FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nu skúl vs. Old skúl na Summer Of Love

Nu skúl vs. Old skúl na Summer Of Love
29. 04. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Dnes tu máme čtyři jména, která přesně definují význam staré a nové školy. Jedni se teprve představují a dostávají do podvědomí fanoušků, druzí už svou pověst mají dlouho vybudovanou. Je tu zástupce mladé progresivní trance scény, stejně jako talent současného drum’n’bassu. Oba na Summer Of Love vystoupí poprvé.
A jsou tu dvě jména, která se Summer Of Love spojuje hodně skvělých zážitků a rozhodně zde nebudou hrát poprvé. To první jméno je dublované - Ben Long & Jamie Bissmire aka Space Djz, kteří zahrají ze 4 gramců a 2 mixů. To druhé jméno není nikdo jiný, než francouzský sympaťák Stéphane Dri, tedy Scan X.

menno de jong a break

Menno de Jong
Je mu teprve 25 let a přesto se k němu upírají zraky fanoušků jako k naději holandského trance. Pane mů říká label Intuition, kde vydává takové pecky jako Tundra, nebo Solid State. Prošel si ale snad všemi zásadními labely tranceové scény, předskakoval všem ikonám trance od Tiesta po Paul van Dyka, Armina van Buuerena nebo Marco V. Jeho nejsilnější stránkou jsou ale emocí plné sety, které nenechají nikoho v klidu. Přes svůj nízký věk si zahrál už ve více jak 25 zemích světa a jeho současná pozice na DJ TOP Pool 100 je pod číslem 62. A to je teprve začátek.

www.myspace.com/mennodejong


Break
Tenhle kluk se stal fenomenální spojnicí všech drum & bassých posluchačů a DJů, protože jeho tracky umí být tvrdé, měkké, maximálně funky a jednoduše stravitelné zároveň. Král "zlomeného minimalu" vytváří industriální kousky se Silent Witnessem stejně precizně jako intelektuální klenoty na deepové a liquidové labely - jeho univerzálnost a nápaditost nezná hranic... Ostatně, už v květnu si ho můžete zajít poslechnout na Take Control.

www.myspace.com/dnaudio

space djz a scan x

Space Djz
Na světě existuje jen pár producentů a Djů, kteří si dokázali udržet svou tvář, vytvořit svůj vlastní styl a získat po celém světě obrovské množství fanoušků. V Čechách jsou jako doma a ti, kdo je milují, moc dobře vědí proč. Tak jako my máme rádi je, oni mají rádi nás. Na svém kontě mají nesmrtelné klasiky jako AK 47, Rate Of Change, Centre Field nebo Solaris, zapomenout se nedá na jejich mix 2CD The Last Djz On Earth. Po dvou letech autorské pauzy mají novinku v podobě Crime And Punishment EP. Pokolikáté že to hrají na Summer Of Love? A není to jedno? Letos je uslyšíte jako headlinery This Is Techno stage.

www.myspace.com/wwwspacedjzcom


Scan X

Matador francouzského techna, labelem F-Communicatins a Laurentem Garnierem. V Čechách hrál poprvé v roce 1996 právě s Laurentem Garinerem v Radosti FX, od té doby zde zahrál mnohokrát. Také u něj platí, že české publikum mu rozumí. Naposledy u nás hrál v roce 2005, letos se tedy po několikaleté pauze opět vrátí. Od vydání jeho druhého alba How to make the unpredictable necessary už v Séně proteklo hodně vody, na trojce se právě pracuje ve studiu. Stéphane nezahálí a letos je podepsán pod reximem kultovního tracku acid houseové éry, Stakker Humanoid. Kromě Summer Of Love bude letos ke slyšení na festivalech jako je Sziget, Awakenings, nebo Monegros. Na Summer Of Love uslyšíte koncert Scan X na hlavním Semtex Live stage.
www.myspace.com/scanxmusic
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 16. 8. 2008
Předprodej 825/910 Kč, VIP za 1499 Kč
Vystupují:
Stereo MCs, M.A.N.D.Y., Apparat, Dj Rush Gregor Tresher, Felix Köcher & Eric Sneo, Space Djz, Scan X, Ed Rush & MC Ryme Tyme, Noisia (NL) Dj Marky & MC StaminaTeebee & Calyx, Break, Blank & Jones, Menno de Jong, Matthew Dekay, Renato Cohen, Lynx a MC Kem, Richard Durand, Daho & Ginger, Reznyk & Dialect, Agent,Dj Jerry a další jména již brzy.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |