppa (sk), lady saw (jam), leporelo_fm djs - milosh & skank (sk), longital (sk), lou rhodes (gb), mandelbrotovy kostičky (cz), matthew herbert big band (gb), midi lidi (cz), miss kittin & the hacker live (f), mnozil brass (a), modré hory / quasimondo (sk), mr. oizo (f), my toys like me (gb), nové mapy (sk), nuspirit_fm - kinet & magálová (sk), para (sk), paul steel (gb), pendulum djs & mc verse (gb), percuoja (e), polemic (sk), pražský výber ii. (cz), puding pani elvisovej (sk), roy paci & aretuska (ita), seun kuti and egypt 80 (nigeria), sto múch (sk), tata bojs (cz), the cribs (gb), the infants (sk), the plastic people of the universe (cz), the prostitutes (cz), the subways (gb), the swan bride (sk), the tigerpicks (gb), the toasters (usa), the uniques (sk), the wombats (gb), tibor holoda & junior (sk), tinariwen (mali), tomáš sloboda sounds like this (sk), tosh meets marley (jam), triango (sk), unkle (gb), václav havel (cz), veneer (sk), vrelo (srb), you coco (sk)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |